Bekijk de Workshops →

Walking the Rainbow

Geplaatst op 6 augustus 2012

Als ik een inwijding geef op afstand maak ik een soort altaartje met verschillende spulletjes. Vaak zijn het dolfijnenbeeldjes, flesje 33 de Dolfijn, enkele kristallen zoals Fluoriet of Rozenkwarts, een Pomander en Quintessence en wat Dolfijnenkaartjes.

Dit is voor inwijdingen in Dolfijn Reiki en Dolfijn Trilogie Reiki. Maar nu had ik het vervolg hierop: Walking the Rainbow, in contact zijn met jouw Hogere Zelf. Behalve Dolfijnen en Orka's zijn hier ook Walvissen bij. Het voelde niet fijn om het gebruikelijke altaartje te maken.

Na wat uittesten kwam ik op de volgende flessen uit ... voor de Dolfijnen fles 33, de Dolfijn (koningsblauw/turquoise); voor de Walvissen fles 110 Aartsengel Ambriel (rozenroze/diepmagenta) en voor de Orka's fles 77, de Graal (helder/magenta) .
Daarnaast de koningsblauwe Pomander en de Holy Grail als Quintessence! De kristallen die erbij staan zijn Hilarionsteen, Fluoriet en Lemurisch Rozenkwarts.

Tijdens en na het inwijden kreeg ik het besef dat het numerologisch gezien een perfect plaatje is .... 33+77=110! Dit is 2x fles 55, de Christusfles (helder/rood), indaling van het Christusbewustzijn ... Laat dit nu de opdracht zijn van de Walvissen hier op Aarde!

Het geheel had zo'n krachtige uitstraling, dat het de inwijding zeer intens maakte! Een prachtige ervaring!