Bekijk de Workshops →

Sisterhood of the Rose - update

Geplaatst op 18 juli 2021

Vanaf 19 juli is er tweewekelijks een meditatie avond, waarbij we afwisselend de Godinnen meditatie en verwijderen van implantaten zullen doen.

In de agenda vind je de data>>
Op deze pagina lees je meer over de meditatie >>


Sisterhood of The Rose Groepen bestonden duizenden jaren geleden in Atlantis, om de energie van de Godin te verankeren. Later kwamen zij weer op in het oude Egypte, als priesteressen van Isis. De Roos, het heilige symbool van de Godin Isis, werd haar symbool. In de periode van de kruistochten was de Sisterhood of the Rose de vrouwelijke tegenhanger van de Tempeliers. Door de tijden heen, hebben zij waar mogelijk een positieve invloed op aardse gebeurtenissen en omstandigheden uitgeoefend.

Momenteel is The Sisterhood of the Rose wereldwijd wederom geactiveerd. Iedere man en vrouw die zich hiertoe geroepen voelt, is bijzonder welkom om aan de SotR bijeenkomsten deel te nemen.

In Nederland gebeurt dit in – de omgeving van – Nijmegen, Haarlem en Deventer. Het doel van deze wekelijkse SotR bijeenkomsten is het in de Aarde verankeren van de energie van de Godin, het vrouwelijke aspect van ons bestaan dat heel is. Om dit te realiseren, hebben we zoveel mogelijk VROUWEN én MANNEN nodig, die er vanuit vrije wil voor kiezen om dit te doen. NU! Daarom nodigen we iedereen uit die zich hiertoe geroepen voelt, om zich bij een Sisterhood of the Rose kring aan te sluiten.

Ik weet sinds enkele jaren, dat ik ooit aangesloten was bij de Sisterhood of the Rose. Sinds die tijd staan er altijd drie roze rozen in mijn praktijkruimte.