Bekijk de Workshops →

Meditatie voor Europa

Geplaatst op 19 september 2015

Op 20 september om 19 uur is er een meditatie voor de vrede in Europa, voor meer harmonie in de opvang van de vluchtelingen en inspiratie voor oplossingen.

De Lichtkrachten hebben ons gevraagd, dat er zoveel mogelijk mensen in Europa met deze meditatie mogen ondersteunen. Dit is echt dringend en moet overal worden verspreid.

Wij zoeken massa's mensen die willen meedoen aan dit project. Alleen dan heeft Vrede in Europa écht een positieve effect.

Het is tijd samen Licht te brengen in duistere tijden van twijfel, wanhoop en onrust tussen de vluchtelingen die overal nu wachten aan de grenzen. Geef het verder aan iedereen die willen meedoen. Verdeel het op je websites, blog's, via je iphone enz... Jullie kunnen een groep van jullie land of gebuurte op facebook beginnen om de mensen gemakkelijker te bereiken voor belangrijk nieuws. Jullie kunnen ook video's maken en op you tube verspreiden.

Wetenschappelijke studies hebben bewezen dat groepen meditaties heel positieve uitwerkingen hebben op het menselijk zenuwsysteem, gedachten en daden. Jullie kunnen daarmee zelfs mensenlevens redden in Europa en ook wereldwijd.

Wij mediteren tesamen op zondag, 20 September 2015 om 19 uur (CEST), 19 uur in Kairo, 18 uur in Londen, 13 uur in New York, 12 uur in Chicago.

Instructies:

  1. Gebruik je eigen techniek om je in een ontspannende bewustzijn te brengen.

  2. Zeg duidelijk dat je vrede, orde en heling in de situatie in Europa wil brengen.

  3. Visualiseer een Lichtstraal vanuit je Zielenster (20cm boven je hoofd) en stuur dit naar alle andere Zielenster-chakra's van de andere deelnemers die mediteren.

  4. Visualiseer en zend nu de Collectieve Lichtstraal van Onvoorwaardelijke Liefde naar de Grids (60 miles boven de Aarde) en stuur deze straal bewust naar Europa, deze Lichtstraal zal zich verspreiden in alle getroffen landen van Europa. Verbind je met élke Zielenster-chakra van de groep en de vluchtelingen. Deze Lichtstraal van Goddelijke Liefde bezielt elke Ziel en brengt op een Miraculeuze wijze Harmonie en Inspiratie en bevordert een vredige oplossing voor iedereen.

Visualiseer hoe alle vluchtelingen voeding, water, behuizing, medicijnen, de eerste Hulp worden toegediend zodat zij allen menswaardig behandelt kunnen worden.

Visualiseer hoe alle vluchtelingen en de openbare orde zoals politie en andere gezagdragers, die agressief en gewelddadig optreden, rustig worden, en hoe vredige oplossingen zich vanzelf zullen aandienen. Visualiseer hoe indringers met criminele bedoelingen die zich tussen de vluchtelingen verschanst hebben en die in Europa binnendringen, worden ontdekt en in hechtenis worden genomen door de plaatselijke autoriteiten en indien nodig door het leger.

Visualiseer een vredige en stabiele Europa.

Het is heel belangrijk dat de mensen die in deze situatie betrokken zijn, weten dat wij hen met meditaties ondersteunen, dat wij Licht sturen en de situatie kan geheeld en opgelost worden.

Het zijn de Lichtkrachten die ons hebben gevraagd, jullie te contacteren om mee te helpen dit te verspreiden via mails, facebook, twitter en via andere communicaties en netwerken.