Bekijk de Workshops →

Elf

Geplaatst op 18 december 2012

De elf kom ik al heel wat jaartjes tegen. Het zegt: het nieuwe geboren laten worden en verankeren. Trouw zijn aan je eigen normen en waarden, dit niet meer in laten vullen door anderen. Maar wat betekent die nu voor mij?

Het begon met het zien van de dubbele elf op een digitale klok. Het kwam regelmatig voor dat ik net op de klok keek als het 11:11 uur was. Er werd gezegd, dat dit een boodschap van de Engelen was. Prima, maar wat kon ik er dan mee?

Fles 11
In 2006 was ik in Dev Aura, Engeland voor Level 3 van de Aura-Soma opleiding. Na een paar dagen was ik er helemaal van overtuigd, dat fles 11, helder met roze, mijn Zielenfles was. Een fles waar ik een zielverbinding mee had.
Enthousiast als ik was, kocht ik een klein flesje om aan mijn hals te hangen. Wat ik toen niet realiseerde was, dat het veel in beweging zou zetten. Maar ja, het was zo'n mooi flesje dat ik het zelf 's nachts om mijn hals liet. Ik had nog nooit zo onrustig gedroomd ... over indianen, valkuilen, schuldgevoel. Er moest in ieder geval iets rechtgezet worden! Mooi dat iedereen uit de droom ook aanwezig was in Dev Aura ;)

De kleur roze in het flesje werd elke keer helder, zodat het fles 54 (helder/helder) werd. Dan maakte ik het flesje weer leeg op mijn huid en vulde ik het opnieuw. Onverzadigbaar was ik m.b.t. het roze. Met de kleur roze was ik ook niet opgegroeid. Deze kleur hadden wij niet in huis en zeker niet in mijn kleding. Ik heb dit later nog eens aan mijn moeder gevraagd en ze vertelde me, dat het roze meer voor de buren was! Tja!

Numerologie
Binnen Aura-Soma maken we een soort staffel van je flessen om meer duidelijkheid te krijgen over je levenspad. Het verleden en de toekomst met in het midden het nu. Als ik hier mijn naamflessen in zet, komt 11-11 hier ook voorbij! 11+11 geeft 22 en dat is de fles Hergeboorte. Lees hier nogmaals over fles 22.

Blauwe Aap
Op een gegeven moment ging ik me meer verdiepen in de Maya zonnezegels. Ik kwam erachter dat mijn uitdagende kracht de blauwe Aap is. Dit is het elfde zonnezegel!
De Aap wil op een spontane, humoristische manier oplossingen aandragen en geen uitdaging uit de weg gaan. Tevens herinnert ze de mensheid eraan om op een juiste, respectvolle wijze Moeder Aarde te bewandelen en niet te vervallen in het vereren van ons ego. Daar was ik dus al mee bezig, maar opnieuw een Eye-opener!

In mei van dit jaar besluit ik om een oude wens van mij te vervullen door een hond te nemen. Een Ierse Setter pup uit een nest van elf hondjes en ik noem haar Dana, naar een Ierse Moedergodin. Ze zou op 29 of 30 april geboren zijn, de fokker wist het niet precies meer. En ik had een gevoel dat 30 april niet echt klopte bij haar. Na een gesprek met een Babyfluisteraar blijkt dat mijn gevoel klopt en ze op de 29e geboren te zijn. Op 29 april 2012 is het Blauwe Aap! Dana daagt me dus uit om op een andere manier in het leven te staan.

Als ik haar naam Dana omnummer geeft dit een elf! Haar geboortedag 29 wordt opgeteld een 11 en 29-4-2012 opgeteld geeft 20. Die hebben we nog niet gehad!
Fles 20 is het Sterrenkind, blauw met roze. Communicatie met het Innerlijk Kind en weer helemaal kind mogen zijn. Leuke uitdagingen moet ik zeggen. Ik ben mezelf de eerste maanden ook behoorlijk tegengekomen, maar dat heb ik in het Gele Zon wavespell al verteld.

Zoals je ziet heeft de elf wel enige betekenis in mijn leven. Ik zal vast nog niet alles benoemd hebben en misschien komt er nog een vervolg .....
De dubbele getallen blijven allang niet meer bij 11:11, maar zie nu ook 12:12, 15:15 19:19 of 21:21. Maar het blijven wel dubbele getallen.

En ja, ik besef nu dat er een vervolg komt op de elf, maar dan via de MIR-Methode. Want ook hier zit een elf in verborgen. Daarover later meer!