Bekijk de Workshops →

Frequenties en Rife

Geplaatst op 11 november 2022

Alles bestaat uit trillingen, frequenties. In dit artikel heb ik de werking van frequenties al eens uitgelegd.
Met mijn kleurbehandelingen breng ik bepaalde kleuren of frequenties aan om je in balans te brengen.
Om nog meer de voordelen van frequenties toe te passen, heb ik vorig jaar een Rife machine aangeschaft. Deze machine, een Spooky2 Generator X, heb ik eerst op mijzelf uitgeprobeerd. Met name om eerst zelf te ervaren hoe het werkt (apparatuur, programma's, fysiek) en wat het mij oplevert.

Bij Spooky2 staat de gebruiker voorop wat wil zeggen dat de machine voor iedereen mogelijk moet zijn. Er is geen piramide systeem, waardoor er slechts één verkooppunt is en men zo de prijs laag kan houden. Alle systeem updates zijn gratis te downloaden en er is veel support in (Facebook) groepen en via YouTube. Om deze redenen heb ik heel bewust voor Spooky2 gekozen.

Wat is een Rife Machine?
Een Rife-machine werkt volgens de principes van Royal Raymond Rife, een briljant wetenschapper die in de vorige eeuw leefde. Hij ontdekte dat micro-organismen met behulp van frequenties kunnen worden vernietigd.

Dr. Rife vond een microscoop uit die in staat was om 31.000 maal te vergroten. Hij kon als enige ter wereld levende en bewegende virussen en bacteriën identificeren. Hij paste vervolgens hun individuele frequenties toe op de ziekteverwekkers, die hij daaraan zag doodgaan. Zelfs vandaag de dag kost het moeite om de resolutie van Royal Rife’s microscopen te evenaren.

Dr. Rife begreep hoe hij een microscoop moest bouwen die in staat was om licht te scheiden in verschillende frequentiebanden. Dit proces werd gedragen door olie i.p.v. door lucht, en vervolgens reconstrueerde hij ze alvorens ze te kunnen bekijken – waarbij de beperking van de optische technieken, die vandaag de dag nog steeds worden gebruikt, werden overgeslagen. Juist door deze prestatie realiseerde hij zich dat de microben die hij zag te klein waren om te worden ingekleurd – de vlek was groter dan het beestje. Dus vond hij een andere manier om ze te laten opvallen, namelijk met behulp van specifieke lichtbanden. Toen kwam de gedachte bij hem op; als hij ze kon laten opvallen d.m.v. een lichtfrequentie, dan zou hij ze misschien ook met frequenties kunnen doden. De rest is geschiedenis. Elektronenmicroscopen hebben lang geleden de 60.000 maal vergroting die Dr. Rife heeft bereikt overtroffen, maar tijdens dit proces wordt helaas het pathogeen gedood. Niet erg handig als je levende pathogenen probeert te observeren.

Een Gouden Regel van het Rifen
Elk levend wezen dat in of op jou leeft, dat jouw energie of voedings-bronnen verbruikt, en dat jou in ruil daarvoor geen voordeel oplevert, is een parasiet. Dit omvat insecten, schimmels, bacteriën en virussen.

Het zal je misschien verbazen om te horen dat, met mogelijke uitzondering van virussen, alle parasieten zelf parasieten hebben. Virussen en spirocheten kunnen bacteriën parasiteren. Schimmels kunnen grotere schimmels, bacteriën en insecten parasiteren. Insecten kunnen veel verschillende soorten parasieten intern en op het oppervlak van hun lichaam herbergen.

Het is begrijpelijk dat mensen met een overlast aan pathogenen, van hun plaag af willen op het moment dat ze een Rife-systeem in handen krijgen, maar voorzichtigheid is geboden.
Wanneer je honderdduizenden grote parasieten zoals mijten (“groot” in vergelijking met bacteriën) doodt, laat je al hun interne en externe parasieten in leven. Wanneer hun lichamen uit elkaar vallen, komen al die levende schimmels, bacteriën en virussen vervolgens in je bloedbaan terecht.

En nu zit je dus met een groot probleem: omdat je zojuist hun favoriete gastheer hebt vermoord, moet jij hun plaats innemen. Je hebt zojuist jouw reeds overbelaste immuunsysteem met een paar miljoen extra hoofdpijnbezorgers opgezadeld. Een andere Gouden Regel bij het Rifen is: werk van klein naar groot!
Wanneer je uiteindelijk jouw grootste parasieten gaat doden, heb je als het goed is reeds alles gedood dat ze anders zouden hebben losgelaten.

Menselijke lichaamscellen reageren op een veel hogere frequentie dan die worden geproduceerd door een Rife-machine en resoneren niet met de frequenties die door een Rife-machine worden geproduceerd. Dus een Rife-apparaat veroorzaakt geen schade aan normale lichaamscellen.

Reacties na en/of tijdens het gebruik van een Rife-machine
Wanneer Rife-machines ziektekiemen doden, barsten de cellen vaak open. Dit is een goede zaak, omdat de bacteriën zich dan niet langer kunnen vermenigvuldigen. Gifstoffen die zich in de cel bevinden, komen echter ook vrij.

Een behandeling met een detox frequentieprogramma heeft vaak een soortgelijk resultaat. We hebben allemaal toxische stoffen in ons lichaam, opgebouwd gedurende vele jaren van verwaarlozing. Detoxfrequenties zijn ontworpen om deze toxines in de bloedbaan vrij te geven voor latere verwijdering.

Ons lichaam heeft verschillende natuurlijke mechanismen om deze gifstoffen te verwijderen, maar het duurt even voordat het lichaam in staat is om alle tijdens de behandeling gedode pathogenen en andere vrijgekomen gifstoffen te verwijderen. In deze periode hebben we vaak last van bepaalde symptomen, zoals griepachtige sensaties, zware transpiratie en nachtelijk zweten, koorts, met of zonder koude rillingen, hoofdpijn, malaise, diarree, misselijkheid en braken, pijn in gewrichten en botten, of jeuk, of blozen en rood worden van de huid.

Het is een teken dat de programma’s, die je hebt gekozen hun werk doen. Je blijft de Spooky2 Rife Machine gebruiken totdat de symptomen verdwenen zijn. Je kunt altijd een dag of twee pauze inlassen en de behandeling op een later tijdstip, wanneer je je sterker voelt, hervatten. Kortere behandeltijden kunnen ook je symptomen verminderen. Er zijn ook programma’s om je detox-organen te ondersteunen en zodoende de fysieke belasting te verlichten.

Behandelmethoden
Spooky2 heeft een methode ontwikkeld om jezelf te kunnen behandelen zonder verplicht aan een apparaat te zijn verbonden: Spooky2 Remote verzendt genezende frequenties met behulp van kwantumverstrengeling. Hiervoor gebruik je iets van je DNA, zoals stukje(s) van je nagel.

Daarnaast biedt Spooky2 ook andere manieren voor het toepassen van genezende frequenties. Naast contactbehandelingen met o.a. TENS-pads, “zilveren” handschoenen of handcilinders, kun je ook Scalar, Pulse of Plasma gebruiken.

Persoonlijke ervaring
Zoals ik al zei, ben ik gestart met het uitproberen van verschillende programma's op mijzelf. Zo ben ik begonnen met het terrain protocol, een uitgebreid detox programma van 11 dagen. Ik kon voelen dat er meer ruimte in mijn lichaam kwam en ik meer energie kreeg. Daarnaast heb ik regelmatig een Biofeedbackscan gedaan en hiermee een healingen uitgevoerd.
Op dit moment draait al een aantal weken een programma voor mijn spataderen. Ik zie ze langzaam weer naar binnen trekken en de bijbehorende klachten als onrustige benen, vocht en rode vlekken zijn al verdwenen.

Ook voor mijn honden zet ik het in. Dolce was vorig jaar enorm bang voor het vuurwerk en ook nu reageert ze alweer bijzonder angstig. Voor haar heb ik een programma aangezet om haar angst te verminderen. Dit doe ik via Remote met een stukje van haar nagel. Via het programma krijgt ze ook Bachbloesemremedies tegen angst en versterk ik haar immuun-systeem. Ik zag na één dag al dat ze minder heftig reageerde op vuurwerk. Met deze resultaten ben ik heel blij.

Germaanse Geneeskunde
Zoals je uit eerdere berichten hebt kunnen opmaken heb ik me verdiept in de Germaanse Geneeskunde. De Germaanse Geneeskunde is ontwikkeld door Dr. med. Ryke Geerd Hamer. Hij heeft o.a. ontdekt dat het lichaam zelf bacteriën, schimmels en microben aanmaakt ter ondersteuning bij genezing van fysieke klachten.

Sinds ik dit weet ben ik veel voorzichtiger geworden in het verwijderen van o.a. bacteriën, want dat zou het herstelproces van het lichaam mogelijk kunnen vertragen. Ik zal om deze reden niet zomaar een 'killing' programma aanzetten, maar eerder een 'healing'. Nu kan er door verschillende redenen een wildgroei zijn en weer andere klachten geven, dus ook hier is het belangrijk om een balans te vinden.
In de database van Spooky2 zitten meer dan 60.000! programma's die ingezet kunnen worden, dus ik heb meerdere mogelijkheden voor healing 😄

Binnenkort wil ik behandelingen gaan aanbieden met behulp van mijn Rife machines. Houd hiervoor Kleurrijk Nieuws en de website in de gaten.


Uitsluitend met naam- en bronvermelding heb je toestemming om deze informatie te delen.
Bron: Spooky2 NL