Bekijk de Workshops →

Meditatie Ascensie Tijdlijn / Einde van Coronavirus op 5 april

Geplaatst op 28 maart 2020

We worden opgeroepen om actie te ondernemen! Het is tijd om het lot van onze wereld in eigen handen te nemen! We zijn het er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt en dat de huidige tijdlijn niet in de goede richting gaat.

Dit is onze kans om de tijdlijn collectief terug te verschuiven naar onze optimale tijdlijn voor planetaire bevrijding.

Daarom maken we gebruik van de mogelijkheid van de enorme astrologische configuratie van de Jupiter Pluto-conjunctie op 4 en 5 april 2020 om een ​​portaal te creëren waardoor we ons bewustzijn zullen verenigen en het proces zullen activeren dat de optimale Ascentietijdlijn voor de planeet bij elkaar zal houden.

Deze activering helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht op het oppervlak van de planeet te gronden om het coronavirus volledig te verwijderen, om alle angst die deze epidemie heeft veroorzaakt te helpen verwijderen, om alle plannen die duistere krachten hadden om deze epidemie te veroorzaken tegen te gaan, en om te helpen om de planetaire evolutie terug te verschuiven naar de meest positieve ascentietijdlijn die ons in het Aquariustijdperk zal leiden.

Het aantal mensen dat die activering uitvoert, is de meest invloedrijke factor binnen de macht van de menselijke oppervlakte-bevolking om dit proces te versnellen.
Er zijn 1 miljoen gelijktijdig mediterende mensen nodig om dit effect te kunnen bereiken. Als je aan deze meditatie deel wilt nemen, graag de afspraak in je agenda zetten en de wekker op tijd zetten.

De meditatie is op 5 april en start om 4.45 uur.
Deze duurt 20 minuten.

De Lichtkrachten vragen iedereen om in de periode tot onze Ascentie Tijdlijn / Einde van het Coronavirus Meditatie op 5 april 2020, te visualiseren dat de Violette Vlam de oppervlakte van de Aarde zuivert, alle angst wegneemt en alle virussen verwijdert.

Je kunt dit simpelweg doen, dagelijks, meerdere malen, gedurende een paar seconden of minuten, elke keer als je coronavirus gerelateerd nieuws hoort of leest.

De meditatie:

Hieronder de meditatie-instructies nog eens uitgeschreven (belangrijk om deze bij de hand te hebben, dus geprint op papier of in je telefoon of computer):

  1. Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen

  2. Neem je nadrukkelijk voor om deze meditatie als een middel te gebruiken om de planeten in de optimale tijdlijn te brengen en als een middel om het Corona-virus volledig te verwijderen.

  3. Stel je een straal of zuil van stralend wit licht voor, die van de centrale kosmische zon uitgaat en over alle centrale zonnen van alle sterrenstelsels verdeeld wordt.

  4. Stel je dan voor hoe dit licht vanuit de Centrale Zon door ons sterrenstelsel gaat, dan ons zonnesysteem binnengaat en door alle lichtwezens binnen ons zonnesysteem gaat en dan door alle wezens op planeet aarde – ook door jouw lichaam – naar het middelpunt van de aarde.

  5. Stel je dan voor hoe dit licht alle Coronavirussen die op de aarde verblijven verandert, alle geïnfecteerde/besmette gebieden op de planeten desinfecteert, alle patiënten geneest, alle met deze epidemie verbonden angst verwijdert/elimineert en de stabiliteit herstelt.

  6. Stel je dan voor hoe het verloop van de gebeurtenissen op planeet aarde in de meest positief mogelijke tijdlijn verschuift: weg van alle epidemieën, weg van alle oorlogen, weg van alle wereldheerschappij.

  7. Stel je voor hoe wit, roze, blauw en goud licht alle stoornissen heelt, alle armoede oplost en de hele mensheid overvloed brengt.

  8. Stel je voor dat er een grote nieuwe kosmische cyclus van het beginnende watermantijdperk aanvangt, die alle wezens op aarde puur licht, liefde en gelukzaligheid brengt.

De aanbevolen tijd voor onze meditatie bedraagt 20 minuten.

Wetenschappelijke studies hebben de positieve uitwerking van massameditaties en activaties op de menselijke gemeenschap aangetoond, zodat ieder van jullie die aan deze activatie deelneemt, er daadwerkelijk aan bij kan dragen om het gouden watermantijdperk dichterbij te brengen.

Bron: The Event