Bekijk de Workshops →

Astrologie voor de Ziel

Geplaatst op 7 september 2016

De energieën in aanloop naar de eclips op 21 september ... een prachtige uitleg van Kaypacha! We beginnen met de mantra:
Having seen and felt what is wrong with me,
And done all I can to improve,
I now re-emerge onto the stage of Life,
To engage in the dance with you!

Ik heb gezien en gevoeld wat er nog mis is met mij
en ik heb alles gedaan wat ik kon om vooruit te gaan
Ik treed nu naar voren op het podium van het leven
om deel te nemen aan de dans, met jou!

Dat je mag dansen naar tevredenheid voor jouw hart!

"Dat is het grote jaar van ‘het einde van de illusie’. We gaan toe naar een Jupiter in oppositie met Uranus in 2017. Dus we zijn door de zuivering gegaan en nu is het het einde van de illusie. En dat gaat over de illusies die we kunnen hebben over onszelf en dat is als we afgescheiden, niet meer verbonden zijn. Dus deze Jupiter die naar Weegschaal gaat is prachtig. Als ik eerlijk ben kan ik niet wachten tot de Zon daar is, en Mercurius om daar te komen. En die komen samen met Jupiter en Venus en dan gaan de dingen een stuk lichter worden. We gaan nu als het ware door het oog van de naald. Het is als door de hals van de zandloper gaan".

"Ik zeg je, het gaat een stuk lichter worden en ik zeg dat al vele maanden, dat september een omkering gaat brengen. Dus pers verder door, houd vol tot de volgende maansverduistering. We hebben nog een paar weken te gaan, voordat de dingen verschuiven."

Vertaling: Irma Schiffers. Ondertiteling: Bob Kukler