Bekijk de Workshops →

Age of Aquarius Activatie op 30 juni

Geplaatst op 28 juni 2020

29/30 juni is een doorslaggevende datum voor de toekomst van deze planeet. Er vindt dan een Jupiter-Pluto conjunctie plaats, die het keerpunt van de sterrenpoort van de 2020-Watermantijdperktijdlijn is.

In de astrologie symboliseert een Jupiter-Pluto conjunctie een grote maatschappelijke en spirituele hervorming, die de mensheid een overvloed aan spirituele en materiële weelde zal brengen.

Zoals Cobra heeft uitgelegd, heeft de volledige sterrenpoort van de 2020-Watermantijdperktijdlijn tot doel de positieve tijdlijn van het Watermantijdperk voor de planeet te stabiliseren en is onze activering op 30 juni het keerpunt van dit proces. Met 170 dagen tussen 12 januari en 30 juni en 174 dagen tussen 30 juni en 21 december bevindt dit krachtige activeringspunt zich bijna precies in het midden van het volledige 2020-proces.

Wanneer we deze keer de kritische massa bereiken, zal een energieflits vanuit de Bron door de galactische kern en door het zonnestelsel het planetaire energienet binnenkomen, waardoor de tussenkomst van de Lichtkrachten veel gemakkelijker zal worden.

In het bijzonder zal één deel van de matrix worden gedeconstrueerd. Het zal voor de Lichtkrachten veel gemakkelijker zijn om met hun energieën het energieveld van de planeet binnen te komen en de Lichtwerkers en Lichtstrijders, en ook de mensheid als geheel, van de broodnodige emotionele heling te voorzien.

Ook zal op het moment van de activering van het Watermantijdperk de dubbele Godinvortex van Parijs/Versailles na een rustperiode van meer dan twee eeuwen opnieuw worden geactiveerd. Dit zal de volgende fase van de terugkeer van de Godin voor de planeet in gang zetten.

We doen onze Watermantijdperkmeditatie Deel 2 op het exacte moment van de Jupiter-Pluto conjunctie op 30 juni, om 7:48 uur.

Instructies voor de Age of Aquarius Activatie 2:

  1. Gebruik jouw eigen techniek om je in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

  2. Geef aan dat je deze meditatie wilt gebruiken als een hulpmiddel om de trigger te co-creëren die het Aquariustijdperk zal beginnen

  3. Roep de Violette Vlam op vanuit zijn primaire bron om tijdens en na de meditatie een cirkel van bescherming om je heen te plaatsen. Vraag het om alles te transmuteren dat het Licht niet dient

  4. Visualiseer een pilaar van schitterend wit Licht die van de Kosmische Centrale Zon komt en vervolgens wordt verspreid naar de Centrale Zonnen van alle sterrenstelsels in dit universum. Visualiseer dan dat dit licht binnenkomt door de Galactische Centrale Zon, dan door ons Melkwegstelsel gaat, ons Zonnestelsel binnenkomt en door alle wezens van Licht in ons Zonnestelsel gaat, en dan door alle wezens op planeet Aarde en ook door jouw lichaam naar het centrum van De aarde.

  5. Visualiseer dat dit Licht alle resterende duisternis op aarde transmuteert, alle ongelijkheden geneest, alle armoede uitwist, en overvloed brengt voor de hele mensheid. Visualiseer zachtroze Licht van de Godin dat alle wezens op planeet Aarde omhelst en hun emotionele lichamen geneest. Visualiseer een nieuwe grote kosmische cyclus van het begin van het Aquariustijdperk, die puur licht, liefde en geluk naar alle wezens op aarde brengt.

De voorgestelde tijd voor onze meditatie is 20 minuten.

Bron: The Event