Bekijk de Workshops →

Corona, hoe je immuunsysteem te verbeteren

Geplaatst op 14 maart 2020

In dit artikel een bericht van Maria Magdalena & Jezus over het Corona virus doorgegeven aan Reint en Gabriela Gaastra-Levin.
Tevens geeft Gabriela duidelijke handvatten over het versterken van je immuunsysteem en het vrouwelijk leiderschap. Het gaat allemaal om zelfliefde 💝, hoe kan het ook anders 😉

Maria Magdalena en Jezus: “Het Coronavirus raakt met name de longen en vooral de onderste luchtwegen. Daar vindt een uitwisseling van gassen plaats. De longen zorgen voor het ritme tussen leven en dood. Ze zijn de organen bij wie bij uitstek de Ziel in het lichaam incarneert. Daardoor vraagt dit virus aandacht voor de bezieling van de mens. Jullie dienen voor je bezieling te gaan staan!

Het immuunsysteem heeft ook een directe relatie met je graad van incarnatie. Hoe diep en vreugdevol ben jij geïncarneerd? Hoe meer jij je zijn van mens en je incarnatie omarmt, des beter je immuunsysteem werkt. Het nodigt je uit om vrede te sluiten met je relatie met de Aarde en liefde te hebben voor je fysieke bestaan. Het is tijd voor overgave aan de Aarde.

Alle preventieve maatregelen die je neemt om een infectie te voorkomen, dienen gedragen te worden door een liefdesrelatie met je zijn van mens. Het versterken van je connectie met je Goddelijke Bron door middel van meditatie, gebed, ontspanningsoefeningen of andere vormen van introspectie is de basis voor het bekrachtigen van je identiteit als mens en dat is nu juist waar het immuunsysteem voor staat.

De Goddelijke Bronnen op het Absolute niveau van God en in de Aarde verankeren hun liefde in je hart. Vanuit je hart verspreidt deze liefde zich door je hele lichaam. Zelfliefde is de krachtigste immuunversterker. Het brengt een stroom van Goddelijk bewustzijn naar elke cel van je lichaam. Dit bewustzijn brengt de bezieling van je cellen op een hoger niveau. Je zelfliefde maakt ze krachtiger en zelfbewuster. En daar kunnen ziektekiemen niet tegen op! Adem je liefde voor jezelf in en laat het zich door je hele lichaam verspreiden. Op die manier leidt deze Coronavirus -epidemie jou naar een diepere omarming van je incarnatie en van je Goddelijkheid als mens. We zegenen jullie in dit proces!
In liefde, Maria Magdalena en Jezus.”

Immuunprotocol ter voorkoming van besmetting met het Coronavirus (samengesteld door Gabriela Gaastra-Levin)

Naast de bekende adviezen van het RIVM in de omgang met elkaar zijn er een aantal andere aspecten waar we rekening mee kunnen houden tijdens de huidige Coronavirus-epidemie. Reflecteer erover en trek je eigen conclusies:

1 Blijf te allen tijde een Schepper:
We krijgen via de media informatie en cijfers over de stand van zaken over de interactie tussen de coronavirus en de mensheid. De manier waarop deze informatie wordt gepresenteerd, draagt bij aan de verspreiding van het virus. Het benadrukt het aantal doden en besmette mensen en daarnaast er vrijwel wordt niets gezegd over de grote aantallen herstellende en al herstelde mensen. Er komen weinig mensen aan het woord die door deze ervaring heen zijn gegaan en weer een normaal leven leiden. De informatie is gericht op sensatie en op het stimuleren van de slachtofferrol. Laat jezelf niet meeslepen in angst en wanhoop.
Tegelijkertijd wordt er ook weinig of geen data verstrekt over natuurlijke middelen die een aangetoonde antivirale werking hebben, zoals vitamine C. Daardoor is het belangrijk om zelf de keuze te maken om in je eigen kracht te blijven vanuit de rol van Schepper. Dit stimuleert je immuunsysteem, dat dan weet wat het moet doen. ‘We kunnen hier, individueel en samen, iets aan doen!’

2 Koester dagelijks je connectie met je Goddelijke Bron, zowel in de Hemel als in de Aarde:
De krachtigste bron van creatiekracht en heling is je eigen Goddelijke Bron. Je kunt je verbinden met je Bron in de Aarde door twee dikke energetische wortels vanuit je voetzolen tot aan de kern van de Aarde te laten gaan en hen daar verankeren. Een derde wortel loopt vanuit je staartbeen tot aan je Goddelijke Bron in de Aarde. Tegelijkertijd maak je een connectie tussen je kruin en je Goddelijke Bron op het Absolute niveau van God, het veld van Absoluut bewustzijn van God. Beide Bronnen sturen liefde naar je hart en worden daar één met elkaar. Vanuit je hart kun je de trilling van je hele lichaam verhogen door deze liefde naar alle cellen en delen van je lichaam te sturen. Via gebed en meditatie en elke spirituele activiteit die je verbinding met je Bron centraal stelt, kun je deze connectie voeden en ondersteunen.

3 Los belasting op:
Maak voor jezelf een stappenplan om allerlei vormen van belasting in je leven op te lossen. De verschillende vormen van belasting kosten je energie en belemmeren de functie van je immuunsysteem:

 • Thuis en op alle locaties waar je actief bent: Ruim rommel op, ventileer muffe plekken, gooi onnodige spullen weg of geef ze aan iemand anders, poets en verfris je omgeving regelmatig met biologische schoonmaakmiddelen en etherische oliën.
 • Was je kleding vaker, vooral als je in je elleboog hoest of niest.
 • Vermijd belastende contacten die gekenmerkt worden door veroordeling, verwijt en zware emoties. Heel je relaties en stel de nodige grenzen om je veilig te voelen.
 • Let op je voeding: Probeer zoveel mogelijk groenten en fruit, kiemen, zaden en pitten te nuttigen. Kook vers met aandacht en liefde.

4 Neem genoeg rust en slaap.

5 Drink 1,5 tot 2 liter zuiver water per dag.

6 Ondersteun je immuunsysteem met middelen zoals:

 • Vitamine C: 2 á 3 gram per dag als preventie en tot 10-12 gram als je ziek wordt of bent. Vooral ‘liposomaal’. Je kunt ook ascorbaat en gebufferde vormen gebruiken.
 • Zink: 15 milligram per dag als preventie. Bij ziekte 45 milligram per dag, behalve voor zwangere vrouwen en borstvoeding: 25 milligram per dag.
 • Selenium: 200 milligram per dag.
 • Vitamine D3: 2000 á 3000 IE. Deze dient ingenomen te worden met vitamine K2: 200 microgram.
 • Iodine: 150 microgram per dag, uit kelp of elementaire iodine.
 • Nano zilver: 1 theelepel (geen metaal) onder de tong opnemen, 3 x daags. Bij ziekte elk uur voor een beperkte periode.
 • Beta-glucanen uit paddenstoelen: Reishi, Cordyceps, Shiitake, Coriolus zijn krachtige paddenstoelen met een sterke immuun stimulerende werking.
 • Astragalus: 900 milligram per dag.

Naast je dagelijkse supplementen zijn dit gangbare immuunversterkende middelen die je kunt gebruiken om je lichaam te helpen je fysieke integriteit te bewaken.

Extra maatregelen voor het bestrijden van het coronavirus:
Het coronavirus is een virus dat, anders dan een griep, de lagere luchtwegen aantast. Maar voordat het naar de longen zakt, nestelt het zich in de keel. Het is handig om dagelijks je keel schoon te maken, bijvoorbeeld ’s ochtends en ’s avonds na het tanden poetsen. Tegelijkertijd leven in je mond en keel gezonde bacteriën die je helpen om ongewenste ziektekiemen buiten je lichaam te houden. Door ze te voeden, heb je een extra beschermingslaag die het virus buiten je systeem kan houden. Het is dan belangrijk om, na het gebruik van deze middelen, minstens twintig minuten niet te eten of te drinken om ze hun werking te laten doen. Het virus is gevoelig voor warmte. Warm water of kruidenthee regelmatig drinken en met warm water gorgelen, draagt bij aan het schoonhouden van je keel.

Om het coronavirus in de keel te bestrijden, kun je het volgende gebruiken:
Middelen die de keel ontsmetten:

 • Propolis keel- en neusspray: een aantal keer per dag in je keel en neus sprayen, vooral als je in contact met groepen mensen bent geweest, bijvoorbeeld op het openbaar vervoer
 • Propolis snoepjes: door de dag heen op een aantal zuigen
 • Weleda mondwater: 5 druppels in een glas lauw water, in keel en mond gorgelen en uitspugen, ’s ochtends en ’s avonds na het tandenpoetsen
 • Nano-zilver: 1 theelepel in ¼ glas water en dan gorgelen in mond en keel en uitspugen
 • Oliepulling: dit is een Ayurvedische techniek die als volgt werkt: Eerst een paar eetlepels warm water (zo warm als het prettig is) in je mond en keel gorgelen tussen 20 tot 60 seconden, daarna uitspugen. Ten tweede een eetlepel lauwwarm biologische sesamolie ook in je mond en keel gorgelen tussen 20 tot 60 seconden, daarna uitspugen bijvoorbeeld in een prullenbak of wc (olie verstopt waterbuizen). Ter afsluiting weer een paar eetlepels warm water (zo warm als het prettig is) in je mond en keel gorgelen tussen 20 tot 60 seconden, daarna uitspugen.

Middelen die de mondflora versterken (mond probiotica):

 • Probio Oral (Bonusan): een zakje 2 x daags (zie instructies op de doos)
 • Lactophar (Nutriphyt): een zuigtablet 3 x daags los van het eten. Je kunt voor dit middel een kortingscode voor 15% gebruiken bij nutriphyt.nl (NUTRI-874089)

Tot slot: Je kunt de volgende Proclamatie, gegeven door Maria Magdalena en Jezus, hardop uitspreken om een gezond lichaam en leven te scheppen:

Gezondheidsproclamatie
'Ik ben als mens, een incarnatie op Aarde van mijn Goddelijke Bron
Ik ben geboren om mijzelf, anderen en de wereld om me heen te bewonderen en lief te hebben
Ik ben gelukkig, vreugdevol en ervaar plezier
Ik ben gezond, krachtig en in balans
Vanuit mijn hart schep ik mijn leven en al mijn relaties en creaties
Ik creëer liefde in mijn leven
Al mijn organen werken efficiënt en liefdevol met elkaar samen
Al mijn cellen uiten hun innerlijk licht
Al mijn atomen worden gevoed door het Absolute niveau van God
Mijn immuunsysteem manifesteert zich krachtig ten behoeve van mijn recht om mijzelf te zijn
Ik ben wie ik ben
Ik neem mijn ruimte in en manifesteer mijn Goddelijkheid op Aarde
Ik ben heel
Ik ben liefde
Ik ben eenheid
Ik ben Goddelijk en perfect!'

Bron: Bovenstaand artikel is in zijn geheel overgenomen van www.mariamagdalenaenjezus.nl Veel dank voor dit uitgebreide artikel ❤️