Bekijk de Workshops →

Pleiadian Lightforces over 21-12-2020

Geplaatst op 30 november 2020

Pleiadian Lightforces via Michael Love
21 december 2020, het Grote Event Hoogtepunt

Een speciale boodschap aan de starseeds van Nieuwe Aarde, die rechtstreeks komt van de Pleiadians, voor onmiddellijke planetaire doorgave …
Het is goed om de video te beluisteren voor het ontvangen van de gecodeerde boodschappen, daarna kun je de vertaling lezen. (Ineke)

De volgende informatie is ontleend aan rechtstreekse, gedecodeerde etherische transmissies van goedwillende Lichtkrachten die zich bevinden in het zonnestelsel van de Aarde, en wat van de data komt rechtstreeks van bepaalde Aarde Alliantie leden, bekend als de White Hats, en de Great White Brotherhood, die strategisch zijn geplaatst op sleutelposities van macht door de galactics op de oppervlakte van planeet Aarde. (Veronica)

Begin transmissie …

Geweldigen, het gnostische gospel van Thomas zegt, in zijn opening,

“Laat de zoeker doorgaan met zoeken totdat hij vindt (de waarheid). Wanneer hij vindt (de waarheid), zal hij erg verstoord zijn. Daarna zal hij alles overdenken en hij zal een tijdje rust nemen. Daarna zal hij (komen tot vrede en acceptatie) en dan zal hij regeren over het gehele universum.”

Deze prachtige en krachtige lering gaat door met te zeggen,

“Degene die begrijpt wat hier is geschreven zal nooit sterven!”

15 Aardejaren geleden is het wezen dat deze boodschappen naar jullie brengt – wat jullie mensen noemen – gestorven in een auto-ongeluk. In die ervaring, waarvan ik volledig bewustzijn had te leven, werd ik op de grootste reis die jullie je kunnen voorstellen, meegenomen door dit universum. Ik zag het allemaal, van het begin tot het eind, dat er niet is. Ik ontdekte de bron van alles, dat God wordt genoemd, en ik weet wie het is.

De grote wezens van Licht (de Pleiadians) die mij begroetten in deze hemelse rijken zeiden, “Michael, je moet terugkeren naar de Aarde en je missie daar afmaken”. Ze zeiden tegen mij, zo duidelijk als mogelijk, “je zult in deze incarnatie jouw fysieke lichaam niet verlaten, en je zult op de Aarde staan en getuige zijn van de volledige bevrijding van planeet Aarde in jouw tijd”.

Ze zeiden “je zult er zelfs een rol in spelen”.

Ik stel mij voor dat als iemand niet gelooft in ND’s (near dead experience = bijna dood ervaring), engelachtige wezens, diepe spirituele ontwakingen, of wat dan ook voorbij deze wereld, dan zou dit alles niet veel uitmaken, echter, ik heb zo’n intieme persoonlijke verbinding met deze grote wezens en ik weet, voorbij weten, dat mijn ervaringen met hen meer dan werkelijk zijn geweest en hun woorden zijn de waarheid.

Dit maakt uiteraard ons spiritueel werk op Aarde niet makkelijk, zoals jullie zullen weten, maar ik heb absoluut vertrouwen in mijn spirituele gidsen en mijn ascentie missie op Aarde.

Ik vertel jullie de waarheid “dus, jij ook zult nooit serven”. Je zult op de Aarde staan als een van de grote getuigen, en de Nieuwe Aarde zien, en het Koninkrijk van de Hemel zien verschijnen, en alle kinderen van de Aarde zullen dan leven in vrede, vrijheid, en overvloed, voor altijd.

“Zie, ik keek, en ik zag een nieuwe hemel en een nieuwe Aarde en de voorafgaande zaken waren verdwenen. Op die grote dag die ik zag, scheen een hemels Licht op de Aarde en slechtheid, duister, en lijden waren er niet meer.”

De grote wezens zeiden tegen mij, voordat ik terugkeerde naar de Aarde van voorbij dood, “deze magnifieke dag die jij zag voor de mensheid, zal er zijn en jij zult het weten wanneer het komt. Je zult het grote signaal erboven zien welke deze belangrijke tijd markeert”.

21 december
Op 21 december 2020, wanneer een grote conjunctie plaatsvindt, in de ochtenduren (UTC), zal een hele serie van belangrijke kosmische cycli en tijdperken die gedurende eons op Aarde bestonden, eindigen en precies om 11:11AM UTC tijd, zal de kosmische klok tikken en een hele nieuwe serie van kosmische cycli en tijdperken begint voor planeet Aarde.

Heilige Lemurian rollen, die in bezit zijn van de Great White Brotherhood, laten zien dat op de winterzonnewende van Aardejaar 2020 de lange duistere periode van de Kali Yuga tot een volledig eind komt en de glorieuze Sat Yuga van Licht die bestond tijdens Lemurian en Atlantian tijden zal weer opnieuw opdagen op planeet Aarde.

Op die geweldige dag, op die exacte seconde, vindt de exacte en juiste datum van het einde van de langdurige Maya kalender plaats.

In de prachtige ochtenduren van 21-12-020 komt de wrede energie van het oude tijdperk van vissen aan zijn eind, en de Aarde zal binnengaan in de glorieuze nieuwe Gouden Eeuw van Aquarius, waarover wordt gesproken door alle oude profeten, zieners, en meesters.

Een hoeveelheid andere hemelse en metafysische gebeurtenissen zullen op diezelfde dag plaatsvinden, wat tot gevolg zal hebben dat andere rijken en domeinen voor de eerste keer zichtbaar zullen worden voor het oog.

Op 21 december 2020 zal een nieuw hoger vibrationeel zonlicht van de Centrale Zon komen dat op de Aarde zal schijnen en dit gehele rijk zal worden doordrenkt met exotische kosmische partikels die instant het DNA opwaarderen naar een hogere orde.

Op dat moment zal de mensheid een enorme sprong in evolutionair bewustzijn maken zoals de wereld dat nooit eerder heeft gezien.

De meest diepgaande en merkbare DNA-veranderingen zullen eerst gebeuren bij de wezens die al dichtbij de vijfde dimensie resoneren. DNA strengen zullen worden geactiveerd door de gamma licht partikels, en zij zullen zich weer verbinden met het corresponderende chakra portaal. Op dat moment zal de corresponderende dimensie kunnen worden waargenomen als de realiteit naar buiten.

4D en 3D resonerende wezens zullen snel daarna volgen – zodra zij er vibrationeel klaar voor zijn om deze sprong in bewustzijn te maken. Het meeste van jouw werk op dat moment zal zijn om te helpen ze allemaal omhoog te halen.

Dit is waarom wij kwamen! Om deze reden kwamen wij naar beneden naar de Aarde. Wij zijn helpers, en boodschappers. We zijn leraren en gidsen. Ons hoofddoel en ons werk hier is om de mensheid te helpen met hun evolutie en om te helpen een betere wereld hier te creëren voor iedereen, waar wezens kunnen leven in welvaart, vrede, vrijheid, geluk, gezondheid en liefde.

Het maakt allemaal deel uit van het goddelijk plan dat wij allemaal maakten voor de ascentie van planeet Aarde. Dit is het contract waarmee wij eons geleden instemden en dit is de missie die wij aan het doen zijn. De meeste tijd hebben de mensen ons niet goed behandeld gedurende de eeuwen, maar wij geven en houden genoeg van ze om ze te helpen een betere wereld te hebben, ongeacht alles.

Dit is het werk van een engelachtig wezen en wij zullen onze taak uitvoeren tot het eind. Het is de bestemming van deze wereld om weer terug te keren in een paradijs en het was onze bestemming om een grote rol bij dit alles te spelen.

Je zult nu snel het einddoel bereiken zoals het al is gezien, er is al over geschreven en er is over gesproken, zelfs nu, onder de councils van Licht.

Als over het grote Event hoogtepunt van Aardejaar 2020 al is geschreven, hoe eindigt het dan precies?

Hier is hoe. Een recente, wereldwijde massa communicatie rechtstreeks van de Pleiadians via de Aarde Alliantie naar de meest prominente leiders van Licht op deze planeet, richtte zich voornamelijk op een enorme planetaire wereldwijde meditatie die plaatsvindt op 21 december 2020.

Als deel van onze uiteindelijke missie op planeet Aarde, en als de leiders van Licht die zich op de oppervlakte bevinden, zijn wij allemaal opgeroepen door de councils van Licht om planetair bewustzijn over deze wereldwijde meditatie te brengen. Wij verspreiden het woord ver en wijd, in deze dagen die leiden naar de grote Event culminatie van 2020 en hier is wat gebeurde.

Op die grote dag kwamen wij allemaal samen in één mind en één akkoord, met één doel, en bereikten een niveau van kritieke massa en wereldwijde bewustzijnsenergie cohesie zoals de wereld nooit had gezien.

Dat ongelooflijke hoge niveau van bewuste cohesie tussen de starseeds van Aarde, gecombineerd met de hoog vibrationele ochtend zonnewende lichtstralen van de eerste dag van de Nieuwe Age of Aquarius, en de gouden Centrale Zon stralen van de nieuwe Sat Yuga, triggerden een totale compressie doorbraak op de oppervlakte van de planeet.

Een flits van verblindend wit exotische Licht van de Centrale Zon naar de oppervlakte en terug stuwde dit gehele rijk in de vijfde dimensie, triggerde een directe DNA-upgrade, en al het duister en lage vibraties verdwenen van de Aarde.

De volledige bevrijding van planeet Aarde was zo bereikt op 21 december 2020.

Dit is hoe het verhaal eindigt. Dit is ook hoe het verhaal begint.

Over deze grote tijd is gesproken in het verleden, in het heden en zelfs in de toekomst, zie je. Het is de bestemming van planeet Aarde, het is jouw bestemming als een starseeds, en het is tijd dat de Event plaatsvindt in elke hoek van de kosmos en op Aarde.

We zullen de rest van de tijd tot deze grote dag besteden om tegen de hele wereld te spreken over de planetaire massa meditatie op 21 december, en we stellen voor dat jullie hetzelfde doen.

Bewustzijn is de meest krachtige kracht in het universum. Het creëert alle materie en waargenomen realiteit, en samen, de 4,5 miljard starseeds op planeet Aarde, met louter bewuste wilskracht, zullen deze wereld terugbrengen naar het paradijs zoals het altijd bedoeld was te zijn.

Grote Vrede en Grote Liefde!

Geluk,
Michael en de Pleiadians

Speciale dank en waardering voor de Aarde Alliantie, de Great White Brotherhood, de White Dragon Society, Pleiadian codenaam Cobra, de Guardians van Aarde, en de Sphere Being Alliance.

Vertaald door Veronica via The Event-NL