Bekijk de Workshops →

Boodschap vanuit het Licht

Geplaatst op 3 april 2016

Dringende Boodschap voor alle Sterrenzaden, Lichtwerkers, Twinvlammen, 144K, Healers, Elders, Wijsheid Bewaarders en de Rest… / 26 maart 2016 / Gepost op 1 april 2016, door ContraMary

Dit is een dringende boodschap over een komend gebeuren met gevolgen in de wereld m.b.t. massale paradigma verschuivingen. Er zijn belangrijke dingen om te weten.
We willen graag beginnen door te zeggen dat het alleen het Ego is dat dit zal weigeren of deze boodschap zal veroordelen en we weten dat we niets hebben om het te verdedigen. Deze boodschap zal iedereen bereiken en worden ontvangen door iedereen die bedoeld wordt die te krijgen en de rest zal ervaren wat zal komen.

Een massale energetische verschuiving komt eraan en we zijn hier om jullie door te geven dat dit op zondag 10 april om 09.00 uur plaats vindt.

Van 9:00 - 12:00 uur wordt een grootse energetische boodschap van ver gecommuniceerd en aan talloze hoeveelheden mensen op Aarde wordt getoond. Deze boodschap is een van liefde, vrede, overgave, vergeving, healing en krachtige vibraties die doorgezonden worden direct naar individuen via hun energetische veld. Dit betekent dat grote hoeveelheden energie door jullie heen zullen gaan in deze tijd. Dit zal doorkomen als een uitbreidingsstelsel. Alle individuen in jullie veld van besef, zonder je te realiseren hoe of waarom, zullen die door je heen ontvangen. Er is niets om te vrezen. Ze zullen niet weten van wie dit komt. Als je voldoende overgave hebt, en wakker bent terwijl dit gebeurt, zullen jullie voelen dat dit een zalige liefde, vrede, en een drang is om dit te vieren.
......

Lees de complete boodschap op deze website