Bekijk de Workshops →

Missie Starseed

Geplaatst op 7 december 2021

Beste Starseed,

Je bent hier niet gekomen om een gebroken wereld te repareren of te herstellen. Je bent hier gekomen om een nieuwe te creëren door je gedachten, intenties en daden. Jullie zijn hier niet gekomen om duistere krachten te bestrijden en een gevecht te winnen. Jullie zijn hier gekomen om een hogere frequentie aan te houden, ondanks de chaos, dichtheid en onrechtvaardigheden die om jullie heen gebeuren.

Ja, jullie zijn een krachtig wezen van liefde. Ja, jullie zijn een vuurtoren.
Dit besef kan je vaak het gevoel geven dat je de wereld en alle mensen erin moet redden van de schaduwen, de controle en de manipulatie die we zo duidelijk zien. Echter, als we pauzeren en een stap terug doen en het grotere plaatje zien, zullen we beginnen op te merken hoe juist deze mentaliteit van vechten, corrigeren, repareren en streven geworteld is in 3D dualiteit. Als we een gloednieuwe Aarde willen creëren die gebaseerd is op liefde, harmonie, vriendelijkheid en compassie, dan moeten we deze frequentie eerst in ons eigen wezen vasthouden. Hoe kunnen we dit doen?

Door dat te zijn wat we willen creëren. Het te belichamen en vast te houden in ons hart. Hoe kunnen we meer liefde, meer compassie, meer begrip en meer waardering hebben voor alle dingen die we in deze wereld zien gebeuren? Begin je gezichtspunt te verschuiven van het haten van de oude systemen, de regering, de controleurs, de "slechteriken" en de mensen die "erop uit zijn om ons te pakken". Dit is slachtoffermentaliteit.

Wij zijn geen slachtoffers. We herinneren ons wie we zijn. Dit herinneren kan soms woede en gevoelens van rechtschapenheid oproepen. Het is echter belangrijk dat we dit niet te lang in ons hart houden. Net zoals je geleerd is degenen die je pijn hebben gedaan te vergeven, zodat je kunt beginnen te genezen. Wij moeten er ook voor kiezen om de daden te vergeven van hen die de mensheid en onze Aarde hebben gekwetst, zodat we ons werkelijk kunnen bevrijden van het lijden dat we zo diep vasthouden. Vraag jezelf af, hoe ik vasthoud aan lijden? Kan ik elke pijn of geladen emotie die ik voel vergeven en loslaten en me in een ruimte van volledige onvoorwaardelijke liefde begeven?

Kan ik gevoelens loslaten die geworteld zijn in het recht willen zetten van het onrecht waarmee we geconfronteerd worden en een hoger pad kiezen?
Nu is het tijd om in de spiegel te kijken en jezelf af te vragen, waar ben ik me onbewust van?

Het is nu NIET de tijd om je klaar te maken voor de strijd en ernaar te streven de vijand te verslaan en te slim af te zijn. Nee, nu is het tijd om boven de strijd uit te stijgen en onze macht als scheppende wezens op te eisen, zodat we een nieuwe wereld kunnen scheppen die een frequentie heeft die niet geworteld is in licht versus donker, goed versus slecht, fout versus goed. Kun je het verschil voelen?

Nu is de tijd om af te studeren en de meester te worden. De meester van onze realiteit. Nu is het tijd voor de visionairs, de scheppers, en de veranderaars om aan de slag te gaan met het bouwen van het nieuwe. We willen onze nieuwe wereld niet bouwen op basis van oude manieren van denken. Laten we in plaats daarvan een werkelijkheid scheppen die totaal onherkenbaar is van degene die we voor ons zien.

Om harmonie en vrede op Aarde te creëren, moeten we dat eerst in onszelf doen. Ik nodig jullie uit om je hand op je hart te leggen en te zeggen:

“Ik ben hier om een nieuwe realiteit te baren die gebouwd is op liefde, vrede en vreugde.
Ik ben hier gekomen om in mijn hart zo'n diep weten te hebben van wie ik ben en mijn macht als een Goddelijk Soeverein Wezen van Licht terug te winnen, dat ik de mensen om mij heen inspireer hetzelfde te doen.
Ik kwam hier om de frequentie van onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en voor de hele mensheid volledig vast te houden en als resultaat zal deze liefde naar buiten uitwaaieren en al degenen die slapen wakker maken om te beginnen hetzelfde te doen.
Ik kwam hier om mijn hoogste zelf te belichamen, mijn gaven met de wereld te delen, en een Pijler van Licht te zijn zodat ik kan beginnen de Hemel op Aarde te creëren.
Ik kies er nu voor om mijn Gouden Pad te bewandelen en allen die ik ontmoet te inspireren hetzelfde te doen.
Ik activeer dit weten nu in mijn hart en ik laat alle verhaallijnen en overtuigingen los die niet op één lijn liggen voor het hoogste en grootste goed.
Ik ben de schepper van mijn werkelijkheid. Ik ben liefde. Ik ben licht. Ik ben ontwaakt. Ik ben geactiveerd. Ik herinner me, ik herinner me, ik herinner me. Ik ben een Starseed.
En zo is het."

Jessica Rosalie, 10 Juli 2020

Bron: https://www.therainbowgoddess.com/post/starseed-mission