Bekijk de Workshops →

Geometrie en Dolfijnen

Geplaatst op 20 mei 2016

De Heilige Geometrie brengt ons in verbinding met onze ziel, met wie we werkelijk zijn. Het is de verbinding met de oneindigheid van Zijn, de heiligheid van de vorm en de eeuwig vrij stromende energie. Wij zijn in vorm gebrachte oneindige energie, die zichzelf telkens opnieuw kan scheppen. Meer hierover kun je in een eerder artikel lezen.

Dolfijnen zwemmen af en toe in exacte geometrische vormen. Ze brengen daarmee een bepaalde energiefrequentie in het fijnstoffelijke energie netwerk van de Aarde, om het op hogere niveaus af te stemmen en bewustzijnsvelden te scheppen.

Als Dolfijnen in heilige vormen zwemmen, herinneren ze ons aan de heilige basisvormen die aan alles ten grondslag liggen. Zo kunnen wij ons daar weer op afstemmen en alle verkeerde bronnen die we door onze gedachten, gevoelens, enzovoorts in ons dragen, opheffen.
Verkeerde overtuigingen, bijvoorbeeld dat wij het niet waard zijn om geliefd te worden, kunnen we veranderen als we onszelf herinneren aan de liefde, harmonie en schoonheid in alles.

Als Dolfijnen in bepaalde geometrische formaties voor ons opduiken, is dat een boodschap aan ons, een 'herinner mij', zodat we ons weer op hogere frequenties en niveaus kunnen afstemmen.
Dolfijnen kunnen in piramidevorm, in spiraalvorm en talrijke andere geometrische vormen zwemmen. De spiraalvorm herinnert ons bijvoorbeeld aan het DNA, dat in elke cel is.

Harmonie is de oorspronkelijke toestand van de schepping. Door harmonie gaat de energie in en buiten onszelf weer stromen.

Het is natuurlijk prachtig als je in de gelegenheid bent om eens met de Dolfijnen te gaan zwemmen. Er worden verschillende reizen hiervoor georganiseerd.
Je hoeft echter niet met Dolfijnen te zwemmen om hun liefde en kracht te ervaren. Door een inwijding in Dolfijn Reiki kun je ook in contact komen met de speelse energie van de Dolfijnen en gebruiken voor je eigen heling. In de praktijk worden deze inwijdingen regelmatig gegeven. Voor meer informatie over deze vorm van Reiki kun je naar deze pagina.

Binnen de praktijk wordt ook Geometrie toegepast, in persoonlijke consulten maar ook in verschillende cursussen en Thema avonden.
Je kunt hier meer lezen over de cursussen. Wil je weten wat het voor jou persoonlijk kan doen, kijk dan eens op deze pagina.

Bron: Dolfijnen, boodschappen vol licht van Jeanne Ruland en Anne-Mareike Schultz