Bekijk de Workshops →

KleurBeleven

Geplaatst op 20 mei 2013

Op 20 mei 2008 ben ik officieel met KleurBeleven gestart. Dat betekent dat ik nu vijf jaar actief ben in het Kleuren- & Lichtwerk. Denk hierbij aan spirituele beurzen in de regio, het Lorelei Vrouwenfestival, workshops op diverse locaties, maar ook in de praktijk met behandelingen en inwijdingen.

De uitstraling is wel veranderd de afgelopen jaren. Waar eerst nog de regenboog met de valk het beeldmerk was is er enkele jaren later een prachtig beeldmerk voor mij ontworpen. De website heeft toen ook een metamorfose gehad. Dat heb je als je een zoon hebt die hier zijn werk van heeft gemaakt!

Het is wel met ups en downs gegaan en een enkele keer heb ik op het punt gestaan om er een punt achter te zetten. Echter de boodschappen van mijn begeleiders en de mooie feedback van cliënten brachten mij toch weer terug naar de kleuren.

Bij de kleuren ligt mijn hart en zonder kleur is het geen leven voor mij! Ik ga voor de blizz in het leven, de ultieme vreugde en enthousiasme ofwel de Engelse betekenis van de kleur oranje!

Mijn favoriete bezigheid is numerologie en allerlei woorden nummer ik graag om. Fles 26 van Aura-Soma is oranje/oranje, mijn kleur dus!
Als ik nu ga omnummeren, dan is Aura-Soma 26, Ineke is 26, de klinkers van Ineke van der Valk zijn 26, mijn KvK nummer opgeteld is 26! Zo zijn er nog meer voorbeelden te noemen. Ik heb eerder een blog over de kleur oranje geschreven. Je kunt het hier nogmaals lezen.

Op dit moment ligt de nadruk vooral op de workshops. Vrijwel alle workshops hebben het thema kleur. Ook bij inwijdingen gebruik ik de kleuren, elke keer op een andere manier.

Ik weet wat de impact van kleur is, maar keer op keer verbaas ik me er weer over de resultaten bij cliënten en deelnemers aan de workshops.

Hieronder volgen nog enkele foto's uit de afgelopen 5 jaar. Meer foto's staan op de pagina van KleurBeleven op Facebook.