Bekijk de Workshops →

Astrologie voor de Ziel

Geplaatst op 22 september 2015

Deze laatste week van september 2015, met de Equinox en de Maan-eclips, is zeer krachtig en transformerend. Kaypacha geeft aan dat dit niet betekent dat we in een soort van afwachtende houding moeten zitten, maar dat het gaat om ons innerlijk transformerende proces.
"Het is echt zo dat het in de laatste twee jaar ging om de voorbereiding van de verinnerlijking en het is nu de tijd om naar buiten te treden. Het is tijd om onze talenten te delen, onze individualiteit, ons uniek zijn, onze excentriciteiten, onze originele zelfexpressie."

Een mooie uitleg van de huidige energieën door Kaypacha ....

"(...) Je waarden laten zien, laten zien wat je hebt. Je waarheid spreken, het delen van jouw realiteit. En dat houdt uiteraard ook in, ‘feedback ontvangen’. En het is alsof de ogen van anderen op ons gericht zijn, en het wordt tijd voor ons om in een ruimte van samenwerking te stappen, wat niet alleen te maken heeft met uitstralen, maar het gaat ook over ontvangen en luisteren."

"(...) Je bent duidelijk, je stelt je doel, je hebt je eigen richting van je doel, en je kent de betekenis van hetgeen je probeert te bereiken, wat is de reden en de betekenis erachter, welke wijsheid probeer ik uit te dragen of te leren, wat probeer ik te helen en daar focus ik mij op."

"(...) Dus dit is ook een tijd van ontdekken, de diepere bedoeling en de diepere bedoeling houdt ook diepere zelfkennis in. En de diepere zelfkennis en de diepere betekenis dwingt ons om het diepere werk te doen. En dat diepere werk vraagt intentie, intelligentie, inzet, focus, toewijding, discipline."

De bijbehorende mantra gaat als volgt:
If I'm to make my dreams come true,
I need to improve my aim,
By focusing and knowing my priorities,
Before I enter the game.

Als ik mijn droom ga waarmaken
moet ik mijn richting verbeteren.
door me te focussen en mijn prioriteiten te kennen
voordat ik het spel betreed.

Vertaling: Irma Schiffers. Ondertiteling: Bob Kukler