Bekijk de Workshops →

Age of Aquarius Final Activation op 21 December

Geplaatst op 30 november 2020

Het is tijd om weer actie te ondernemen! Het is tijd om het lot van onze wereld in eigen hand te nemen! We zijn het er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt. Hier is onze kans om gezamenlijk het proces te versnellen. Daarom maken we gebruik van de gelegenheid van de krachtige Jupiter Saturnus grote conjunctie op 21 december om een ​​portaal te creëren waardoor we ons bewustzijn zullen verenigen en het proces zullen starten dat ons naar het Aquariustijdperk zal leiden.

(meditatie zelf staat onderaan dit artikel)

Deze activering helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht op het oppervlak van de planeet te aarden om de tijdlijn die zal leiden naar het langverwachte Aquariustijdperk verder te stabiliseren. Het aantal mensen dat die activering doet, is de meest invloedrijke factor binnen de macht van de menselijke bevolking aan de oppervlakte om het proces te versnellen.

We kunnen de kritieke massa bereiken van 144.000 mensen die deze activering doen! We kunnen zelfs een miljoen bereiken! Dit zal wereldwijd een enorme genezende kettingreactie in het energieveld veroorzaken.

De Jupiter Saturnus conjunctie op 21 december voltooit de 2020 Tijdlijn van de Aquarius Tijdlijn sterrenpoort die op 12 januari is geopend met de Saturnus Pluto conjunctie, zijn keerpunt had op 30 juni met de Jupiter Pluto conjunctie en zal eindigen op 21 december met de Jupiter Saturnus conjunctie.

Het doel van de hele 2020 Age of Aquarius tijdlijn Stargate is om de positieve tijdlijn van de Age of Aquarius (Waterman) voor de planeet te stabiliseren. Gedurende 2020 hebben de duistere krachten hun uiterste best gedaan om te voorkomen dat de positieve Ascentie-tijdlijn zich manifesteert. Nu is het onze collectieve kans dat de positieve Ascentie-tijdlijn voor altijd wordt verankerd, beveiligd en gestabiliseerd, en om ervoor te zorgen dat de rest van het planetaire bevrijdingsproces soepel en snel verloopt.

Er zullen in december veel krachtige astrologische configuraties zijn, wat leidt tot onze belangrijkste activering op 21 december. Elk van deze configuraties zal een springplank zijn naar onze belangrijkste activering:

  • op 10 december het Pluto Eris-vierkant, dat exact wordt om 22:06 UTC.
  • een totale zonsverduistering zijn op 14 december om 16:14 UTC.
  • Saturnus zal Waterman binnengaan op 17 december om 05:04 UTC .
  • en Jupiter gaat op 19 december om 13:08 UTC Waterman binnen.

Pluto Eris-vierkant is de energie van de krijgsgodin die vecht tegen de gevestigde orde. Totale zonsverduistering op 14 december zal een veranderlijk kruis tonen van zon, maan en Mercurius in conjunct, vierkant Neptunus, vierkant maanknooppunt, vierkant Vesta. Deze energie zal in veel gebieden een snelle ontgoocheling veroorzaken bij de oppervlaktebevolking. Saturnus en Jupiter die Waterman binnenkomen, zullen de broodnodige Aquariusenergie naar de oppervlakte van de planeet brengen, met ten minste één van de grote planeten of asteroïden die vanaf dat moment in Waterman blijven, tot het jaar 2043.

De grote conjunctie van Jupiter Saturnus op 21 december is de eerste grote conjunctie in Waterman sinds 1405 en vindt precies op de dag van de winterzonnewende plaats. Dit is het moment waarop de eerste langverwachte energieën van het Aquariustijdperk eindelijk zullen beginnen binnen te stromen.

Het is de dichtstbijzijnde grote conjunctie sinds 1623, Jupiter en Saturnus zullen zo dicht bij elkaar staan ​​dat je ze bijna als een enkele ster zult zien. In het oculair van een telescoop kun je beide planeten heel dicht bij elkaar zien, waarbij hun vele manen elkaar bijna raken.

Jupiter en Saturnus op 0 graden 29 minuten Waterman zal een exacte grote driehoek maken met Alcyone (onze lokale centrale zon in de Pleiaden) op 0 graden 17 minuten Tweelingen, en M87 melkwegstelsel (een belangrijk sterrenstelsel in de Virgo-cluster, als bron van galactische liefde voor deze sector van het heelal) op 1 graden 13 minuten Weegschaal. Deze grote driehoek zal extreem krachtige energieën van kosmische liefde naar de planeet brengen en dit zal de trigger zijn die de nieuwe cyclus van het Aquariustijdperk zal beginnen. De flits van kosmische liefdesenergieën zal afkomstig zijn van het M87-sterrenstelsel in de Virgo-supercluster en zal veel krachtiger zijn dan de flits die de aarde bereikte vanaf M87 tijdens de activering van het AION-portaal.

Age of Aquarius meditatie
We zullen onze Age of Aquarius-meditatie doen op het exacte moment van de Jupiter Saturnus conjunctie op 21 december, die zal zijn om 18:22 UTC. Dit is gelijk aan 19:22 uur CET in Amsterdam.

Instructies:

  1. Gebruik je eigen techniek om je in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

  2. Verklaar je intentie om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om samen de trigger te creëren die het Aquariustijdperk zal beginnen.

  3. Roep de Violette Vlam aan vanuit zijn primaire bron om tijdens en na de meditatie een cirkel van bescherming om je heen te plaatsen. Vraag het om alles te transmuteren dat het Licht niet dient (tip van de redactie: je kunt ook vragen om alles naar het Licht te transmuteren – zo ontwijk je het woord ‘niet’).

  4. Visualiseer een pilaar van schitterend wit Licht dat uit de Kosmische Centrale Zon komt en vervolgens wordt verspreid naar de Centrale Zonnen van alle melkwegstelsels in dit universum. Visualiseer dan dat dit licht door de M87-melkweg stroomt en dan binnenkomt door de Galactische Centrale Zon, dan door onze Melkweg gaat, dan ons Zonnestelsel binnengaat en door alle wezens van Licht binnen ons Zonnestelsel gaat, dan door de ondermaanse ruimte en dan door alle wezens op planeet Aarde en ook via je lichaam naar het centrum van de Aarde.

  5. Visualiseer dat dit Licht alle resterende duisternis op aarde transmuteert, alle ongelijkheden geneest, alle armoede uitwist en overvloed brengt aan de hele mensheid. Visualiseer zachtroze Licht van de Godin dat alle wezens op planeet Aarde omhelst en hun emotionele lichamen geneest. Visualiseer dat een nieuwe grote kosmische cyclus van het Aquariustijdperk begint en puur Licht, Liefde en Geluk brengt aan alle wezens op aarde. Visualiseer je perfecte leven in het nieuwe Aquariustijdperk.

De aanbevolen tijd voor onze meditatie is 20 minuten.

Bron: The Event-NL