Bekijk de Workshops →

David Icke - de verbannen video

Geplaatst op 14 april 2020

Zondag 5 april was David Icke te gast bij de populaire internettalkshow London Real. Op het hoogtepunt keken er zo’n 65.000 mensen naar hem. De video werd daarna op YouTube, in korte tijd, honderdduizenden keren bekeken. En… vervolgens offline gehaald door YouTube. London Real was met dit interview opeens de op één na meest bekeken talkshow op het videoplatform. Brian Rose, eigenaar van London Real, probeerde de beelden keer op keer, vergeefs op YouTube of Vimeo te zetten.

Wat maakte deze uitzending/dit interview dan zo omstreden? David Icke claimt en toont aan, dat ‘er een link is tussen 5G en de coronacrisis’. “Als 5G er komt dan is ons leven zoals wij dat kennen voorbij,” zei hij. David Icke zegt verder dat het aankomende vaccin tegen Corona, ‘microchips’ zal bevatten waarmee mensen gecontroleerd kunnen worden. Aldus een bericht van BBC. YouTube zegt deze video te hebben verwijderd, omdat de inhoud in strijd is met de informatie, die verstrekt wordt door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en andere gezondheidsautoriteiten.

Brian Rose zegt het uitermate vreemd te vinden dat YouTube de video heeft weggehaald. Hij werkt al bijna 10 jaar samen met de filmpjessite, maar ‘zoiets is nog nooit gebeurd’. Hij vindt dat YouTube inbreuk maakt op de vrijheid van meningsuiting, omdat zijn gasten bepaalde dingen kennelijk niet mogen zeggen, op straffe van censuur. Rose is vastbesloten deze censuur aan te pakken. “Ik ga niet vanaf de zijlijn toekijken.” Hij roept iedereen op zich aan te sluiten bij het verzet.

De video staat inmiddels op verschillende sites, waaronder Robert Jensen en Want to Know.
Guido Jonkers van Want to Know heeft onder de video een 'beknopte' vertaling geplaatst van het interview. Ik raad je aan om zeker het interview te bekijken en niet alleen de tekst te lezen, want dan kun je de intentie en power van David Icke werkelijk voelen. Het is een indrukwekkend verhaal!

David Icke sluit af met: "Nu is de tijd gekomen om te zeggen, geloof wat je gelooft en doe wat voor jou goed voelt, wat goed voelt in jouw hart."

Bekijk hier het interview en zijn verhaal over deze gebeurtenis >>
Want to Know

Voel je vrij om deze informatie te delen, zodat het velen kan bereiken 🌎 ❤️