Bekijk de Workshops →

Meer achtergrond over de injecties

Geplaatst op 17 november 2021

Op dit moment worden we al voorbereid op een booster op de injecties, want de werking blijkt al zodanig verminderd te zijn dat dit nodig is.
Is dat wel zo? Heb je bijvoorbeeld al gekeken wat er in Israël gebeurt? Daar heeft de bevolking al drie injecties gehad. Een goed voorbeeld wat ons te wachten staat.

Voordat je voor de booster kiest, lijkt het me goed om te onderzoeken wat de inhoud was van de eerdere injecties en wat ze in je lichaam hebben gedaan.

Persoonlijk heb ik er al veel over gelezen, maar voor mij was onderstaand artikel behoorlijk schokkend en vind ik het belangrijk om dit hier te delen. Het gaat over een onderzoek van Universiteit Stockholm. Alle bronvermeldingen zijn toegevoegd, zodat je ook dat kunt verifiëren.

Je gaat hier naar het artikel toe >>

Energetisch
Het artikel gaat vooral over het fysieke, maar energetisch gebeurt er ook veel door de injecties.
Onderstaande informatie komt van diverse healers ...

De "prik" sluit bepaalde energiecentra af, waardoor mensen vermogens verliezen :

  • de kruinchakra: eens afgesloten wordt het concentreren moeilijk. Men kan alleen nog maar nadenken - niet meer ervaren. Wat afgestompt.
  • de hartchakra: schade aan essentiële lichaamsfuncties zoals het hart, de longen en de daarmee gepaard gaande ademhaling. Verder : minder mededogen voor de medemens, kribbiger, een korter lontje. Bovendien heb je dan moeite te accepteren dat mensen om je geven. Bitterheid, jaloezie, bovenmatig kritisch naar anderen, oververmoeidheid en te weinig energie. Geen mentale, spirituele groei meer.
  • en nog andere lichaamsdelen worden getroffen : maag, lever, keel, ...

Ontgiften
Mocht je nu zeggen dat het genoeg is en je het liefst de stoffen uit je lichaam wilt hebben? Ga dan bewust bezig met ontgiften. Er kan heel veel gedaan worden. Eerder heb ik hier al een ontgiftingsprotocol geplaatst. Je leest dit hier >>

Naast dit protocol kun je met bijvoorbeeld homeopathie en spagyriek je lichaam ontstoren. Niet eenvoudig, maar zeker het proberen waard! Informeer hiernaar.

Belangrijk is ook om je trilling te verhogen, dan hebben Covid en de injecties minder invloed op je lichaam.

Twijfel je, ben je angstig en wil je graag hierover praten? Neem dan alsjeblieft contact met me op.