Bekijk de Workshops →

Starseed types

Geplaatst op 31 augustus 2021

Hoewel de meeste Starseeds naar de Aarde lijken te zijn gekomen om haar burgers te onderwijzen en te genezen, hebben niet alle Starseeds de intentie om ons te helpen evolueren. Sommigen zijn naar deze planeet gekomen voor hun eigen voordeel of om een duistere missie te ondersteunen. Hoe exotisch ook, niet elke ziel heeft intenties die gebaseerd zijn op licht en liefde.

Hier zijn enkele van de meer populaire en bekende soorten Starseeds.

Sirian:
Deze zielen komen van de planeten Sirius A en Sirius B. Sirius A is de helderste ster aan de hemel van de aarde. Haar oorspronkelijke bewoners kwamen van Vega, in het sterrenbeeld Lyra, het veronderstelde thuis van de voorouders van de Aarde. Sirius B is een kleinere ster en de thuisbasis van de waterwezens zoals de Miengu en de Merpeople. Deze twee planeten gaven de aanzet tot het ontwaken van alle mensen. Er wordt gezegd dat Sirius A ons Opgestegen Meesters gaf zoals Jezus en Moeder Maria.

Pleiadiërs:
Deze Sterrenzaden komen van de Pleiaden, een sterrenhoop ook bekend als Zeven Zusters, Messier 45, en Het Oog van de Stier, gevonden binnen het sterrenbeeld Stier. Je kunt een weergave van deze sterrenhoop zien in het Subaru-auto-logo. De Pleiadiërs zijn de archiefbeheerders van de Aarde en beweren dat de planeet meer dan 600 miljard jaar oud is. De Pleiadiërs bestaan binnen een vijfde-dimensionale frequentie, waar liefde en creativiteit worden geboren. Zij zijn een matriarchale samenleving die vrouwen, kinderen en families verheft. De Pleiadiërs gedragen zich net als mensen, behalve dat zij emotioneel en spiritueel veel meer ontwikkeld zijn. Sommigen kunnen hun geavanceerde vaardigheden gebruiken om mensen te manoeuvreren, hoewel de meesten naar de Aarde zijn gekomen om haar te helpen haar bewustzijn uit te breiden en te evolueren.

Arcturianen:
Deze diepzinnige wezens komen van Arcturus, de meest geavanceerde beschaving in ons melkwegstelsel. Zij zijn vijf-dimensionale wezens en bouwden een samenleving die het oorspronkelijke prototype werd voor hoe op Aarde te leven. Arcturiërs zijn emotioneel en mentaal geavanceerd en waren bedoeld om de spirituele sjamanen en genezers voor de mensheid te zijn. Sommigen zeggen dat wanneer mensen sterven, zij door de energetische architectuur van de Arcturiërs gaan op hun reis van dood naar wedergeboorte. Zoals alle vijfde- tot negendimensionale samenlevingen, heeft Arcturus het gevoel van een engelenrijk. Toch kan het een behulpzaam landingsstation zijn voor etherische vormen, niet-fysiek bewustzijn, en herlevende zielen om weer gewend te raken aan een geaarde, fysieke realiteit. Arcturus is de helderste ster in het sterrenbeeld Bootes.

Andromedan:
Dit liefdevolle, welwillende en telepathische ras is afkomstig uit het spiraalvormige Andromedastelsel, ook bekend als MS31 of M31. Deze prachtige wezens hebben één missie: vrede en liefde brengen aan de rassen die door de Reptilians tot slaven zijn gemaakt. Niet alleen hartgericht, Andromedaanse wezens zijn ook intellectueel geavanceerd en meesters in alle categorieën van wetenschap. Dit evenwicht tussen de linker- en rechterhersenhelft geeft de Andromedan een unieke positie in het Universum.

Indigo, Kristal, en Regenboog:
Individuen uit deze drie zielengroepen bezitten vaak speciale of bovennatuurlijke vermogens, waaronder telepathie, helderziendheid, licht-emanatie, energiereiniging, diepe empathie en realiteitsverandering. Indigo's zijn doordrenkt met de kracht van Aartsengel Michaël en kunnen koppig zijn in hun intolerantie voor oneerlijkheid. Kristallen zijn doordrenkt met het licht, de vreugde en de helderheid van Aartsengel Gabriël, en neigen ertoe eerlijker en vriendelijker te zijn dan hun Indigo- en Regenboog-broers en zussen. Regenboogkinderen, vaak gediagnosticeerd met een vorm van autisme, zijn de laatste golf van genezende zielen die naar de Aarde komen. Met een natuurlijke onthechting van de fysieke wereld, zien deze drie groepen interacties met deze wereld als spirituele oefeningen in plaats van persoonlijk vooruitstrevende gebeurtenissen. Zoals het verhaal gaat, werden deze lichtwerkers aangemoedigd door hun zielengroepen in verre melkwegstelsels om de mensheid op Aarde onbaatzuchtig te dienen.

Lichtwerker:
De Lichtwerkers zijn speciale zielen van verschillende planeten en rijken die ermee hebben ingestemd om te incarneren om de Aarde en andere werelden te helpen evolueren. Zij nemen altijd geboorten die de mensheid op een hoger niveau brengen en het bewustzijn van iedereen om hen heen verhogen. Hun voornaamste doel is om vriendelijkheid, goedheid en liefde te verspreiden naar elk levend wezen dat zij ontmoeten. Lichtwerkers zijn niet gebonden aan een planeet, cultuur, maatschappij of missie. Zij werken uitsluitend voor het licht.

Orion:
De Orions zullen vragen stellen over elk detail. Ze zullen proberen om hier op Aarde levende wezens te creëren die gebaseerd zijn op hun geest. Zij zijn geobsedeerd door wetenschap en onderzoek, en hebben helaas geen inzicht in hun hart. De Orion missie op Aarde is om ons begrip van de waarde van wetenschap te helpen verbeteren. Hun persoonlijke, groeps-, spirituele missie is om van humanoïden te leren hoe ze meer vertrouwen en trouw kunnen zijn. Terwijl sommige Orions spirituele aspiraties hebben, zijn anderen agenten voor de Reptilians en andere rassen die de Aarde willen beheersen, in plaats van haar te emanciperen.

Katachtige:
Deze wezens uit het sterrenbeeld Lyra zijn afgebeeld in de kunstwerken van de oude beschavingen van de Aarde, met name in Egypte, met zijn goden en godinnen met katachtige hoofden. Deze wezens zijn helderziend en telepathisch en hebben de neiging om spirituele vaardigheden te ontwikkelen in plaats van vaardigheden die hun fysieke realiteit voeden of ten goede komen. Zij leven meestal in de hogere dimensies, op zoek naar licht, helderheid en overvloed door verbindingen met het eeuwige bewustzijn. De Felines brengen gratie aan de mensheid en hopen creativiteit te inspireren in alle levende wezens van de Aarde.

Maldek:
Maldek was een planeet in ons zonnestelsel met kenmerken vergelijkbaar met de Aarde. Zijn inwoners waren afhankelijk van robottechnologieën, net als de tendensen hier op Aarde, en zij werden uiteindelijk lui en ziek. In hun zucht naar macht vernietigden ze hun planeet, waardoor sommigen van hen een nieuw thuis op aarde zochten. De Maldek leerden van hun fouten en hopen de mensachtigen te inspireren om betere keuzes te maken op het gebied van politiek, technologie, gezondheid en communicatie.

Lemurisch en Atlantisch:
Deze twee landen, lang geleden verloren gegaan in de zeeën van de Aarde, waren geavanceerde beschavingen die filosofische, spirituele en helende technologieën ontwikkelden. Er wordt gezegd dat zij de eerste Starseed stammen waren die directe contacten onderhielden met rassen van andere planeten. Gezien hun innovatie en toewijding aan vooruitgang, floreerden Lemuriërs en Atlantiërs hier op Aarde. Net als bij Maldek vernietigden deze culturen zichzelf uiteindelijk door hebzucht, luiheid en ziekte. Hoewel deze situaties verwoestend waren, gingen de vele ideeën, technologieën en spirituele eigenschappen die zij ontwikkelden niet verloren. Sommige van de meest geavanceerde zielen van deze culturen werden gered en werden Starseed voor andere planeten in het Universum, inclusief huidige en toekomstige incarnaties hier op Aarde.

Avian en Blue Avian:
Deze mooie groep is mensachtig, maar met vogelachtige trekken. Terwijl wij in de derde dimensie leven, leven Avians in de hogere dimensies tussen de zesde en de negende. Dit is verwant aan onze engelenrijken waar levende wezens energetisch vloeibaarder zijn, ondoorzichtiger, en minder gehecht aan hun fysieke realiteiten. De Avians werken samen met de Pleiadians, met wie zij samenwerken om mensen te helpen zich meer vervuld te voelen op Aarde. Avians zijn over het algemeen expansieve visionairs met opbeurende persoonlijkheden. Zij proberen ons te helpen de mogelijkheden rond spirituele vrijheid en onze multi-dimensionale vermogens te begrijpen.

Reptilians:
Ook bekend als Lizard People, Saurians, en Draconians, deze gedaanteverwisselaars proberen de Aarde te beheersen in hun streven naar zelfzuchtig voordeel. David Icke heeft over de Reptilians gerapporteerd, waarbij hij opmerkte dat zij politieke macht op Aarde nastreven om menselijke samenlevingen, culturen, en menselijke ontwikkeling te manipuleren. Velen geloven dat sommige Reptilians onder ons leven met veranderde fysieke verschijningsvormen. Anderen zeggen dat de geesten van de Reptilians in de lichamen van onze meest gewaardeerde politici binnendringen en hen afleiden van waarden en beslissingen die de mensen van de Aarde ten goede zouden komen. Gelukkig hebben de Reptilians vele vijanden die in het licht leven en de missie hebben om alle duisternis te bestrijden.

Bron: https://thegalacticfederation.com/7-04
Vertaald met DeepL