Bekijk de Workshops →

Ontgiftingsprotocol injecties

Geplaatst op 30 augustus 2021

Samenvatting van het Spike Proteïne en Grafeen Oxide Ontgiftings Protocol

Dit is het bijgewerkte Voedingsprotocol ter bescherming van degenen die zijn geïnjecteerd met spike-eiwit, grafeen-oxide en mRNA en hetzelfde protocol is nuttig ter bescherming van degenen die bezorgd zijn over het afgeven van spike-eiwit en grafeen-oxide aan degenen die zijn geïnjecteerd.

We hebben nu bewijs dat de laatste injecties: mRNA, spike-eiwit, grafeenoxide, SM-102, en tal van andere potentieel giftige stoffen bevatten (ook: sommige - maar niet alle - injecties blijken hoger te zijn in grafeenoxide en sommige blijken placebo's met zoutoplossing te zijn).

Wij hebben ook bewijs dat dit protocol werkt aangezien wij de getuigenissen verzamelen van talrijke mensen die na injectie in het ziekenhuis werden opgenomen of gewond raakten en zijn hersteld.

Als je iemand kent die geïnjecteerd is en hulp nodig heeft, geef hem dan dit Voedingsprotocol:

 • Gecoat zilver (1-6 druppels per dag, afhankelijk van de mate van blootstelling) (Gecoat zilver blokkeert de zwavelhoudende proteïne op de spikes uit het invoeren van de cel. Zwavelrijke aminozuren op het spike-eiwit hebben een wisselwerking met zilver, waardoor ze zich verkeerd vouwen).
 • NAC (N-acetylcysteïne) (versnelt de ontgifting en wordt beschouwd als een producent van de superontgifter glutathion in het lichaam) Dosering: 1200-2400 mg per dag op een lege maag. NAC wordt aanbevolen om grafeenoxide en SM-102 te ontgiften. NAC is moeilijk te vinden nadat de FDA het onlangs illegaal maakte om over de toonbank te kopen in de VS.
 • Zink (30-80mg per dag, afhankelijk van de immunologische druk)
 • Vitamine D3 (10.000 IU's per dag)
 • Lyposferische vitamine C (30 ml, tweemaal daags)*
 • Quercetine (500-1000 mg, tweemaal daags)*
 • Jodium (dosering hangt af van merk, meer is niet beter. Jodium is een product waarmee je moet beginnen met kleine doseringen en dat je in de loop van de tijd moet opbouwen.
 • PQQ (20-40 mg per dag)
 • Shikimaat: belangrijkste bronnen:
  ☞ Dennennaald thee voor shikiminezuur of shikimaat (van groene eetbare dennennaalden) Er zijn giftige dennennaalden, wees voorzichtig! Als je dennennaald thee drinkt, drink dan ook de olie/hars die zich ophoopt! Shikimaat, shikiminezuur en hun derivaten bezitten: kankerbestrijdende, antivirale, antimicrobiële, anticoagulerende en antitrombotische eigenschappen.
  ☞ Venkel en/of steranijs thee: Deze zijn ook een uitstekende bron van shikimaat of shikiminezuur (waarvan bekend is dat het de spike proteïne neutraliseert)
 • C60 (1-3 druppels per dag): Een van de problemen die we zien bij degenen die geïnjecteerd zijn, zijn verstoringen in hun energetisch veld (magnetisme) en ontstekingshaarden. C60 is een rijke bron van elektronen en werkt als een brandblusser tegen ontstekingen en tegelijkertijd (omdat het zich bio-distribueert door het lichaam) zorgt het voor een normalisering van de elektronenstroom door het hele lichaam. In deze categorie bieden wij twee producten aan, het traditionele C60 product is gemaakt door ondergetekende en het C60 SuperConcentraat is gemaakt door een bevriende koolstofwetenschapper en bevat een hogere concentratie elektronen. C60 wordt aanbevolen om spikeiwit te neutraliseren, grafeenoxide en SM-102 te ontgiften.
 • Houtskool (2-4 capsules per dag): Houtskool is de ontgifter bij uitstek en wanneer het op een lege maag wordt ingenomen, werkt het zich een weg naar beneden in de darmen en activeert het een bloedzuiveringsproces dat bekend staat als "interstitiële dialyse". Ons Kohlbitr product is het beste geactiveerde kokoshoutskool ter wereld en we bieden nu ook het mildere berkenhoutskool aan.
 • Citrusvruchten (vooral bloedsinaasappels, vanwege hun hoge hesperidinegehalte - hesperidine is een chalcone zoals quercetine dat spikeiwit deactiveert)
 • Pepermunt (zeer hoog in hesperidine)

*David Wolfe: http://bit.ly/SpikeProtein

Bron: Nederlands Verzet Kanaal (Telegram)