Bekijk de Workshops →

De Historische Held!

Kleurboek 7 chakra’s

De kleurplaten of Iconen in dit boek zijn afgestemd op de zeven chakra’s. Met behulp van deze zeven Iconen kun je kijken waar je nu staat, wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Je kunt een fundament maken om daarna een verandering in gang te zetten naar een leven in liefde. De Iconen worden gebruikt in de cursus _De Historische Held!_.

De tekeningen zijn _Iconen_, ze "raken iets aan" in je onbewuste en starten een soort programma op in je lichaam om veranderingen in gang zetten. De Iconen zijn gebaseerd op de Heilige Geometrie. Geometrie is een taal van het Licht en omdat wij zelf ook Licht zijn, herkent onze Ziel deze taal. Een Icoon hernieuwt het contact met je Ziel.

Elk Icoon is afgestemd op het thema en kleur van het chakra. Door naar het Icoon te kijken, maakt je Ziel contact met de boodschap van het chakra en zet je lichaam aan tot verandering en heling. Hierdoor ga je beter naar je innerlijke stem luisteren en kun je je gevoelens beter onderscheiden en uiten. Je hoofd en gevoel komen meer in balans, je wordt rustiger en meer ontspannen. Ook je intuïtie zal hierdoor versterken. Het Icoon van het chakra zorgt voor de werkelijke verbinding met jouw Ware Zelf.

Bonus: 3 Iconen extra: Aantrekkingskracht, Eigenliefde en Vertrouwen
Voor optimale kleurervaring zijn alle Iconen geprint op hoge kwaliteit tekenpapier.
ISBN 978-90-825870-5-0

€ 14,95, de verzendkosten zijn € 2,00
Bestellen

Klik hier voor een grote afbeelding van de index.
Wil je meer lezen over de bijbehorende cursus? Klik dan hier

Terug naar alle kleurboeken