Bekijk de Workshops →

Boodschap van de Pleiadiërs

Geplaatst op 16 juni 2021

Pleiadiërs bereiden de Aarde voor op Grote Veranderingen
Bereid je NU Voor!

De Pleiadiërs bereiden de Aarde voor op grote veranderingen, het is tijd om door de uitdagingen heen te gaan en de geschiedenis die in je lichaam zit te ontsluiten door de lichtgecodeerde filamenten toe te staan zich te herbundelen, nieuwe helixen te vormen en door jezelf toe te staan ontvankelijk te zijn voor wat deze nieuwe informatie in het DNA in jullie gaat inpluggen.

Het zal niet altijd zinvol zijn voor je logisch verstand. Je zult leren dat je logische denkgeest een plaats, een functie en een doel heeft, maar dat het niet je identiteit is. De logische geest wordt door veel mensen overmatig gebruikt. Het wordt overbelast en misbruikt, en als je het logische verstand overmatig gebruikt en misbruikt, creëer je stress op je lichaam. Je hoeft niet altijd logisch te begrijpen wat je ervaart.

Let op jezelf, behoud te allen tijde je humor en behoud het idee dat je evolueert. Je zult veel dingen meemaken omdat je een ladder van identiteit aan het beklimmen bent die bestaat uit je chakrasysteem. De chakra's zijn energie-informatiecentra die zijn gekoppeld aan levens waarin je jezelf op een of ander gebied hebt geactiveerd of tot uitdrukking gebracht. Het is van het grootste belang dat je jouw identiteit in de komende paar jaar ontdekt.

De video kun je door YouTube in het Nederlands laten ondertitelen.