Bekijk de Workshops →

Over mij

Ik ben Ineke van der Valk (1960), Galactische Storm.
Sinds 2004 ben ik opnieuw in contact gekomen met kleur. Door verschillende trainingen kwam ik voorzichtig weer in contact met mijn gevoel en werd ik me steeds meer bewust van mijn omgeving en de kleuren om mij heen.

Door mijn kennismaking met Aura-Soma (2004) ging er een wereld voor mij open. Dit kleurensysteem had alles in zich waar mijn interesses al naar uitgingen: de verbinding met de Tarot, de Astrologie, Numerologie, Kristallen, Maya, I-Tjing, etc. Het plaatje klopte voor mij, hier kon ik mijn energie in kwijt.

Door met kleur en energie te werken is mij duidelijk geworden, dat ik mijzelf niet meer weg hoef te cijferen en ik mijzelf op de eerste plaats mag zetten. Ik heb geleerd mijn grenzen aan te geven. En het meest belangrijke ... dat ik mijn vrouw-zijn volledig mag en kan accepteren. Dit is heel groot cadeau aan mijzelf 🥰

De kleuren maken me blij, laten me stralen, laten me voelen, laten me spelen, laten me dansen, laten mij mijn heelheid voelen!
Ik wil dansend en spelend mijn leven vorm geven en dat kan ik dus met KLEUR!

Door al deze (innerlijke) ont-wikkelingen heb ik na 13 jaar (2017) afscheid genomen van de flesjes van Aura-Soma, ben ik mijn eigen pad gegaan en heb ik een nieuwe kleurentherapie ontwikkeld, de Kleurcode van de Kosmische Mens.

Ik wens jou ook toe om ‘uit je cocon te komen’, net zoals ik gedaan heb. Dat je kiest voor jezelf en je positieve veranderingen in gang gaat zetten.

Met behulp van kleuren laat ik je naar jezelf kijken, om te ontdekken wat er binnen in je leeft en daarvan te leren en te groeien. Soms puur gericht op het helen van bepaalde klachten, maar vaak ook om meer inzicht en grip te krijgen op je eigen leven.

Wil je weten hoe ik mijn passie voor kleur ontdekt heb? Het uitgebreide verhaal kun je hier lezen 🌈🔥 >>

Sinds 27 nov 2019 heb ik een nieuwe uitdaging op mijn pad van groei. In dit artikel vertel ik erover >>


Het beeldmerk van mijn praktijk is speciaal voor mij ontworpen door mijn zoon Bart Vollebregt. Als je wilt weten wat de betekenis is, kun je de uitleg hier lezen.


Gevolgde opleidingen
Aura-Soma Colour-Care-System® Level 3
Colour and Light on the Pathways Level 3
Apotheek van het Licht
9 Star Ki Astrologie en de I Ching binnen de Kleurenpunctuur
Werken met Chakratherapie
Dolphin Trilogy Reiki Master
Shambhala Eenheid & MDH Master
Maria Magdalena Healing
Munay-Ki
Soul Retrieval
MIR-Methode® 1 & 2
Bach Bloesem Remedies Level 1
Werken en coachen met het vingerlabyrint
Duiding Maya Tzolkin Zielenpad
Yin Shin Jyutsu Zelfhulp II
Gelaatsdiagnose
Het kind als spiegel
Germaanse Geneeskunde, bachelor

Partner van Bewust Westland

Lid van LabyrintWerk.nl, het Nederlandse & Belgische netwerk van labyrintwerkers.

Partner van de Watermunt.