Bekijk de Workshops →

Hartverlichter

Geplaatst op 19 mei 2019

Op 15 april 2015 verscheen er een artikel van Mireille Mettes over een Hartverlichter zijn. Mireille is van de MIR-Methode.
Het artikel ging over het maken van grappen en grollen, over mensen die de kunst van humor verstaan. Zij zorgen ervoor, dat anderen in de lach schieten, in een deuk liggen. Mensen worden even blij, ze worden opgetild, hun hart wordt verlicht. Je kunt hier dit artikel nog eens lezen.

Hartverlichter, ik had het woord niet eerder gehoord. Ik vind het een bijzonder woord en als ik het verbind met kleur, gaat het voor mij nog meer leven. :)

In de afbeelding kun je zien, dat ik Aura-Soma bol 77 verbonden heb met het woord Hartverlichter. Deze heet de Graal en heeft de kleuren helder/magenta.
De kleurencombinatie laat liefde en licht zichtbaar worden! Ze symboliseert de wens om mensen samen te brengen en open te stellen om iets positiefs te ontvangen. Even uit de 'dagelijkse sleur' te halen.

Op de tarotkaart zie je een lemniscaat, een liggende acht. Het is de verbinding met het oneindige, een verbinding tussen het Aardse en het Goddelijke. Je mag je (weer) openstellen voor de Goddelijke liefde (magenta).

Dit schreef ik op 21 april 2015, toen gebruikte ik behalve Aura-Soma ook nog de numerologie 1 t/m 9. Nu met de Kleurcode van de Kosmische Mens werk ik voornamelijk met de getallen 1 t/m 13. Hieronder zal ik verder gaan met mijn nieuwe manier en zal je laten zien hoe mooi de verbinding tussen beiden is.

Als ik het woord Hartverlichter verbind met de Kleurcode van de Kosmische Mens, krijg ik de volgende kleuren:

En wat zeggen de kleuren ...
1 De uitdaging is geel/magenta/olijfgroen en heet Heelheid (69). Je wordt hier 'aangeraakt' om voor jezelf te kiezen (geel is Aarde/lichaam), in je kracht te gaan staan, zodat er heelheid kan ontstaan. Dat lichaam, geest en ziel samen kunnen komen.
_Waar bij Aura-Soma magenta nog onbewust is (in de onderlaag), ben jij je hier al min of meer bewust dat jijzelf op de eerste plaats komt. Magenta zit in de middenlaag, de mind._

2 Het pad is rood/violet/geel en heet Vreugde (08). De Hartverlichter laat je even blij worden door een verbinding met je hart te maken. Er ontstaat (even) een kracht van licht, liefde en bewustzijn. Hierdoor versterk je jouw eigenwaarde en komt er meer innerlijke harmonie, vrede en vreugde. Je komt zo weer meer in je kracht en durf je weer een beetje op je hart te vertrouwen.
Deze acht kun je verbinden met het liggende lemniscaat in de Tarotkaart hierboven. De verbinding maken met het Hogere om meer liefde en vreugde te ervaren in je leven.

3 Het doel is roze/rood/groen en heet Dankbaarheid (20). Uiteindelijk word je gevuld met warmte. Je bent blij en kunt dankbaarheid voelen voor alles wat er is. Deze combinatie hoort bij het hartchakra en daagt je uit om onvoorwaardelijk van jezelf te gaan houden ♥

Bovenstaande geeft aan wat een Hartverlichter allemaal in beweging kan brengen. We mogen blij zijn, dat deze mensen er zijn!

Een goede vriend van mij is in mijn ogen een Hartverlichter, al vermoed ik dat hij dit zelf een 'te groot' woord zal vinden. Het contact dat we hebben is daardoor wel heel bijzonder!
Herken jij dit ook? Mijn advies: Koester deze vrienden! ♥

Een hartegroet,
Ineke

Zonder naams- en bronvermelding heb je geen toestemming om informatie te verveelvoudigen en/of openbaar te maken door middel van druk, microfilm of op welke wijze dan ook.