Bekijk de Workshops →

The Event 2020

Geplaatst op 19 mei 2020

Een boodschap van hoop en liefde voor de Starseeds op Aarde die rechtstreeks van de Pleiadians komt, met een speciale doorgave van het Lemurian Commando door Michael Love.
De tekst uit de video is hieronder uitgeschreven en vertaald in het Nederlands door Veronica.

Great Ones. Terwijl de Lichtkrachten voortgaan met het bombarderen van de planeet Aarde met krachtige 5D gamma lichtgolven, heeft de Aarde Alliantie recent een speciale transmissie ontvangen en gedecodeerd van een geavanceerde sterrengroep die zich heeft geïdentificeerd als de Lemurian High Command. Deze goedwillende wezens reizen in een enorme vloot grote lichtschepen die eerder deze week zijn ontdekt door zonobservaties rondom de gehele wereld. Deze engelachtige wezens zijn hier om de mensheid te helpen bij hun aanstaande grote ascentie gebeurtenis, en brengen een boodschap die duidelijkheid geeft en vrede voor alle sterrenzaden van planeet Aarde.

De Lemurians zijn opnieuw hier om ons eraan te herinneren dat de huidige civilisatie door precies dezelfde cyclus gaat als waar de oude Lemurians doorheen gingen, net voor hun ascentie naar de hogere Rijken. De wezens op Aarde hebben de afgelopen 60 Aardedagen belangrijke veranderingen ervaren. Het is nu heel belangrijk dat je ziet wat gaande is, dear ones, zodat je jouw gedrag kunt aanpassen en om helderheid te zien in het pad dat voor je ligt.

Voordat wij naar onze hoofdboodschap gaan willen wij jullie herinneren aan onze eerdere dimensie aandachtspunt. Dimensies zijn geen plekken maar staten van zijn. De 12 lagen dimensies van dit universum zijn constanten en veranderen niet. Deze universele dimensies van realiteit resoneren altijd in exacte frequentie ranges. Eén dimensie heeft niets te maken met de andere, behalve dat zij één ding hetzelfde hebben; de observator, de toeschouwer, of de waarnemer, jij.

Een wezen dat resoneert in een lagere dimensie kan geen wezens of dingen waarnemen in een hogere dimensie, maar het hogere wezen kan alles waarnemen in alle dimensies daaronder. Kort gezegd: multi dimensionaliteit werkt alleen van boven naar beneden.

Dit betekent in de dagelijkse praktijk van Aarde natuurlijk dat 3D mensen zich niet bewust zijn van iets anders dan de derde dimensie en niets kunnen waarnemen van de goddelijke krachtige geavanceerde natuur, laat staan hun eigen goddelijke krachtige geavanceerde natuur. Je hebt horen zeggen dat engelen waren gecreëerd als hoger dan mensen en dat klopt. De disclaimer hier is dat engelachtige wezens zeker niet beter zijn dan mensen.

Het punt is dat 5D engelachtige Starseeds niet alleen de dagelijkse 3D dimensie kunnen zien, maar ook hun eigen hogere vijfde dimensie, en de Starseed is in staat om tegelijkertijd in beide dimensies te functioneren, dus van boven naar beneden multi dimensionaliteit.

Nu is het hier dat wij een oude Lemurian herinnering voor jullie willen activeren, omdat jullie wereld zich op dit moment in dezelfde cyclus bevindt als onze grote tijd op Aarde.

Terug naar jullie wereld ...

De drastische veranderingen die je nu voelt rondom jou in je wereld is als het bezoeken van een vreemde wereld op een andere planeet. Dit is in feite meer waar dan jij je kunt hebben gerealiseerd. Wat gebeurt met alles en iedereen en zullen de dingen ooit teruggaan naar normaal.

Waar is iedereen, waarom handelt iedereen zo raar. Waar is het plezier, de opwinding, de vrijheid, en hoop. Ik dacht dat ik aan het opstijgen was naar de nieuwe Aarde. De dingen zouden beter moeten gaan en niet slechter. Ja.

Laat ons nu duidelijkheid brengen. De derde dimensie oude Aarde heeft altijd bestaan en zal niet worden vervangen door de nieuwe Aarde. Het weggaan van de oude Aarde is eenvoudigweg het jezelf vibrationeel ervan verwijderen.

Aangezien de dimensies constant zijn, zijn het niet de dimensies die zo drastisch op Aarde veranderen maar jij bent het die recent zo drastisch is veranderd. Denk eraan, bewustzijn, jouw identiteit, is het enige dat dimensies gemeen hebben,

Uiteindelijk is de Aarde zich niet aan het splitsen in twee Aardes in 3D en 5D, maar het heeft altijd bestaan in deze beide staten en dat zal altijd zo zijn. Net als de oude Aarde altijd hier is geweest, is de nieuwe Aarde hier ook altijd geweest.

Een grote oude Pleiadian meester sprak hier veel over. Hij zei, “het koninkrijk van de Hemel, nieuwe 5d Aarde, komt niet, het is er al”. Als het er al was in de oude tijd, dan is het hier nog steeds. Een klein ruimte/tijd aandachtspunt van de Lemurian meesters: de enige tijd die bestaat is nu, nu - dit moment, de enige ruimte die bestaat is hier, nu – hier. Waargenomen realiteit is eenvoudig ruimte/tijd, dus met dit aandachtspunt kun je aannemen dat de enige realiteit die bestaat is nu - hier, precies waar je nu bent.

De grote yoga meesters kennen dit kosmische geheim. Dit betekent eenvoudig dat er geen andere realiteit is dan de hier en nu ruimte/tijd die je waarneemt.

Dit betekent uiteindelijk dat jij alles creëert op de planeet Aarde, evenals op een veel grotere universele schaal. Dit is moeilijk te bevatten op lagere lagen van bewustzijn. Maar aangezien je opereert op hogere niveaus weten wij dat je het idee kunt begrijpen.

Een goede manier om je te herinneren wat de feitelijke realiteit is, is om deze woorden samen te brengen, nu - hier, of simpelweg nergens.

In onze Lemurian humor zeggen wij, er is nergens heen te gaan en geen tijd om daar te komen. 😁

Hemel, de nieuwe Aarde, is niet een plaats waar je op een dag naar toe zult gaan als je doodgaat, want ten eerste ben je een oneindig wezen dat altijd heeft bestaan en altijd zal bestaan, en zoals wij net zeiden, er is geen plek om naar toe te gaan en geen tijd om daar te komen

Die grote meester zei ook, “Hemel, nieuwe 5D Aarde is hier nu, binnenin jou en iedereen om je heen, maar je kunt het nu nog niet zien, wat betekent dat je er nog niet mee resoneert. Deze nieuwe 5D Aarde Hemel is een vibrationele staat van zijn, een dimensie die nu bestaat en het kan nu worden waargenomen”.

Je begrijpt nu waarom niemand van ons nu de slapende mens kan leren. Ja, wij vertellen je, hou je focus alleen op jouw eigen spirituele reis nu, en geef iedereen de ruimte waar ze zijn. Een wezen ascendeert alleen als het er klaar voor is te ascenderen. Kwantumfysica bewijst makkelijk alles wat wij hier hebben gezegd en het laat vooral zien dat een ding dat niet bestaat alleen bestaat als je het waarneemt. Het punt is, perceptie wijst op alles wat je bent met betrekking tot ascentie en multi dimensionaliteit.

Terug nu naar de nieuwe Aarde

Een belangrijke evolutie van bewustzijn is nu onderweg op planeet Aarde. De krachtige influx van 4D doet pijn, 5D gamma licht dat de planeet nu elke dag beïnvloedt is volledig het genoom aan het decoderen van alle Starseeds op Aarde, en begint ook effect te hebben op de mensen hier, evenals hen die beginnen te ontwaken voor de eerste keer in de lagere 4e dimensie.

Dit kosmische niveau DNA-upgrade is geactiveerd binnen de 5e string van DNA van de 4 tot 5 miljard Starseeds op Aarde, en activeert de 4e string van DNA van de meeste mensen.

Toen buitenaardse Starseeds van een zeer hoge plaats naar de Aarde kwamen, eons geleden, om de mensheid te helpen en om het fysieke Rijk te ervaren, ging de trilling zo ver naar beneden dat wij zelf in een diepe onbewuste slaap vielen.
Wij hebben nu zo lang tussen mensen geleefd dat vele species zijn vergeten wat en wie wij werkelijk zijn, en ze geloven dat ze simpelweg mens zijn.

Je bent mens genoeg, want je zit in een menselijk lichaam, maar je weet heel goed dat je iets veel meer bent en dat er iets veel groters gaande is hier.

Hier is wat werkelijk plaatsvond in de laatste 2 Aarde maanden. Je vijfde DNA-string ontbrandde en was geactiveerd door het krachtige 4D Hz 5D gamma licht dat naar de Aarde komt. Deze 5e DNA-string is verbonden met je vijfde chakra.

En nu begin je een nieuwe realiteit waar te nemen die je eerder niet kende. Wanneer het 5e chakra, het keelchakra, opent gaat men niet alleen voor de eerste keer zijn waarheid spreken, maar begint men zijn waarheid authentiek te leven en begint uit te lijnen met zijn ware identiteit.

Alle schaduwen, sluiers, en illusies verdwijnen en alles dat is overgebleven is de ultieme realiteit.

Dit is het punt waar een wezen begint zich weg te bewegen van zijn oude schaduwwereld, en is het punt waar het wezen het meest verandert. De 5D verschuiving is de meest krachtige DNA-activatie die iemand kan ervaren. In het dagelijkse leven is deze abrupte 5D ontwaking eerst heel verwarrend, zoals wakker te worden gemaakt uit een diepe slaap. Het heeft wat tijd nodig om volledig bewust te worden en men neigt ernaar op dit punt meer in slaap te zijn dan ontwaakt.

Wanneer je eindelijk door de 5D sluier breekt kom je in de grote leegte en het onbekende, en het kan eerst lijken dat er geen duidelijk pad voor je is en dat er helemaal geen leiding is. Wanneer dit het geval is verzekeren wij je dat je er nu klaar voor bent om omhoog te gaan, voorbij deze leegte.

Veel van de Starseeds op de Aarde hebben zich voor zo lang nu geïdentificeerd met de 3D wereld en de betoverende aantrekking van deze dimensie is zo krachtig dat het moeilijk is om er bovenuit te stijgen, ook al hebben wij het vermogen om hoger te stijgen.

Alle wezens op Aarde zijn nu magnetisch uitgelijnd met hetzij de derde dimensie, hetzij de vijfde dimensie, en de andere wereld die wordt waargenomen hangt alleen af van de interne vibrationele frequentie van het wezen. Welke realiteit lijn je mee uit en neem je het meest waar.

Als je alleen politiek ziet, virussen, regeringen, main stream magnaten, wanhoop, armoede, en elke dag als een zombie rondlopende massa’s mensen in angst, dan zouden wij zeggen dat je krachtig uitlijnt met de 3D.

Als je weet dat jouw vibratie hoger is dan 3D en je ziet dit alles nog steeds, dan ben je heel waarschijnlijk jezelf er te veel mee aan het identificeren en heb je het moeilijk om het te laten gaan en gewoon gedag te zeggen.

Wij kwamen hier om nu te helpen en hier is de eenvoudige remedie.

Eerst, kies welke wereld je om je heen wilt zien en begin het van binnen te zien, te visualiseren. Wat je van binnen ziet begint zich aan de buitenkant te laten zien. Jij bent de schepper van dit alles, great one, je creëert door waar je naar kijkt.

Bedenk, het 5D wezen ziet de 5D wereld om hem heen maar hij neemt ook de 3D wereld waar. De truc is om je focus te houden op de 5D wereld en het zal zich helemaal om je heen manifesteren. Je kunt je nog steeds bewust zijn van dingen in 3D maar hou niet jouw intense focus op dat niveau en laat je er helemaal niet door onderdompelen. Je bent in deze wereld, maar je kwam hier van een veel hogere staat van zijn en je gaat daarnaar terug, zelfs nu.

Voor enige tijd nu hebben wij door de wateren van verandering genavigeerd. Huidige gebeurtenissen gaan verder ons in de hoeken van onze comfort zones te duwen, dus nogmaals, velen zullen vragen, waar gaat dit alles naar toe. Hoe komen wij terug in normaal.

Het antwoord is, dat gebeurt niet. Je begint te accepteren en uit te lijnen met dit nieuw ontwaakte deel van jezelf. Ga je focussen op alleen maar prachtige hogere dingen die jouw ziel in vuur en vlam zetten, en het 5d wezen dat je werkelijk bent.

Al deze verandering was er om jou naar deze plek te laten bewegen en nu is het tijd om te leven vanuit deze nieuwe 5D staat van zijn. Je bent gearriveerd en je kunt niet teruggaan, terugkijken, of er ook maar mee bezig zijn. Het is tijd om gedag tegen dit alles te zeggen en nu jouw vibratie gaan verhogen. Je moet loslaten, doorgaan, en niet teruggaan.

Wij zijn de oude civilisatie van Lemurië en wij zijn nog steeds met jullie, zelfs nu. Wij kwamen naar de Aarde van verscheidene sterrenstelsels eons geleden om het pure Licht en Liefde naar de mensheid te brengen en je bent ons in moderne tijden.

Deze Aarde van 2020 is speciaal voor jou, en jouw grote Event culminatie staat te gebeuren. Je moet je weg trekken van de materiële matrix wereld en je bewegen in de stilte van jouw wezen, elke dag, om zo de nieuwe wereld die er al is waar te nemen.

De gouden dageraad rijst op in ieder van ons, en als de laatste 60 dagen van verandering ons iets hebben laten zien is het dat het tijd is om te beginnen te leven in een soeverein, natuurlijk, gezond leven, waar je niet afhankelijk bent van iemand anders voor wat je nodig hebt.

3D is al van jou weggegaan op een manier dat je er niet langer mee resoneert, dus stop alsjeblieft met te proberen daar te bestaan. Het is niet daar en het is niet hier. Nogmaals, het is tijd om door te gaan, great one, Je kunt niet vertrouwen op iets wat niet hier is.

Wanneer er niets is overgebleven om op te vertrouwen, is het enige dat is overgebleven op jezelf te vertrouwen. Je zult nog steeds een fysiek leven op aarde leven, maar nu vanuit een 5D staat van zijn.

Het nieuwe Lemurië

Lemurië bestaat nog steeds tot de dag van vandaag in een staat van een 5e dimensie frequentie en is de nieuwe Aarde die nu opdoemt. De sluier tussen dimensies is verdwenen en nu zal Lemurië zich weer op Aarde manifesteren op een fysieke en tastbare manier. Samen zullen wij de toorts van spiritualiteit voor de hele wereld dragen en het is voor iedereen zichtbaar dat we het pad van Liefde moeten volgen. Liefde en spirituele verlichting voor alle toekomstige rassen die op planeet Aarde komen.

Wij zijn het grote Lemurian Command en wij blijven nabij om groot werk te doen om jou te helpen. Wij vertellen je de waarheid, het koninkrijk van de hemel op Aarde is nabij. Bereid je voor om erin te komen, great one,

Earth Alliance Light body update

Starseeds over de hele wereld melden gemiddelde tot heftige ascentiesymptomen nu, door de krachtige lichtgolven die nu op Aarde komen. Laat ons weten wat voor ascentiesymptomen jij nu ervaart.

Michael en de Pleiadians

Het Koninkrijk van de Hemel zit in jou! Ga erheen en vind het!