Bekijk de Workshops →

Astrologie voor de Ziel

Geplaatst op 25 maart 2015

Al een poosje bewonder ik Tom Lescher of Kaypacha om zijn bijzondere uitleg over de astrologie. Hij doet dit wekelijks via YouTube. Zo heeft hij dit vorige week ook gedaan voor de zonsverduistering en de lente equinox. Het is een duidelijke uitleg over wat je kon ervaren.
De video is Nederlands ondertiteld.

Het zijn heftige tijden qua energie en alle veranderingen die we in ons en om ons heen voelen. Na de zonsverduistering zijn we in afwachting van de Maansverduistering volgende week. In het astrologisch rapport van vandaag vertelt Tom alvast wat we nog meer kunnen verwachten.

De mantra voor deze week (van Tom) is:
Wanneer ik de diepere bedoeling zie
van wat er gebeurt in mijn leven,
dan laat ik de schuld los voor alle pijn
als mijn groei de prijs waard is.