Bekijk de Workshops →

51 symptomen van spiritueel ontwaken

Geplaatst op 26 juni 2021

Symptomen van Spiritueel Ontwaken
door Annarita

Dit is een vertaling van een artikel van Annarita over symptomen die je ervaart bij het groeien in bewustwording. Bij mij zijn vele van deze symptomen langs gekomen de afgelopen jaren. Ik merk dat sommige opnieuw naar voren komen als ik een volgende stap mag zetten. Blijf bewust, gebruik je gezonde verstand, ga naar een arts als de klachten blijven. Ineke

Sunfell's Noot: In mijn eigen spirituele overgang naar de Ontwaakte staat, heb ik veel van deze veranderingen ondergaan en doorstaan. Annarita heeft veel van de symptomen en veranderingen die inherent zijn aan zowel het Ontwaken als de overgang naar het Octarine stadium van het Indigo leven grondig gedocumenteerd. Uw ervaring kan variëren. En als je merkt dat je je echt niet goed voelt, ga dan naar je dokter. Het is beter dat je merkt dat je in principe in orde bent dan dat je toestaat dat een mogelijke grote ziekte zoals diabetes of hartziekte zich onder je neus ontwikkelt. Zoals altijd zijn gezond verstand, goede huisvesting en een goed gevoel voor humor de beste manieren om er mee om te gaan. Tot ziens aan de andere kant!

1. Veranderende slaappatronen: rusteloosheid, warme voeten, twee of drie keer per nacht wakker worden. Je moe voelen nadat je wakker bent geworden en slaperig aan en uit gedurende de dag. Velen hebben een zogenaamd Triade-slaappatroon: u slaapt ongeveer 2 à 3 uur, wordt wakker, gaat weer een paar uur slapen, wordt weer wakker en gaat weer slapen. Voor anderen zijn de slaapvereisten veranderd. Je kunt het met minder slaap af. De laatste tijd ervaar ik enorme golven van energie die vanuit de kruin mijn lichaam binnenstromen. Het voelt goed, maar het houdt me lang wakker en zakt dan weer weg.
Advies: Wen er maar aan. Heb er vrede mee en maak je geen zorgen over genoeg slaap (wat vaak meer slapeloosheid veroorzaakt). Je zult de dag door kunnen komen als je gedachten vasthoudt dat je krijgt wat je nodig hebt. Je kunt ook je Hogere Macht vragen om je af en toe een pauze te gunnen en je een goede, diepe nachtrust te geven. Als je niet meteen weer kunt gaan slapen, gebruik de wakkere momenten dan om te mediteren, gedichten te lezen, in je dagboek te schrijven of naar de maan te kijken. Je lichaam zal zich aanpassen aan het nieuwe patroon.

2. Activiteit op de kruin van het hoofd: Tintelingen, jeuk, prikken, kruipende sensaties langs de hoofdhuid en/of langs de ruggengraat. Een gevoel van energie die trilt op de kruin van het hoofd, alsof er energie uit het hoofd spuit tijdens een douche. Ook het gevoel van energie die via de kruin naar binnen stroomt, beschreven als "sprenkels". Dit kan ook ervaren worden als druk op de kruin, alsof iemand zijn/haar vinger in het midden van je hoofd duwt. Zoals ik in #1 al zei, heb ik enorme downloads van energie via de kruin ervaren. In het verleden heb ik meer algemene druk gevoeld, alsof mijn hoofd in een zachte bankschroef zit. Een man vertelde dat zijn haren rechtop stonden en zijn lichaam bedekt was met kippenvel.
Advies: Dit is niets om u zorgen over te maken. Wat u ervaart is een opening van de kruinchakra. De sensaties betekenen dat u zich openstelt om goddelijke energie te ontvangen.

3. Plotselinge golven van emotie. Huilen om het minste of geringste. Je plotseling boos of verdrietig voelen met weinig aanleiding. Of onverklaarbaar depressief. Dan weer heel blij. Emotionele achtbaan. Er is vaak een druk of een gevoel van opgestopte emoties in het hartchakra (het midden van de borstkas). Dit moet niet verward worden met het hart, dat zich links van het hartchakra bevindt.
Advies: Accepteer je gevoelens als ze opkomen en laat ze gaan. Ga rechtstreeks naar uw hartchakra en voel de emotie. Strek het uit naar al uw velden en adem diep in vanuit uw buik helemaal tot aan uw bovenborst. Voel gewoon het gevoel en laat het vanzelf verdampen. Richt de emoties niet op iemand. Je bent je verleden aan het opruimen. Als je hier hulp bij wilt, zeg dan hardop dat je van plan bent om al deze oude kwesties los te laten en vraag je Hogere Macht om je te helpen. Je kunt ook Grace Elohim vragen om je te helpen los te laten met gemak en zachtmoedigheid. Wees dankbaar dat je lichaam deze emoties loslaat en ze niet van binnen vasthoudt waar ze schade kunnen aanrichten. Eén bron suggereert dat depressie gelinkt is aan het loslaten van relaties met mensen, werk, enz. die niet langer bij ons en onze frequenties passen. Als we ons schuldig voelen over het loslaten van deze relaties, helpt depressie ons om die pijn te medicineren.

4. Oude "dingen" lijken naar boven te komen, zoals hierboven beschreven, en de mensen met wie je het moet uitpraten (of hun klonen) verschijnen in je leven. Afrondingskwesties. Of misschien moet je werken door kwesties van eigenwaarde, overvloed, creativiteit, verslavingen, enz. De middelen of mensen die je nodig hebt om je door deze kwesties heen te helpen beginnen te verschijnen.
Advies: Hetzelfde als #3. Bovendien, raak niet te veel betrokken bij het analyseren van deze kwesties. Als je ze te veel onderzoekt, ga je er steeds weer op een dieper en dieper niveau mee bezig. Zoek professionele hulp als dat nodig is en ga er doorheen. Probeer ze niet te vermijden of je ervan te distantiëren. Omarm wat er ook naar boven komt en bedank het om je vooruit te helpen. Bedank je Hogere Macht voor het geven van de mogelijkheid om deze kwesties los te laten. Onthoud dat je niet wilt dat deze problemen in je lichaam blijven hangen.

5. Veranderingen in gewicht. De gewichtstoename onder de Amerikaanse bevolking is fenomenaal. Andere mensen kunnen gewicht verliezen. We komen vaak aan omdat vele angsten die we onderdrukt hebben nu naar de oppervlakte komen om geheeld te worden. We reageren door een verdediging op te bouwen. We proberen ons ook te aarden of ons af te schermen tegen toenemende frequenties in ons lichaam.
Advies: Maak je niet druk, maar accepteer het als een symptoom van waar je nu bent. Je zult het gewicht loslaten/aankomen wanneer al je angsten geïntegreerd zijn. Laat je angst hierover los. Dan zul je het misschien makkelijker vinden om het gewicht uiteindelijk te verliezen/aan te komen. Oefening. Probeer dit eens voordat u gaat eten: Ga aan tafel zitten met een mooi gedekte tafel. Steek een kaars aan. Geniet van hoe het eten eruit ziet. Leg je dominante hand over je hart en zegen het eten. Vertel je lichaam dat je het voedsel gaat gebruiken om het rijkelijk te voeden, maar dat je het voedsel niet gaat gebruiken om je emotionele honger te stillen. Ga dan met je hand van links naar rechts over het voedsel en zegen het. Je zult merken dat het voedsel warm aanvoelt in je hand, zelfs als het koud is - ik denk graag dat het voedsel goed voor me is als het warm en voedend aanvoelt in mijn hand. Ik heb ook gemerkt dat wanneer ik het voedsel zegen, ik minder eet. Het is belangrijk om jezelf niet van de wijs te brengen als je vergeet het voedsel te zegenen voordat je gaat eten. Als ik het vergeten ben en ik ben bijna klaar met eten, dan zegen ik het eten toch. Op die manier ontglip ik niet aan de gewoonte. Wat je ook kunt doen is aanwezig blijven tijdens het eten -- geen TV kijken of lezen. Geniet hartelijk van de zegeningen die voor je liggen.

6. Veranderingen in eetgewoonten: Vreemde verlangens en vreemde voedselkeuzes. Sommigen merken dat ze niet meer zo'n honger hebben als vroeger. Of juist hongeriger.
Advies: Ontken niet wat je lichaam je vertelt dat het nodig heeft. Als je niet zeker bent, kun je proberen een spiertest uit te voeren voordat u een voedingsmiddel kiest om te zien of het is wat je lichaam wil. Probeer ook het voedsel te zegenen zoals beschreven in #5.

7. Voedselintoleranties, allergieën die je nooit eerder had: Naarmate je spiritueler wordt, ben je gevoeliger voor alles om je heen. Je lichaam zal je vertellen wat het niet langer kan verdragen, alsof het ook aan het afslanken is wat het niet meer dient. Het kan zijn dat je jezelf reinigt van gifstoffen. Sommige mensen merken dat ze vaak een wit residu in hun mond hebben, vergelijkbaar met dat van hardlopers aan het eind van een wedstrijd.
Advies: Een acupuncturist vertelde me dat dit laagje verwijderd kan worden door 2 eetlepels koudgeperste olijfolie 10-15 minuten in je mond te gieten (niet doorslikken, wat je ook doet), en het dan uit te spugen in het toilet -- niet de gootsteen, want je hebt net gifstoffen uit je lichaam verwijderd en je wilt ze niet in de gootsteen hebben. Poets je tanden en doe hetzelfde. Maak dan je borstel schoon. (Sorry dit is vies, maar het werkt.)

8. Versterking van de zintuigen. Verhoogde gevoeligheid.
8a. Zicht: Wazig zicht, glinsterende voorwerpen, het zien van glinsterende deeltjes, aura's rond mensen, planten, dieren, en voorwerpen. Sommigen zien voorwerpen die vroeger ondoorzichtig waren als doorzichtig. Wanneer u uw ogen sluit, ziet u niet langer duisternis, maar roodheid. U kunt ook geometrische vormen of schitterende kleuren en beelden zien wanneer uw ogen gesloten zijn. Kleuren zien er levendiger uit - de lucht kan er groenblauw uitzien of het gras verbazingwekkend groen. Vaak zie ik rasters over de grond lopen. Naarmate je gevoeliger wordt, kun je vormen of contouren in de lucht zien, vooral wanneer de kamer bijna donker is. Wanneer je ogen open of gesloten zijn, kun je witte vormen zien in je perifere gezichtsveld (dit zijn je gidsen).
Advies: Uw zicht verandert op vele manieren -- u ervaart nieuwe manieren van zien. Wees geduldig. Wat u ook doet, wees niet bang. Wazig zien kan verlicht worden door te geeuwen.

8b. Gehoor: Verhoogd of verminderd gehoor. Ik heb eens gedacht dat ik van de weg af zou moeten gaan vanwege het pijnlijk versterkte geluid van mijn banden op de snelweg. Andere symptomen zijn het horen van witte ruis in het hoofd, piepjes, tonen, muziek of elektronische patronen. Sommigen horen water ruisen, bijen zoemen, suizen, brullen of rinkelen. Anderen hebben wat men noemt audio-dyslexie - je kunt niet altijd verstaan wat mensen zeggen, alsof je je eigen taal niet meer kunt vertalen. Sommigen horen vreemde stemmen in hun dromen, alsof er iemand in hun buurt zweeft. Je kunt de aanwezigheid(en) vragen om te vertrekken of Aartsengel Michaël vragen om de situatie op te lossen. Nogmaals, er is niets om bang voor te zijn.
Advies: Geef je er aan over. Laat het door je heen komen. Luister. Je oren passen zich aan aan nieuwe frequenties.

8c. Verbeterde zintuigen van reuk, tast en/of smaak. Ik merk dat ik nu chemische toevoegingen in sommige voedingsmiddelen kan ruiken en proeven op een nogal onaangename manier. Ander voedsel kan absoluut heerlijk smaken. Voor sommige mensen zijn deze verbeteringen zowel verrukkelijk als afleidend. Je zou zelfs af en toe de geur van bloemen kunnen ruiken. Veel van de mystici deden dat. Geniet ervan.

9. Huiduitbarstingen: Uitslagen, bulten, acne, netelroos, en gordelroos. Woede veroorzaakt uitbarstingen rond de mond en kin. Ik had een paar maanden lang een dermatitis op mijn extremiteiten die gepaard ging met het genezen van een episode uit mijn verleden. Toen ik het grootste deel van de kwestie had verwerkt, werd de aandoening losgelaten.
Advies: Het kan zijn dat je gifstoffen aan het afvoeren bent en emoties naar de oppervlakte brengt. Als er een probleem is dat losgelaten moet worden en je probeert het te onderdrukken, dan zal je huid het probleem voor je uitdrukken totdat je de emoties verwerkt hebt. Werk door je "dingen".

10. Episoden van intense energie waardoor je uit bed wilt springen en in actie wilt komen. Gevolgd door periodes van lusteloosheid en vermoeidheid. De vermoeidheid volgt meestal op grote verschuivingen. Dit is een tijd van integratie, dus geef er aan toe.
Advies: Ga mee met de aard van de energie. Vecht er niet tegen. Wees mild voor jezelf. Doe een dutje als je moe bent. Schrijf uw roman als u te energiek bent om te slapen. Maak gebruik van het soort energie.

11. Veranderingen in gebed of meditatie. Niet dezelfde sensaties voelen als voorheen. Niet dezelfde ervaring van in contact zijn met de Geest. Moeilijkheid om zich te concentreren.
Advies: Het kan zijn dat je nu in meer onmiddellijke en constante gemeenschap met de Geest bent en dat de gewaarwording daarom veranderd kan zijn. Je zal je aan dit nieuwe gevoel aanpassen. Je denkt en handelt nu het grootste deel van de tijd in partnerschap met de Geest. Je meditatieperioden kunnen korter worden.

12. Stroomstoten: Plotseling ben je van top tot teen verhit. Het is een kortstondige sensatie, maar oncomfortabel. Daarentegen hebben sommige mensen het onverklaarbaar koud gehad. Ik heb beide ervaren. Meer recentelijk ervaar ik golven of stromen van energie die door me heen rollen. Soms lijkt de energie zo intens als ze voor het eerst in mijn lichaam komt dat ik me een beetje misselijk voel. Maar als ik de energie als goddelijk beschouw en mijn angst laat varen, voel ik me heerlijk en geniet ik van de sensatie. Als je een energiewerker bent, heb je misschien gemerkt dat de warmte die door je handen stroomt enorm is toegenomen. Dit is goed.
Advies: Als je je ongemakkelijk voelt, vraag dan aan je Hogere Macht, dat als het voor je beste en hoogste goed is, om de temperatuur wat lager/ hoger te zetten.

13. Een reeks van fysieke manifestaties: Hoofdpijn, rugpijn, nekpijn, griepachtige symptomen (dit wordt vibrationele griep genoemd), spijsverteringsproblemen, spierkrampen of krampen, hartkloppingen, pijn op de borst, veranderingen in seksueel verlangen, gevoelloosheid of pijn in de ledematen, en onwillekeurige vocalisaties of lichaamsbewegingen. Sommigen van ons hebben zelfs oude aandoeningen uit de kindertijd kortstondig terug zien komen voor genezing.
Advies: Denk aan wat ik zei over het zoeken van medische hulp als je die nodig hebt! Als je hebt vastgesteld dat dit geen medische aandoening is, ontspan je dan in het besef dat het slechts tijdelijk is.

14. Er jonger uitzien. Joepie! Als je emotionele kwesties opruimt en beperkende overtuigingen en zware bagage uit het verleden loslaat, ben je eigenlijk lichter. Je frequentie is hoger. Je houdt meer van jezelf en van het leven. Je begint te lijken op de perfecte jij die je werkelijk bent.

15. Levendige dromen. Soms zijn de dromen zo echt dat je verward wakker wordt. Je kunt zelfs lucide dromen hebben waarin je de controle hebt. Veel dromen kunnen mystiek zijn of boodschappen voor je hebben. En in sommige dromen weet je gewoon dat je niet aan het "dromen" bent -- dat wat er gebeurt op de een of andere manier echt is.
Advies: Je zult je herinneren wat belangrijk voor je is om te onthouden. Forceer niets. Blijf bovenal uit angst.

16. Gebeurtenissen die je leven volledig veranderen: overlijden, echtscheiding, verandering van werkstatus, verlies van huis, ziekte, en/of andere catastrofes -- soms meerdere tegelijk! Krachten die je doen vertragen, vereenvoudigen, veranderen, opnieuw onderzoeken wie je bent en wat je leven voor je betekent. Krachten die je niet kunt negeren. Krachten die ervoor zorgen dat je je gehechtheden loslaat. Krachten die je gevoel van liefde en compassie voor iedereen wakker maken.

17. Een verlangen om los te komen van beperkende patronen, levensverslindende banen consumptieve levensstijlen, en giftige mensen of situaties. Je voelt een dwingende behoefte om "jezelf te vinden" en je levensdoel - nu! Je wilt creatief zijn en vrij om te zijn wie je werkelijk bent. Misschien voel je je aangetrokken tot de kunst en de natuur. U wilt uzelf bevrijden van dingen en mensen die u niet langer dienen.
Advies: Doe het!

18. Emotionele en mentale verwarring: Het gevoel dat je je leven op orde moet krijgen. Het voelt als een puinhoop. Maar tegelijkertijd voel je je chaotisch en niet in staat om je te concentreren. Zie #45.
Advies: Leg je oor te luisteren en je eigen onderscheidingsvermogen zal volgen.

19. Introspectie, eenzaamheid en verlies van interesse in meer extraverte activiteiten: Deze fase komt als een verrassing voor veel extraverte mensen die zichzelf vroeger als extravert en betrokken zagen. Zij zeggen: "Ik weet niet waarom, maar ik hou er niet meer zo van om uit te gaan als vroeger."

20. Creativiteit barst uit: Het ontvangen van beelden, ideeën, muziek en andere creatieve ingevingen in een vaak overweldigend tempo.
Advies: Leg deze inspiraties in ieder geval vast, want Spirit spreekt tot je over hoe je jouw doel zou kunnen vervullen en bijdragen aan de genezing van de planeet.

21. Een perceptie dat de tijd versnelt. Het lijkt zo omdat er zoveel veranderingen in je leven zijn geïntroduceerd in een ongekend tempo. Het aantal veranderingen lijkt toe te nemen.
Advies: Het opdelen van uw dag in afspraken en tijdsegmenten vergroot het gevoel van versnelling. U kunt de tijd vertragen door te ontspannen in het huidige moment en aandacht te schenken aan wat voorhanden is en niet te anticiperen op wat komen gaat. Doe rustig aan en zeg tegen jezelf dat je tijd genoeg hebt. Vraag je Hogere Macht om je te helpen. Houd je aandacht op het heden gericht. Probeer te vloeien van de ene activiteit naar de volgende. Blijf afgestemd op je innerlijke leiding. Je kunt de tijd ook vervormen door er om te vragen. De volgende keer dat je je opgejaagd voelt, zeg dan: "Tijd vervorming, alsjeblieft. Ik heb wat meer tijd nodig om -----." Ontspan je dan.

22. Een gevoel van onzekerheid. Er is een gevoel dat er iets staat te gebeuren. Dit kan angst opwekken.
Advies: Er is niets om je zorgen over te maken. Er gebeuren zeker dingen, maar bezorgdheid schept alleen maar meer problemen voor je. Al je gedachten - positief of negatief - zijn gebeden. Er is niets om bang voor te zijn.

23. Ongeduld. Je weet wel beter, maar soms kun je het niet helpen. Je wilt doorgaan met wat er op je pad lijkt te komen. Onzekerheid is niet prettig.
Advies: Leer leven met de onzekerheid, in de wetenschap dat er niets op je afkomt tot je er klaar voor bent. Ongeduld is eigenlijk een gebrek aan vertrouwen, vooral vertrouwen in je Hogere Macht. Wanneer je je concentreert op het heden, zul je wonderen ervaren -- ja, zelfs in het verkeer.

24. Een diep verlangen naar betekenis, doel, spirituele verbinding, en openbaring. Misschien een interesse in het spirituele voor de eerste keer in je leven. "Constant verlangen", zoals K.D. Lang zegt. De materiële wereld kan dit verlangen niet vervullen.
Advies: Volg je hart en de weg zal zich voor je openen.

25. Een gevoel dat je op de een of andere manier anders bent. Een verontrustend gevoel dat alles in je leven nieuw en veranderd aanvoelt, dat je je oude ik achter je hebt gelaten. Dat heb je ook. Je bent veel groter dan je je ooit kunt voorstellen. Er is meer op komst.

26. "Leraren" verschijnen overal met een perfecte timing om je te helpen op je spirituele reis: mensen, boeken, films, gebeurtenissen, Moeder Natuur, enz. Leraren kunnen negatief of positief lijken wanneer je gevangen zit in het polariteitsdenken, maar vanuit een transcendent perspectief zijn ze altijd perfect. Precies wat je nodig hebt om van te leren en verder te gaan. Trouwens, we krijgen nooit meer dan we bereid zijn te beheersen. Elke uitdaging biedt ons een kans om ons meesterschap te tonen door er doorheen te gaan.

27. Je vindt een spiritueel spoor dat zinvol voor je is en "tot je spreekt" op de meest diepgaande niveaus. Plotseling krijg je een perspectief dat je nooit eerder zou hebben overwogen. Je hongert naar meer weten. Je leest, deelt met anderen, stelt vragen, en gaat naar binnen om meer te ontdekken over wie je bent en waarom je hier bent.

28. Je doorloopt leerprocessen en persoonlijke kwesties in een snel tempo. Je voelt dat je het snel "doorhebt".
Advies: Blijf onthouden dat dingen naar je toe zullen komen wanneer ze er klaar voor zijn om geheeld te worden. Niet eerder. Ga moedig om met alles wat zich aandient en je zult de problemen snel achter je laten.

29. Onzichtbare aanwezigheden. Hier is het woo-woo spul. Sommige mensen melden dat ze 's nachts omringd worden door wezens of dat ze het gevoel hebben aangeraakt te worden of dat er tegen hen gepraat wordt. Vaak worden ze wakker met een schok. Sommigen voelen ook hun lichaam of bed vibreren. De trillingen worden veroorzaakt door energetische veranderingen nadat emotionele zuivering heeft plaatsgevonden.
Advies: Dit is een gevoelig onderwerp, maar misschien voel je je beter om je bed en de ruimte eromheen te zegenen voordat je gaat slapen. Ik ben er zeker van dat ik alleen omringd ben door de meest prachtige spirituele entiteiten en dat ik altijd veilig ben in Gods zorg. Maar soms heb ik last van angst en roep ik Aartsengel Michaël en/of Aartsengel Uriël in. Ik neem het mezelf niet kwalijk dat ik soms bang ben. Ik vergeef mezelf dat ik niet altijd soeverein ben om 3:00 's morgens.

30. Voortekenen, visioenen, "illusies", getallen, en symbolen: Dingen zien die spiritueel belangrijk voor je zijn. Opmerken hoe getallen synchroon in je bewustzijn verschijnen. Alles heeft een boodschap als je de tijd neemt om te kijken. Ik geniet van de ervaring van het "krijgen van de boodschappen." Wat leuk!

31. Verhoogde integriteit: Je realiseert je dat het tijd voor je is om je waarheid te zoeken en te spreken. Het lijkt ineens belangrijk voor je om authentieker te worden, meer jezelf. U zult misschien "nee" moeten zeggen tegen mensen die u in het verleden hebt proberen te behagen. Misschien vind je het onverdraaglijk om in een huwelijk te blijven of in een baan of plaats die niet ondersteunt wie je bent. Je kunt ook merken dat je je nergens meer kunt verstoppen, dat je geen geheimen meer hebt. Eerlijkheid wordt belangrijk in al uw relaties.
Advies: Luister naar je hart. Als je leiding je zegt iets niet te doen, spreek je uit en onderneem je actie. Zeg "nee". Evenzo moet je ook "ja" zeggen tegen datgene wat je dwingt. Je moet het risico nemen anderen zonder schuldgevoel teleur te stellen om spirituele soevereiniteit te bereiken.

32. Harmonie met seizoenen en cycli: Je raakt meer afgestemd op de seizoenen, de fasen van de maan en natuurlijke cycli. Meer bewustzijn van je plaats in de natuurlijke wereld. Een sterkere verbinding met de aarde.

33. Elektrische en mechanische storingen: Als je in de buurt bent, flikkeren gloeilampen, loopt de computer vast, of gaat de radio op hol.
Advies: Roep je engelen, gidsen, of Grace Elohim aan om het te repareren of zet een veld van bescherming van licht rond de machine. Omring je auto met blauw licht. Lach.

34. Verhoogde synchroniciteit en vele kleine wonderen. Kijk uit naar meer van deze.
Advies: Synchronistische gebeurtenissen vertellen je of je de goede kant op gaat of de juiste keuzes maakt. Eer deze aanwijzingen en je kunt niet afdwalen. Spirit gebruikt synchroniciteit om met je te communiceren. Dat is wanneer je dagelijkse wonderen begint te ervaren. Zie #30.

35. Verhoogde intuïtieve vermogens en veranderde staten van bewustzijn: Aan iemand denken en onmiddellijk van hem horen. Meer synchroniciteiten. Het hebben van plotselinge inzichten over patronen of gebeurtenissen uit het verleden. Helderziendheid, buiten-lichamelijke ervaringen en andere paranormale verschijnselen. Intensieve gevoeligheid en weten. Bewustwording van de eigen essentie en die van anderen. Channelen van engelen- en Christusbewustzijnsenergieën.

36. Communicatie met de Geest. Contact met engelen, spirituele gidsen, en andere goddelijke entiteiten. Channeling. Meer en meer mensen lijken deze mogelijkheid te krijgen. Inspiratie voelen en informatie downloaden die de vorm aanneemt van schrijven, schilderen, ideeën, communicatie, dans, enz.

37. Een gevoel van Eenheid met alles. Een directe ervaring van deze Eenheid. Transcendent bewustzijn. Overstroomd worden door mededogen en liefde voor alle leven. Mededogende onthechting of onvoorwaardelijke liefde voor allen is wat ons optilt naar hogere niveaus van bewustzijn en vreugde.

38. Momenten van vreugde en gelukzaligheid. Een diep blijvend gevoel van vrede en weten dat je nooit alleen bent.

39. Integratie: Je wordt emotioneel, psychisch, lichamelijk en spiritueel sterker en helderder. Je voelt je op één lijn met je Hogere Zelf.

40. Leef je doel: Je weet dat je eindelijk doet waarvoor je naar de aarde bent gekomen. Nieuwe vaardigheden en gaven komen naar boven, vooral helende. Je levens- en werkervaringen komen nu samen en beginnen zin te krijgen. Je gaat ze eindelijk allemaal gebruiken.
Advies: Luister naar je hart. Je passie leidt je naar waar je heen moet. Ga naar binnen en vraag je Hogere Macht: "Wat wil je dat ik doe?" Kijk uit naar synchroniciteiten. Luister.

41. Je dichter bij dieren en planten voelen. Voor sommige mensen lijken dieren nu meer "menselijk" te zijn in hun gedrag. Wilde dieren zijn minder bang. Planten reageren meer dan ooit op je liefde en aandacht. Sommige kunnen zelfs boodschappen voor je hebben.

42. Het zien van wezens uit andere dimensies. De sluier tussen dimensies is dunner, dus het is niet verwonderlijk. Blijf gewoon in uw soevereiniteit. Jullie zijn machtiger dan jullie je ooit kunnen voorstellen, dus wees niet bang. Vraag je gidsen om hulp als je angstig wordt.

43. Het zien van iemands ware gedaante of het zien van geliefden met een ander gezicht -- vorig leven of parallel leven.

44. Gedachten en verlangens sneller en efficiënter fysiek manifesteren.
Advies: Hou je gedachten in de gaten. Alle gedachten zijn gebeden. Wees voorzichtig met waar je om vraagt.

45. Linkerhersenhelft mistigheid. Je paranormale vermogens, je intuïtieve weten, je gevoel en compassie, je vermogen om je lichaam te ervaren, je visioenen, je expressiviteit komen allemaal uit de rechterhersenhelft. Om deze kant van de hersenen zich vollediger te laten ontwikkelen, moet de linkerhersenhelft zich een beetje afsluiten. Normaal gesproken overheerst het vermogen van de linker hersenhelft tot orde, organisatie, structuur, lineaire opeenvolging, analyse, evaluatie, precisie, focus, probleemoplossing en wiskunde onze vaak minder gewaardeerde rechter hersenhelft. Het gevolg is geheugenverlies, woorden in de verkeerde volgorde plaatsen, niet lang kunnen of willen lezen, niet kunnen concentreren, vergeten wat je net wilde zeggen, ongeduld met lineaire vormen van communicatie (audio of schriftelijk), een gevoel van afstandelijkheid, verstrooid zijn, het kwijtraken van interessant onderzoek of complexe informatie, het gevoel gebombardeerd te worden met woorden, gepraat en informatie, en een tegenzin om te schrijven. Soms voel je jezelf saai en heb je geen belangstelling voor analyse, levendige intellectuele discussie of onderzoek. Aan de andere kant voel je je misschien aangetrokken tot het zintuiglijke: video's, tijdschriften met foto's, mooie kunstwerken, films, muziek, beeldhouwen, schilderen, samenzijn met mensen, dansen, tuinieren, wandelen, en andere kinesthetische vormen van expressie. Je kan zoeken naar spirituele inhoud, zelfs science fiction.
Advies: Je zult ontdekken dat als je je laat leiden door je hart en je rechterhersenhelft, de linkerhersenhelft op de juiste manier geactiveerd zal worden om je te ondersteunen. En op een dag zullen we in evenwicht zijn en beide hersenhelften meesterlijk gebruiken.

46. Duizeligheid. Dit gebeurt wanneer je niet gegrond bent. Misschien heb je net een grote emotionele kwestie achter de rug en is je lichaam zich aan het aanpassen aan je "lichtere" toestand.
Advies: Aard jezelf door proteïnen te eten. Soms voelt "troostvoedsel" goed. Maak geen voedsel goed of fout voor je. Gebruik je leiding om te weten wat je op een bepaald moment nodig hebt. Doe je schoenen uit en zet je voeten een paar minuten in het gras.

47. Vallen, ongelukken krijgen, botten breken. Je lichaam is niet geaard of misschien is je leven uit balans. Of je lichaam kan je vertellen om het rustiger aan te doen, bepaalde aspecten van je leven te onderzoeken, of bepaalde zaken te genezen. Er is altijd een boodschap. Toen ik onlangs mijn enkel brak, begreep ik dat mijn enkel opnam wat ik zelf weigerde aan te pakken. En dat was al het bovenstaande.
Advies: Blijf geaard door je schoenen uit te doen en je voeten in het gras te zetten; nog beter, ga op het gras liggen zonder een deken onder je. Voel de aarde onder je. Ga de natuur in. Doe rustig aan en let op. Wees je bewust van wat je doet. Voel je gevoelens als ze opkomen. Blijf in het heden. Omring jezelf met blauw licht als je je beverig voelt.

48. Hartkloppingen. Hartkloppingen gaan meestal gepaard met een hartopening. Het duurt maar enkele ogenblikken en betekent dat het hart zichzelf opnieuw in evenwicht brengt na een emotionele ontlading. Ik had een episode die me doodsbang maakte: Ik werd midden in de nacht wakker en mijn hart bonsde. Ik dacht dat het recht uit mijn borst zou komen. Het gebeurde maar één keer en was, begrijp ik, een enorme hart-chakra opening. Maar ik heb het onderzocht. Er is niets mis met mijn hart.
Advies: Onthoud wat ik zei over medische hulp zoeken als dat nodig is. Raadpleeg je arts over elke aandoening waar je jezelf niet prettig bij voelt.

49. Snellere haar- en nagelgroei. Er wordt meer proteïne gebruikt in het lichaam. Jammer dat we het lichaam niet kunnen vertellen waar het haar wel en waar het niet moet groeien. (Of kunnen we? Hmmm.)

50. Een verlangen om je zielsverwant of tweelingvlam te vinden. Meer dan ooit lijkt het idee dat we een relatie kunnen hebben die past bij wie we zijn, wenselijker.
Advies: De waarheid is dat we het soort persoon moeten zijn dat we willen aantrekken. We moeten van onszelf houden en van waar we nu zijn voordat we een meer "perfecte" partner kunnen aantrekken. Het werk begint thuis. Hier is hoe ik denk dat het werkt: Houd het verlangen naar deze persoon in je hart, maar zonder gehechtheid. Verwacht dat je op een dag iemand zult ontmoeten die meer bij je past, maar laat alle verwachtingen los over wie dit zal zijn en hoe het zal gebeuren. Concentreer je in plaats daarvan op het op orde brengen van je eigen leven en het soort persoon te zijn dat je wilt zijn. Wees gelukkig nu. Geniet van je leven. Dan zie je misschien .....

51. Herinneringen komen naar boven. Lichaamsherinneringen, onderdrukte herinneringen, beelden van vorige levens en/of parallelle levens. We zijn aan het helen en integreren van al onze "zelven", dus verwacht een aantal van deze ervaringen te hebben.
Advies. Onthoud dat het het beste is om alleen datgene op te roepen wat in je opkomt, laat de rest met rust, analyseer niet alles tot de dood (want dan blijf je hangen in de bandlus van oneindig veel te verwerken zaken), en voel je gevoelens als ze opkomen. Vraag om hulp van je gidsen.

Opmerking: Dit document mag gedeeld worden, maar stuur het alsjeblieft in zijn geheel. Bedankt.
Liefde en knuffels, Annarita
🌹

Bron: http://www.sunfell.com/symptoms.htm
Vertaald met www.DeepL.com/Translator