Bekijk de Workshops →

De schaduw in de gemeenschap

Geplaatst op 31 mei 2020

Gigi Young geeft ons een handreiking over wat wij kunnen doen. De onderwerpen zijn:

  • Onze huidige initiatie
  • Verdeel en heers, het vinden van Balans
  • De val van het Rijk
  • Het grotere plaatje, het confronteren van het slechte in de gemeenschap
  • De Schaduw onder ogen zien
  • Disclosure

Projecten waar zij naar verwijst en die van belang zijn om de agenda van de duisteren te doorzien:

  • Project Mockingbird,
  • Project MK Ultra
  • Project Blue Beam
  • Project Paperclip

Gebruik je eigen onderscheidingsvermogen om te bepalen of deze informatie wel of niet met je resoneert. Er zijn zoveel spelers, zoveel krachten, vaak met hun eigen agenda waar wij geen weet van hebben, ook in de lichtgemeenschap.

Overzicht
3:56 : Elections in USA
7:33 en 1:01:10 : Wars
10:09 : True healing
12:05 - 19:20 : Fall of the Empire
22:40 : False leadership
28:17 : Big picture Vs details
34:08 : Research šŸ¦øā€ā™‚
40:47 : Facing shadow
49:17 : Disclosure
58:10 - 1:11:00 : Solutions
1:04:49 : Fall

Samenvatting door Veronica

Onze huidige initiatie
De huidige gebeurtenissen: verwijder de shock, kijk niet naar leiders die je vertellen wat je moet doen, of het nu politiek is, of gezondheid, of financiƫn, of media, of wat dan ook. Leg niet jouw eieren in hun mandjes. Jij bent soeverein.

Verdeel en heers
De duistere groep creĆ«ren deze chaos om ons in shock, angst en afhankelijkheid te krijgen, want dat hebben zij nodig. Dus ontwikkel je intuĆÆtie, wordt een onafhankelijk en soeverein wezen. Kijk niet meer naar figuren die jou de weg zullen wijzen, maar vind zelf je weg. Val niet voor hun visie van realiteit; zij moeten op ons reageren!

Wij zoeken er niet langer naar om te worden verteld wat wij moeten doen en wie wij zijnā€¦ wij moeten ons herinneren wie wij zijn!

Het spel dat nu wordt gespeeld is ons in extreme afscheiding te krijgen: gender, mannen tegen vrouwen, seksualiteit, religie, alle pijn uit lang vervlogen tijden. Doordat de duistere groepen zich blootgeven is er onder ons nu een beweging dat wij ze verantwoordelijk willen houden. Dus deze elite moet afleiding en chaos creƫren zodat wij zijn afgeleid; hou de mensheid in een staat van shock en angst waardoor hun misdaden tegen de mensheid wegvallen. In deze oorlogen gebruiken zij de diepste wonden van de mensheid, die heel moeilijk te genezen zijn, heel moeilijk te begrijpen, heel oud.

Het is een misdaadsyndicaat dat probeert onze wereld te controleren, ze controleren ons met onze pijn, diepe oude wonden uit oude tijden. Het daarvan genezen moet op een bepaalde manier gebeuren, we moeten het begrijpen, spiritueel. Dat kunnen wij niet doen als wij daarbuiten worden getriggerd. De media werkt hieraan mee.

Wij moeten ons bewust zijn, wij moeten ons gaan herinneren, in hogere spirituele staten, ons herinneren wie wij werkelijk zijn. Ons verleden herinneren, uit verloren civilisaties, bepaalde dingen daaruit, want diepe wonden genezen door herinnering.

De val van het Rijk
Er is een vals leiderschap en er zijn bepaalde staten waar wij als mensheid doorheen gaan. Van belang is het grotere plaatje te zien, want je kunt niet werken op details zonder het grotere plaatje.

Het is een misdaadsyndicaat dat alle echelons van onze samenleving controleert: gezondheidszorg en big pharma, banken, financiƫn, media, politiek, enz. Doordat zij zoveel macht hebben verkregen, betekent dit dat er een natuurlijke afname moet zijn; als je 500 jaar lang macht hebt vergaard, kun je nog steeds een tijd doorgaan met dingen te controleren ook al is je macht aan het afnemen. Dus het is een fase wij doorheen moeten. Hun macht neemt geleidelijk af.

Ze proberen de mensheid in hun wereld te trekken, proberen de mensen in een lagere vorm van gemeenschap te trekken. Wij moeten incasseringsvermogen, weerstand en veerkracht hebben.

Vraag je maar eens af waarom je wel naar grote supermarkten kunt maar niet naar de lokale winkels; grote corporaties verrijken zich ten koste van ons. De mensheid zal veel verlies ervaren; levens, bedrijven.

Maar het zijn de powers that were - achter de schermen gebeurt al veel. In de tweede helft van dit jaar zullen we meer zien, ook meer chaos en divisie. Hun tactiek om mensen in angst proberen te houden zal niet blijven. Maar ondertussen proberen zij ons te pushen naar dingen die wij niet willen, zoals vaccinaties. Ze beginnen met de meest kwetsbaren, degenen die niet voor zichzelf kunnen opkomen. Er zal meer hevig censor schap zijn. Ze hebben geen keus, want ze moeten proberen ons te stoppen. Het zal in herfst en winter waarschijnlijk nog verergeren.

Het belangrijkste is te weten dat iedereen een stem moet hebben. Wij worden het oog van de storm. Een kracht in de wereld. Wij ontwikkelen onze eigen zwaartekracht. Ieder mag zeggen wat hij wil, ieder is een spiritueel wezen, een menselijk wezen. Wij willen een vrije gemeenschap.

Het leiderschap nu is zo armoedig en corrupt. Wij moeten op alles voorbereid zijn en staan voor onze rechten, ons niet in chaos laten trekken, niet in valse bewegingen, niet in vals leiderschap. Er zijn nu veel bewegingen die opkomen en doen alsof zij ons belang dienen, maar die bewegingen hebben uiteindelijk geen belang bij het leiden van de mensheid naar rechtvaardigheid; zij creƫren een valse beweging die uiteindelijk chaos creƫert.

Dus wees heel voorzichtig en bewust. Zoek niet meer naar leiderschap als ā€˜reddersā€™ of ā€˜duivelsā€™. Wij moeten ons richten op wat wij willen, waar wij om geven, en eisen dat het leiderschap deze issues dient. Het maakt ons niet uit, rechts of links, alleen wat wij willen, een andere wereld, onze visie, onze wens, onze kracht.

Het is de spirituele energie die corruptie tegengaat, de derde spirituele energetische kracht.

Ze doen nu alsof zij iets voor ons doen, maar niet dus. Trap er niet in. Het is nu niet moeilijk om een valse beweging op te richten, want de sociale media bevat alles van ons, alle data die zij hebben, gewoon door internet, ze weten precies wat wij willen, waar wij ons mee bezig houden, dus heel makkelijk om bewegingen te creƫren want zij kunnen inspelen op wat wij willen.

Het grotere Plaatje, het confronteren van het slechte in de gemeenschap
Als wij ons als individu in het drama laten trekken wordt onze visie te klein en zo worden wij in een neerwaartse spiraal getrokken. Je moet balanceren tussen het grote plaatje en de details. Zelfs als wij onszelf leren over alles kunnen wij naar beneden worden getrokken, dus kijk niet alleen naar de negativiteit. Bescherm jezelf. En begrijp dat wij kijken naar een georganiseerd misdaadsyndicaat, niet anders dan de maffia. Het is een breuk in je bewustzijn: als je zelf geen psychopaat bent is het moeilijk om te zien dat iemand anders dat is.

Deze hele duistere groep mensen heeft alle welvaart verkregen, dus dit moet je eerst begrijpen. Ze proberen ons in een andere realiteit te trekken, overtuigen ons om al onze rechten los te laten, in een realiteit die zij hebben gecreƫerd door hun macht te gebruiken. Zij vechten tegen de organische realiteit, hebben een synthetische realiteit gecreƫerd.

De organische realiteit is dominant, maar alleen in hun synthetische realiteit kunnen zij goden blijven. Ze weigeren om zich met spirit te verbinden, ze blijven in een valse realiteit. Het is onnatuurlijk tegen natuurlijk, en natuurlijk is dominant. Dus zij zullen altijd op het vinkentouw zitten, wat zij willen is heel moeilijk. Want als de mensen zich verbinden met hun spirit en begrijpen en zich herinneren wie ze zijn, dan trekken de duisteren aan het kortste eind.

De mensen kunnen de topics onderzoeken die de agenda van dit misdaadsyndicaat duidelijk maakt: Hogere lagen vrijmetselarij, Bilderberg groep, Illuminatie, en al dit soort geheime groepen. Begrijp dat er individuen zijn die in het geheim onze gemeenschap manipuleren.

Kijk naar Project Mockingbird, waar de CIA systematisch de media ging controleren. Je kunt dit zelf opzoeken online in de CIA-database, het is geen complottheorie maar een complotfeit. Ze begonnen klein en eindigden op nationaal en internationaal niveau. Zo werd de media een arm van de CIA, van de Deep State, als decennia geleden. (NB redactie: kijk naar de getuigenis van Udo Ulfkotte die voor de Frankfurter Algemeine werkte; hij heeft een boek geschreven over deze CIA-manipulatie)

Lees over Project MK Ultra, mind control, wat gaat over misbruik, moorden; het bevat de diepere elementen van psychologische oorlogsvoering en laat de immoraliteit van onze regering zien. In dit project werden mensen gebroken tot lege schelpen die bestuurbaar waren.

Dan is er Project Blue Beam, waarmee ze een valse vlag gebeurtenis willen creƫren van een buitenaardsen invasie.

En Project Paperclip waarbinnen nazi kopstukken naar Amerika zijn gehaald om daar verder te gaan met hun onderzoek; dit geeft een goed beeld van wie erbij zijn betrokken.

Dit zijn dingen om mee te beginnen om jezelf te onderrichten als je hiermee nog niet bekend bent. Wees je er goed van bewust dat je dit alleen moet doen als je gebalanceerd bent; je moet je door de info niet naar beneden laten trekken. Breng jouw frequentie omhoog, wees sterk.
Onderricht is de sleutel! Ze zijn afhankelijk van onze onwetendheid, verwarring en intimidatie. Als wij de realiteit begrijpen kunnen wij niet in een valse realiteit worden getrokkenā€¦ dan zijn wij echt machtig!

De schaduw onder ogen zien
Begrijp slechtheid. Wij hebben heel lang weggekeken van onze eigen schaduw. Wij moeten alles onder ogen zien, onze angsten, ons niet meer verbergen. Anders geven wij kracht aan onze schaduw. En dat geeft ook kracht aan de collectieve schaduw.

Spiegel ons innerlijk proces van het vermijden. Weet dat wij alle energieƫn die binnen ons zijn moeten bezitten. Het is niet genoeg om aan de deur te protesteren, wij moeten het deel van ons dat niet mooi is onder ogen zien.

Als wij de macht hebben over onze schaduw, verwijdert dat de energie die zij willen hebben. Daarom is spiritualiteit zo onderdrukt. Want als de mensheid ontdekt dat als zij hun eigen schaduwen onder ogen zien ze niet langer de collectieve schaduw voeden, verandert dit de hele planeet.

Je moet je spirit en hart ermee verbinden. Het is een reflectie van onszelf, heeft veel volwassenheid nodig. Hoe eerder je dit gaat doen, hoe beter.

Weet dat het psychopathische deel van de gemeenschap hoe dan ook onze schaduw naar voren brengt, onze angsten, onze fouten. Wij moeten de delen van onszelf onder ogen zien die wij hebben ontweken. Dit kan dus positief worden gebruikt!

Besef dat veel mensen zullen blijven zich verbergen, in hun angsten blijven, de intel ontwijken, zij kiezen daarvoor. En wij moeten deze keuze respecteren, moeilijk maar noodzakelijk. Dit is ook soevereiniteit, hun keuze. Wij kunnen niemand dwingen om anders naar de dingen te gaan kijken. Perceptie bepaalt hoe mensen dingen en zichzelf zien, ook al vertellen wij ze dat het anders is.

Disclosure
Trump heeft recent gesproken over een space force, ruimteleger. Er is veel sprake van UFOā€™s die worden gezien en dit zal door blijven gaan. Maar wij moeten ons goed realiseren dat klokkenluiders ook hun eigen agenda kunnen hebben, vooral als die het leger of CIA als achtergrond hebben. Wij moeten zeer sceptisch zijn.

Met intel over buitenaards leven, andere technologieƫn e.d. proberen ze ons in een specifieke toekomst te trekken, een toekomst die wij niet zelf creƫren maar die door hun wordt gecreƫerd. Ze vertellen ons welke technologie wij zouden kunnen gaan gebruiken, opwindend, maar wij moeten onszelf afvragen wat de agenda is die erachter zit.

Het kosmische verhaal is het meest belangrijk want daar beweegt de mensheid zich naartoe. De kosmos vertegenwoordigt onze spirit. Als wij over de kosmos praten, praten wij over onze spirit. Onze gouden eeuw, ons herinneren wie wij zijn. Onze frequentie gaat omhoog.

De misdaadorganisatie weet heel goed hoe ons te manipuleren. Zij beschikken over alle info die voor ons verborgen is gehouden, van Atlantis, Lemuriƫ, bijvoorbeeld, over bloedlijnen, hoe tijd beweegt in de toekomst. Info waartoe wij geen toegang hebben, zij wel.

Hun grootste doel is de controle van de menselijke spiritualiteit, zij willen niet dat wij ontwaken voor wie wij echt zijn. Daarom geven zij disclosure over bepaalde zaken om ons in een andere richting te duwen. Zij vertellen ons zo wat onze toekomst zal zijn.

Maar wat wij ons herinneren zal onze toekomst creƫren. Onszelf uit verloren civilisaties, wij moeten ons herinneren wie wij zijn. Al deze nuances worden heel belangrijk in de toekomst. We worden weer multidimensionaal.

Wij bepalen welke toekomst wij willen, die wij creƫren, of die van hen. Zij proberen zich in onze toekomst te duwen om hier te kunnen blijven en draaien daarom dingen om. Wij moeten prioriteit geven aan het ontwikkelen van onze eigen kosmische richting. Alle info die van anderen komt moet je zien als een tweede bron, jij bent de eerste bron!

Wij willen niet dat de regering iets aan ons onthuld, wij willen het zelf doen. Al die technologie die ze al eeuwen op de plank hebben liggen en die ze nu opeens aan ons willen gevenā€¦. Dat dient een doel van hun kant.

Als wij weer zijn wie wij werkelijk zijn, zijn wij veel beter dan alles wat de regering ons allemaal kan geven, want dan zijn wij veel verder ontwikkeld. Dan beschikken wij over alles wat er is op een veel hoger technologisch plan dan dat van hen. Ze proberen bepaalde technologie uit te roeien. Maar er wacht ons een veel betere realiteit, wij hebben de macht die te claimen.
Wees dus gewoon heel sceptisch bij alle intel die van anderen komt, vertrouw alleen op jezelf.

Multidimensionale gevechten
Alles wat wij hier nu zien, gebeurt ook multi dimensionaal, dit gevecht vindt ook plaats in hogere dimensies, en daarbij zijn hoger dimensionale wezens betrokken, voorbij 3D. Hoger dimensionale wezen helpen ons om in die organische tijdlijn te komen. Hoe meer wij in ons hart en onze kracht komen, hoe beter wij dit kunnen zien.

Wij ontwikkelen ons naar een meer liefdevolle en zorgzame gemeenschap, en krijgen onze vermogens terug voor helderziendheid, heling, e.d. De lager dimensionale wezens echter willen ons in de chaos houden, zij willen zich voeden met onze angst. Dus wij moeten weten dat er wezens zijn aan beide kanten met verschillende agendaā€™s.

Als wij ons verbinden met onze ware kracht verbinden wij ons met de hoger dimensionale wezens. Vaak denken wij dat het er niet is als wij het niet kunnen zien, maar het is er wel degelijk.

Herfst / winter 2020
Er wordt een dramatische tijd verwacht. Presidentsverkiezing in Amerika maar er wordt geopperd dat er mogelijk niet eens een verkiezing zal zijn. Er zal rotzooi zijn, mogelijk komt het ā€˜virusā€™ weer op met een nieuwe lockdown.

Begrijp dat dit een poging is om ons in meer angst en controle te duwen, zodat wij in shock zijn en onzeker. Wellicht intense weersverschijnselen, een terroristenaanval, er kan van alles gebeuren. Het lijkt allemaal dramatisch en chaotisch, maar als je kijkt naar de situatie van nu met jouw ogen van een jaar geleden had je het toen niet kunnen geloven.

Wij moeten uitkijken voor ons mechanisme voor het ontwijken van negativiteit. Wees voorbereid en denk erover na hoe jij jezelf staande houdt in de chaos. Blijf gecentreerd, in het oog van de orkaan.

Wat zij willen is het ā€˜nieuwe normaalā€™, maar wij kunnen ons daaruit terugtrekken. De grond schudt, de duisteren gaan waar ze al zijn. Laat chaos en onderdrukking gewoon zien en zie het grotere plaatje. Laat ze ons niet uit elkaar drukken, zij kunnen dan niets doen. Wij kunnen er nu wat aan doen, wij kunnen onszelf verantwoordelijk houden. Wij zijn met veel meer dan zij, dus als wij samenwerken zijn zij nergens.

Belangrijk voor ons is dat wij loskomen van onze addictie voor materialisme, want met materialisme hebben zij ons kunnen controleren en manipuleren. Zij kunnen niet met de spirituele wereld, ze weten nauwelijks wat het is. Hoe materialistischer we zijn, hoe moeilijker het zal zijn. Laat los wat je niet meer dient. Als wij voorbij deze duistere aspecten willen moeten wij ons materialisme zuiveren.

De video eindigt met een positieve boodschap
Weet dat dit een heel stimulerende tijd is, meer nieuws en drama in Ć©Ć©n dag dan normaal in een heel jaar. Het is chaotisch, je moet voor jezelf zorgen, wat je emotionele lichaam nodig heeft. Wordt niet gefrustreerd want we weten dat zij nog een bepaalde tijd hebben met hun macht, maar er komt een eind aan.

Incasseringsvermogen, weerstand, wij moeten daar de energie voor hebben door goed te zorgen voor onszelf. Weet dat het primair over energie en frequentie gaat. De druk waar wij nu onder staan zou ons kunnen vernietigen als wij ons erin laten meeslepen. Maar wij kunnen deze druk gebruiken om ons leven voorwaarts te duwen. Hoe krijgen wij het meeste eruit

Frequentie omhoog brengen, goed eten, goed ademen, doe meer spiritueel werk, met meesterschap, meditatie is belangrijk. Ga de natuur in, luister naar je hart, creƫer die andere gemeenschap. Je systeem zal anders kunnen reageren. Raak niet in shock maar gebruik je onderscheidingsvermogen. Laat je nergens intrekken.

Wij willen geen leiderschap van anderen, wij zijn onze eigen leiders. Wij willen de organische realiteit, tijdlijn.

Wees dankbaar voor ieder die van je houdt, dat zijn de beste dingen in ons leven. Vind je genoegen in de kleine dingen. Genereer je eigen warmte, wees je eigen gids. Dat zal op elk niveau het spel veranderen.

Die warmte is altijd in ons, als een feniks die uit de as omhoogkomt. Ontwikkel dit vuur, de liefde, dat is de kracht die ons erdoor krijgt. Dat is het enige dat echt is.


Over Gigi Young
In 2006 ontwaakte Gigi Young, een model op contract in Japan, uit diepe meditatie in een deel van zichzelf dat ze onmogelijk achtte: zichzelf in een ander leven, op een andere planeet. In de volgende jaren wijdde Gigi zich aan het verkennen en documenteren van haar reis naar haar hemelse afkomst. Gedurende deze tijd ontdekte ze de diepe kosmische dynamiek van de ziel, hemelse spirituele gidsen en de multi-dimensionaliteit van de geest.

In 2008 breidde Gigi haar werk uit naar de publieke sector door een van de eerste kanalen op YouTube te creƫren om te praten over psychische ontwikkeling en verkenning. In 2013 opende Gigi haar eigen adviespraktijk, die spirituele begeleiding en duidelijkheid bood aan cliƫnten met een breed scala aan achtergronden, van over de hele wereld.

Na bijna 7 jaar privĆ©advies geeft Gigi nu les in psychische ontwikkeling via haar online cursussen, en ze blijft media creĆ«ren die zich richt op zelfontdekking, intuĆÆtie ontwikkeling en psychische levensstijl.

ā€œ..Het is niet alleen mijn taak om naar de hogere dimensionale snaren te kijken die je meetrekken, het is mijn taak om je te helpen er doorheen te navigeren; Om je te helpen jouw hoogste potentieel te bereiken. IntuĆÆtieve metingen mislukken als ze slechts een reeks voorspellingen zijn zonder diepgaande kennis of begeleiding erachter. Het is mijn taak om te helpen duidelijkheid te geven over waar je nu bent en waar je bent geweest, en vervolgens de focus te leggen op hoe je jezelf kunt afstemmen op je hoogste potentieel.ā€


Wanneer dit bericht bij je resoneert, kun je wellicht het videokanaal van Gigi Young gaan volgen šŸ˜ƒ