Bekijk de Workshops →

Meditatie Flower of Life

Geplaatst op 3 maart 2021

Mediteer zo vaak als je kunt en zo vaak als jij je geleid voelt, om het proces van heling en bevrijding te laten doorgaan op een positieve, harmonieuze en vreedzame manier voor de planeet, voor de mensheid, en vooral voor degenen die het Licht voor de planeet in stand houden.

De Lichtkrachten vragen de mensen ook om te visualiseren hoe het Flower of Life raster de planeet omhult en helpt om de situatie te harmoniseren.

Lees hier over het belang van deze meditatie >>

Instructies:

  1. Gebruik je eigen techniek om je tot een ontspannen bewustzijnsstaat te brengen.

  2. Verklaar je intentie om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om de overgang op aarde te stabiliseren en de meest positieve Ascentie-tijdlijn voor alle levende wezens te manifesteren.

  3. Roep de Violette Vlam op vanuit zijn primaire bron om een cirkel van bescherming om je heen te plaatsen tijdens en na de meditatie. Vraag het om alles te transmuteren dat het Licht niet dient.

  4. Visualiseer de roze Bloem van het leven sfeer rond de aarde, die zich onder het oppervlak uitbreidt en zich ook helemaal uitbreidt tot aan de baan van de maan. Visualiseer de Bloem van het leven-sfeer, die het planetaire bevrijdingsproces ondersteunt en alle duisternis van het oppervlak van de planeet verwijdert. Visualiseer dan de Bloem van het leven -sfeer en de Violette Vlam, die de leylijnen en draaikolken binnen het planetaire Lichtraster zuivert.

  5. Visualiseer de Bloem van het leven -sfeer die harmonie, bescherming en vrede creëert voor de mensheid en alle andere levende wezens, en vooral voor degenen die het Licht voor de planeet vasthouden.

  6. Visualiseer nu de roze Bloem van het leven -sfeer die de aarde omvat en de vibratie van de hele planeet verhoogt. Visualiseer dat de Bloem van het leven-sfeer harmonie en de meest positieve Ascentie-tijdlijn voor alle levende wezens manifesteert.

Godin wil vrede en vrede, zal zijn!

Bron: Info-blog The Event-NL