Bekijk de Workshops →

Vredesmeditatie

Geplaatst op 9 april 2017

Het is weer tijd om in actie te komen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze eigen handen te nemen. Wij zijn het er allemaal over eens dat het proces van het bereiken van planetaire Vrede veel te lang duurt. Hier is onze kans om collectief het proces te versnellen. Daarom gebruiken wij de gelegenheid van de Volle Maan op 11 april om een portaal te creëren waarmee wij het energieveld rondom de planeet zullen balanceren.

Wij doen deze meditatie om een tegenwicht te vormen tegen de negatieve effecten van de militaire escalatie die nu in Syrië plaatsvindt:

Deze meditatie helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht te gronden op de oppervlakte van de planeet, om het Lichtgrit te versterken dat nodig is om het proces van het bereiken van planetaire Vrede te versnellen. Het aantal mensen dat deze meditatie doet is de enige meest invloedrijke factor binnen de macht van de oppervlakte menselijke bevolking om het proces te versnellen.

Wij kunnen de kritieke massa van 144.000 mensen bereiken die deze meditatie doen!

De astrologische kaart voor onze meditatie laat een ‘cardinal grand square’ zien van Zon/Uranus/Eris, Vesta, Jupiter/Maan en Pluto/Juno, wat significant het hoogtepunt is van planetaire spanning voordat het eindelijk zal zijn opgelost als een resultaat van de interventie van de Lichtkrachten:

Wij zullen deze meditatie doen op het exacte moment van de Volle Maan op dinsdag 11 april om 08.08 am Central European Time (CEST). Dit komt overeen met 2:08 pm CST in Taipei, 8:08 am EET in Cairo, 8:08 am EET in Palmyra, 7:08 am BST in London, 2:08 am EDT in New York, 1:08 am CDT in Chicago, 0:08 am MDT in Denver and 11:08 pm PDT in Los Angeles on Monday, April 10th.

Voor Nederland geldt het aangegeven CEST tijdstip, dus 08.08 uur in de ochtend.

Ook nog even de Engelse versie: