Bekijk de Workshops →

Gele Zon Wavespell

Geplaatst op 18 juli 2012

Op zaterdag 7 juli begon het Gele Zon Wavespell. Dertien dagen lang in de energie van de Gele Zon. Dit Wavespell staat voor het universele vuur dat al het leven verlicht en verwarmt. Wees als de zon en straal jouw liefde de wereld in, onvoorwaardelijk. Je kunt je hierbij afvragen hoe onvoorwaardelijk jouw daden zijn.
De schaduwzijde van de Zon is idealisme die elke grond mist en alleen maar in de weg is gaan zitten in je leven.

De Gele Zon is mijn Occulte of verborgen kracht in het Dreamspell. Je kunt deze kracht voelen als een steun in de rug, maar het kan ook een kracht zijn die onderdrukt wordt. De Gele Zon is tevens mijn Zonnezegel in de Maya K'ché of lange telling. Ze toont door al mijn levens heen mijn innerlijke potentie en wie ik kan zijn als ik in overeenstemming ben met mijn Bron.

Dit Wavespell begint bij Kin 40 en loopt tot en met Kin 52. De Kingetallen hebben een verbinding met de flessen van Aura-Soma. Zoals je in onderstaande foto kunt zien staan fles 40 tot en met 52 opgesteld. Naast een uitleg van de zonnezegels is er extra informatie beschikbaar beschikbaar vanuit de kleuren in de flessen.

Ik kan wel zeggen, dat ik de afgelopen dagen enorm ben uitgedaagd om mijn (zonne-)kracht te gaan staan. Sinds 3 weken heb ik een puppy in huis, een rood-witte Ierse Setter en ze heet Dana. Naast mijn praktijk KleurBeleven, mijn administratieve baan, mijn kinderen ook de opvoeding van een jonge hond! Ja, eerlijk gezegd was het wel wat veel, maar de hond is al zo lang een wens, dat ik er nu toch voor gekozen heb.

Nu ben ik iemand die de lat voor zichzelf meestal erg hoog legt en dat was nu niet anders met Dana. Ik dacht het allemaal wel 'even' (alleen) te kunnen doen. Dat was dus niet zo. Dana heeft een behoorlijke dosis uithoudings- en doorzettingsvermogen, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Ze hoeft niet in een paar maanden volledig opgevoed te zijn. Ik mag er ook langer over doen, zolang ik maar consequent blijf. Ja, dat waren pittige lessen!

Hoe zie ik dit terug in de flessen?

Dag 1, kin/fles 40: wat is je doel? De fles heet Ik Ben, rood/goud, in harmonie zijn met mezelf en makkelijk op de voorgrond kunnen treden.

Dag 2, kin/fles 41: wat brengt je in evenwicht als je uit balans bent? El Dorado, goud/goud, de kleur brengt me in contact met mijn innerlijke leiding, geeft meer zelfvertrouwen.

Dag 3, kin/fles 42: wat zet je in beweging? Oogst, geel/geel, geel stimuleert me net zoals de zon mij verwarmt.

Dag 4, kin/fles 43: wat geeft binding met de realiteit? Creativiteit, turquoise/turquoise, oud verdriet onder ogen zien en hieraan toegeven.

Dag 5, kin/fles 44: wat geeft je kracht? Beschermengel, lila/lichtblauw, de combinatie geeft heling en rust in mijn gedachten waardoor ik meer bij mijn gevoel kom.

Dag 6, kin/fles 45: wat zorgt ervoor dat je blijft stromen? Adem der liefde, turquoise/magenta, het gaan uiten van mijn eigen emoties, loslaten van wat al lang voorbij is.

Dag 7, kin/fles 46: wat inspireert je? Zwerver, groen/magenta, de trouw en de onvoorwaardelijke liefde van mijn hond, dat doet me 'smelten'.

Dag 8, kin/fles 47: leef je wat je gelooft? Oude Ziel, koningsblauw/ citroengeel, door het stellen van eisen, manipuleren, leef ik niet vanuit mijn hart.

Dag 9, kin/fles 48: wat maakt je kracht sterker? Vleugels van heling, violet/helder, alle negatieve gedachten gaan loslaten en het delen van mijn eigen ervaringen.

Dag 10, kin/fles 49: wat helpt je iets neer te zetten in de realiteit? Nieuwe Boodschapper, turquoise/violet, denken en voelen met elkaar gaan verbinden, wat meer zelfvertrouwen geeft.

Dag 11, kin/fles 50: wat helpt je los te laten wat je niet meer dient? El Morya, lichtblauw/lichtblauw, mezelf overgeven aan het blauw ... 'uw wil geschiede'.

Dag 12, kin/fles 51: wat doet je alles begrijpen? Kuthumi, lichtgeel/ lichtgeel, door mijn hart en mijn hoofd met elkaar in evenwicht te brengen.

Dag 13, kin/fles 52: wat brengt je kracht op een hoger niveau van Zijn? Lady Nada, lichtroze/lichtroze, door liefde vanuit het hart op een hoger plan te plaatsen.