Bekijk de Workshops →

Meditatie: de Zilver Trigger op 11-11-2019

Geplaatst op 18 oktober 2019

Dit is een bericht van The Portal en Cobra:

Het is weer tijd om in actie te komen! Het is tijd om de toekomst van onze wereld in onze eigen handen te nemen! Wij zijn het er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt. Hier is onze kans om collectief het project te versnellen. Daarom gebruiken wij de gelegenheid van de Mercurius overgang op 11 november om een portaal te creëren waardoor wij ons bewustzijn zullen verenigen en om de energie van het wereldwijde financiële systeem te verlichten.

Vertel het verder! Deel dit wereldwijd! Zet het op je websites en blogs. Nodig spirituele groepen uit om mee te doen.

Wetenschappelijke studies hebben bevestigd dat massa meditaties en activaties positieve effecten hebben op de mensengemeenschap, dus ieder van jullie die mee zal doen met deze activatie kan feitelijk helpen om de doorbraak dichter naar ons toe te halen.

Deze activatie helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht te gronden op het oppervlak van de planeet, om de impasse binnen het schuld-slavernij financiële systeem op te lossen, om eindelijk de mensheid vrij te maken. Het aantal mensen dat aan de activatie meedoet is de enige meest beïnvloedende factor binnen de macht van de oppervlakte mensheid om het proces te versnellen.

We kunnen de kritieke massa van 144.000 mensen bereiken die aan deze activatie meedoen! Dit zal een enorme genezende kettingreactie in het energieveld wereldwijd creëren.

11 November is de jaarlijkse dag van het 11:11 portaal en dit jaar is het ook de dag van een uitzonderlijke overgang van Mercurius over de Zon: Lees er hier meer over >>

Overgangen van Mercurius over de Zon zijn zeer uitzonderlijk en de volgende zal in 2032 plaatsvinden. De transitie van 11 november 2019 zal de meest precieze uitlijning van Mercurius en Zon in de 21e eeuw zijn, aangezien Mercurius maar 76 arc seconden van het geometrische centrum van de Zon zal zijn op de piek van de overgang zoals gezien vanaf de Aarde.

Astrologisch zijn de overgangen van Mercurius over de Zon de best mogelijke momenten voor alles met betrekking tot financiën. Wij weten allemaal dat het huidige financiële systeem niet eerlijk is en dat het in feite was ontworpen om de mensheid in slavernij te brengen.
De komende systeem collaps van het huidige financiële systeem is in feite de collaps van de schuld-slavernij bubbel.

Het ontwaakte deel van de mensenbevolking heeft een bescherming nodig tegen de systeem collaps van het financiële systeem. Om die reden vragen de Lichtkrachten iedereen die mee wil doen om zo veel mogelijk ZILVER als maar mogelijk is te kopen op de dag van Mercurius overgang op MAANDAG 11 NOVEMBER 2019.

Degenen die niet veel geld hebben moeten weten dat zilveren munten niet duur zijn. Je kunt een enkele 'half ounce' zilveren munt kopen voor zo'n 12 dollar, wat overeenkomt met een paar kopjes koffie bij Starbucks.

Degenen die daar behoefte aan hebben kunnen genoeg zilver kopen om ze voor zo'n 1-2 weken financiële middelen te verschaffen (de verwachte tijd van reboot na de systeem financiële collaps)

Degenen die zou willen investeren kunnen meer zilver kopen, aangezien zilver een ondergewaardeerd activa is en de prijs zal waarschijnlijk stijgen.

Als de kritieke massa van 144.000 mensen op 11 november zilver koopt zal dit de benodigde trigger creëren om globaal de manipulatie van zilver en goud prijzen door JP Morgen bloot te leggen.

In het midden van de jaren 70 domineerden de gebroeders Hunt vrijwel de hele zilver markt gedurende een paar jaar tegen de wereld cabal.
Als een paar broers dat kunnen, kun jij je voorstellen wat onze collectieve kracht is!

Als deze kennis algemeen wordt in het globale bewustzijn zal het wat van de benodigde voorwaarden creëren voor de globale financiële reset die de funderingen zal zetten voor een nieuw eerlijk financieel systeem.
Esoterisch gezien is zilver het metaal dat ons verbindt met overvloed en met de Godinnenenergie.
Energetisch gezien zal het kopen van zilver een symbolische daad zijn van het brengen van overvloed in jouw leven.

De Zilver Trigger activatie op 11 november heeft een reëel potentieel om een keerpunt te worden in de voorbereidingen voor een positieve financiële reset.

Wij zullen ook een massa meditatie doen die energetische ondersteuning geeft aan onze fysieke actie van het kopen van zilver.
Het doel van onze meditatie is om zoveel Licht als mogelijk is voor de veranderingen in het globale financiële systeem, om de overgang te vergemakkelijken en harmoniseren.

Wij zullen deze meditatie doen op het moment van het maximum van de Mercurius overgang op MAANDAG 11 NOVEMBER 2019 om 15:15 pm GMT in London.
Dit komt overeen met: 11:15 pm CST in Taipei and Beijing, 5:15 pm EET in Cairo, 4:15 pm CET in Paris, 10:15 am EST in New York, 9:15 am CST in Chicago, 8:15 am MST in Denver and 7:15 am PST in Los Angeles. In Japan en Australia zal het dan al 12 november zijn en de meditatie vindt plaats om 2:15 AEST in Sydney and 0:15 am JST in Tokyo.

Voor Nederland is het tijdstip van de meditatie dus 16.15 uur

Instructies:

  1. Gebruik jouw eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

  2. Stel jouw intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om Licht in het globale financiële systeem te brengen.

  3. Visualiseer een kolom van briljant wit Licht die komt van de Kosmische Centrale Zon, dan verdeeld wordt naar de Centrale Zonnen van alle Galaxies in dit Universum. Visualiseer dan dat dit Licht binnenkomt via de Galactische Centrale Zon, door onze Galaxy gaat, het zonnestelsel binnenkomt en door alle wezens van Licht binnen ons zonnestelsel stroomt, en dan door alle wezens op de planeet Aarde, en ook door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde.

  4. Visualiseer dat dit Licht alle overgebleven duister transmuteert van het huidige financiële systeem, alle ongelijkheden geneest, alle armoede verwijdert en overvloed brengt aan de gehele mensheid. Visualiseer het begin van een nieuwe grote kosmische cyclus die puur Licht, Liefde en Geluk brengt naar alle wezens op Aarde.

Voorgestelde tijdsduur voor onze meditatie is 20 minuten.

Kijk hier voor meer info en updates over de Zilver Trigger >>