Bekijk de Workshops →

Meditatie Sleutel tot vrijheid

Geplaatst op 7 augustus 2018

Dit is een geleide meditatie als Sleutel tot vrijheid voor de eclips op 11 augustus a.s.

Gebruik jouw eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen. Richt jouw intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om het proces van genezing voor de Aarde en zijn bewoners te versnellen, de verwijdering van toplet bommen, en het triggeren van de Event.

Visualiseer een kolom van elektrisch blauw Licht die komt van de Galactische Centrale Zon, dan door de Orion stargate constellatie gaat (Al Nilam / Epsilon Orionis star in the Orion constellation) dan naar het zonnestelsel komt en door alle wezens van Licht binnen ons zonnestelsel gaat en dan door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde.

Visualiseer een andere kolom van Licht die oprijst uit het centrum van de Aarde, dan omhoog door jouw lichaam en verder omhoog naar de lucht naar alle wezens van Licht in ons zonnestelsel en onze galaxy, door de Orion stargate gaat en zich uiteindelijk verbindt met het Galactische Centrum en de Bron.

Je zit nu in twee kolommen van Licht, het Licht dat zowel omhoog als naar beneden stroomt, tegelijkertijd. Houdt deze kolommen van Licht gedurende een paar minuten actief.

Visualiseer nu een Witte Vlam van AN die komt van de Bron, stromend door het Galactisch Centrum en door de Sterrenpoort van Orion naar de Aarde, die alle overgebleven toplet bommen op de plasma rondom de Aarde zuivert.

Visualiseer de lichtkrachten van de Galactic Command vloot en verwijder alle resterende topletbommen met hun geavanceerde technologieën.

Als je je geleid voelt, kun je Aartsengel Metatron bijroepen om te helpen bij het zuiveringsproces.

Visualiseer het witte vuur van AN die alle anomalieën zuivert en alle entropie in het plasma scherm rond de aarde omkeert.

Visualiseer de gebeurtenis die plaatsvindt en Eenheid, Harmonie, Vrede en Welvaart op Aarde en haar inwoners herstelt.

Visualiseer Bronlicht dat zich gemakkelijk manifesteert op planeet Aarde en quarantaine tot een einde brengt.

De Godin wil vrijheid en vrijheid zal er zijn!

Bron: The Event-NL