Bekijk de Workshops →

Uitgebreid bewijsrapport: miljoenen sterven door de injecties

Geplaatst op 11 oktober 2021

Na maandenlang hard werken heeft David Sorensen, van StopWorldControl.com, samen met Dr. Vladimir Zelenko een schokkend wetenschappelijk rapport uitgebracht: The Vaccine Death Report

David Sorensen is auteur en spreker en woont met zijn gezin in Amerika. Hij zet zich al 25 jaar in voor een betere wereld. De drijfveer voor zijn inzet is een christelijke geloofsovertuiging dat God de wereld liefheeft en ons wil gebruiken om liefde en goedheid te vestigen als basiswaarden in de samenleving.

Dr. Vladimir Zelenko is de ‘arts van presidenten’, die president Trump van Amerika, president Bolsenaro van Brazilie, de Minister van Gezondheid van Israel en vele andere hooggeplaatsten succesvol heeft behandeld voor Covid.

Dr. Zelenko was de eerste arts die wereldwijd aandacht gaf aan het feit dat corona patiënten heel eenvoudig behandeld kunnen worden en er in principe nooit iemand naar het ziekenhuis hoeft te gaan.
Dat bewees hij zelf door zesduizend patiënten te behandelen, samen met zijn team. Niemand van de zesduizend zieken stierf en niemand werd gehospitaliseerd.

Dr. Zelenko heeft honderden artsen getraind die samen over de hele wereld miljoenen mensen het leven hebben gered, door vroege behandeling van Covid.
Hij wordt zwaar vervolgd, en krijgt elke dag doodsbedreigingen vanwege het levensreddende werk dat hij doet.

Dr. Zelenko ontving de Medal of Freedom van President Trump en is genomineerd voor de Nobelprijs van Vrede, wegens zijn inzet voor de vrijheid van de mensheid, en zijn inzet tegen de Nieuwe Wereldorde.

Dr. Zelenko stuurde David persoonlijk 21 wetenschappelijke documenten en referenties toe, die aantonen dat er miljoenen mensen zijn gestorven door de vaccins. Zelf heeft hij er nog vele tientallen andere wetenschappelijke documenten en bronnen aan toegevoegd.

Zo hebben ze samen een rapport gemaakt dat een uniek totaaloverzicht geeft van wat er aan de hand is met deze injecties. Het is zeer schokkend, maar het heeft een geweldig potentieel om zelfs de meest verblinde volgelingen van de overheidspropaganda wakker te schudden.

Het rapport zet alle feiten op een rij die erop wijzen dat miljoenen mensen zijn gestorven door de injecties, en er gevaar is dat miljarden zullen sterven de komende jaren.

Alles is 100% wetenschappelijk onderbouwd, met feiten die er niet om liegen. Aan het eind van het rapport vind je 120 referenties, om elk feit zelf te kunnen nagaan.

Naast de miljoenen doden, zijn er ook honderden miljoenen mensen die levenslang gehandicapt zijn door de injecties: blind, doof, verlamd of anderzijds zwaar beschadigd voor het leven. Deze schade is nog vele malen groter dan de miljoenen overlijdens.

Het rapport toont ook de diverse mechanismen van bedrog, manipulatie, omkoperij, chantage en hypnose die worden gebruikt door de overheden om deze wereldwijde misdaad uit te voeren.

Ook laat het zien wie er achter deze grootscheepse internationale criminele operatie zit. Namen en locaties worden onthuld, en hun typische werkwijze wordt uitgelegd. Hun kracht zit in het feit dat ze altijd achter de schermen in de schaduw werken en op het zichtbare wereldtoneel enkel popjes aan hun touwtjes opereren.

Rutte, de Jonge, Grapperhaus enz. zijn allemaal slechts psychopatische popjes die 100% gecontroleerd worden. De ware criminelen houden zich altijd verborgen, en sturen het plan wereldwijd aan. Zelfs Klaus Schwab, Bill Gates en George Soros zijn slechts popjes, die worden bestuurd door de poppenspelers achter de schermen.

Het rapport onthult wie de ware poppenspelers aan de top van de piramide zijn.

Ook het uiteindelijke doel van de injecties wordt onthuld: het inspuiten van toenemende hoeveelheden van nanotechnologie, die mensen in wandelende antennes verandert, wiens gedachten en gevoelens zullen worden bepaald door 5G. Alle officiële bronnen en bewijzen hiervoor worden opgesomd, dus je kunt alles zelf nagaan.

Het plan om de mensheid doorlopend te vaccineren tegen Covid heeft twee doelen:

  • genocide: de mensheid herleiden tot een handelbaar aantal van een half miljard.
  • controle: de overlevenden 100% controleren, tot zelfs in hun gedachten en gevoelens.

Het Vaccine Death Report is een kritieke alarmroep voor de hele mensheid. Het werd al vertaald in Chinees, Arabisch, Portugees, en vele andere talen, die alle binnenkort online zullen komen.

David heeft het als PDF gemaakt, zodat het vrij verspreid kan worden, zelfs als hun website offline gehaald zou worden. Binnenkort staat het ook online.

Het rapport is in het Engels, maar wordt binnenkort vertaald naar Nederlands. Zodra deze versie er is, zal ik deze toevoegen aan deze pagina.

Help Mensen Wakker Maken
Laten we alles op alles zetten om dit rapport overal te verspreiden. Stuur alvast de Engelse versie rond, en zodra de Nederlandse editie klaar is, kan deze ook verspreid worden.

Dit wetenschappelijke, grondig gefundeerde bewijsrapport is volgens David het meest complete, duidelijke en overtuigende hulpmiddel om onwetende mensen de ogen te openen voor wat er aan de hand is. Het is ideaal om te bezorgen aan leidinggevende van gemeentebestuur, scholen, gezondheidszorg, kerken, enzovoort.

Dr. Zelenko en David hebben dit samen opgesteld om het ultieme hulpmiddel te zijn voor het wakker schudden van de mensheid. Maak er alsjeblieft gebruik van.

Samen kunnen we de macht van leugen, bedrog, misdaad en duisternis over ons land en de wereld breken, als we echt actie ondernemen.

Download hier het rapport >>

of plak deze link in je browser: https://www.stopworldcontrol.com/report