Bekijk de Workshops →

Het grote ontwaken

Geplaatst op 12 april 2020

Pasen 2020 ... het is anders dan voorgaande jaren. Dit heb ik in mijn leven niet zo ervaren. Misschien was dit in de oorlog zo, maar ik ben geen oorlogskind, dus dat weet ik niet. Op zich vind ik het mooi dat 'het zoveel mogelijk thuisblijven' rond Pasen valt.

Pasen staat voor wedergeboorte van de Christus, Jezus stond op uit de dood. Symbolisch kun je dit ook naar jezelf betrekken ... een wedergeboorte van je ware zelf, oude patronen mogen vrijgeven en als een 'nieuwe jij' verder gaan. Dit heb ik jarenlang keer op keer zelf zo ervaren.

Door de gedwongen stilte is er ruimte gekomen om echt stil te staan bij wat jij werkelijk wilt in je leven. Makkelijk? Nee zeker niet, want je kunt dit nog makkelijk uit de weg gaan door bijvoorbeeld internet af te speuren of veel met familie en vrienden te bellen.

De afgelopen weken heb ik veel angst om mij heen gevoeld. Bij het boodschappen doen, bij mijn wandelingen, en ook 's morgens bij het opstaan. Ik had al snel door dat dit collectieve angst was en na een energetische reiniging, kwam de rust en het vertrouwen weer in mij terug.

De angst herken ik wel, want die heb ik zelf ook gehad, heus waar. Tot zo'n 20 jaar geleden leefde ik alleen vanuit controle, vanuit mijn denken, ik wist niet meer wat voelen was.
Ik was behalve met mijn gezin ook veel met anderen bezig, deed veel vrijwilligerswerk, en ondertussen ook mijn huis nog super netjes willen hebben, want ik wilde het niet zoals mijn moeder doen (een rotsvaste overtuiging). Je begrijpt misschien wel dat ik verschillende depressies achter de rug heb.

Doordat ik in 2004 weer met kleur in aanraking kwam, begon mijn leven te veranderen. Langzaam kreeg ik meer zelfvertrouwen, ging ik de aandacht meer op mijzelf richten en ging ik mezelf steeds beter begrijpen. Er was in 2013 nog een burn-out nodig om echt het roer om te gooien, om voor mijn passie in kleur te kiezen.

Natuurlijk zijn er angsten die terugkomen, die heb ik ook. Zoals angst om geen inkomen te hebben, waardoor ik mijn vaste kosten niet kan betalen en misschien wel mijn huis moet verlaten. Mijn passie is mijn werk, mijn werk met kleuren.

Ik heb ook geleerd om te vertrouwen, dat ik het niet alleen hoef te doen, dat er hulp is van mensen om mij heen en ook vanuit de Lichtwereld. Dit heb ik de afgelopen maanden ook ervaren tijdens mijn uitdaging. Op dat moment kan ik alleen nog maar dankbaarheid voelen.

In deze 'coronatijd' ben ik ook vol vertrouwen. Ik ben al vele jaren 'wakker', zoals ze dit noemen. Sinds 9-11 ben ik me bewust wat er in de wereld gaande is, dat er donkere krachten aan het werk zijn om ons klein te houden, onze ware kracht niet willen laten voelen. Ik volg websites, mailings om mezelf op de hoogte te houden, want er gaat iets veranderen, dat is een ding dat zeker is. Alleen was nog altijd niet duidelijk wanneer dit zou gaan gebeuren. Ondertussen werd ik, als Lichtwerker, wel hierop voorbereid, want het was mijn keuze om hierbij aanwezig te zijn op Aarde.

Ik wil graag geloven dat ook jij een Nieuwe wereld wil, een wereld met een gelijke verdeling van voedsel, rijkdom, goede gezondheid, passend onderwijs, gezond financieel systeem, balans in ons klimaat, een leven vanuit Liefde ❤️

Lange tijd wist ik niet hoe deze overgang zou gaan, want hoe kon je de wereld stilzetten om het daarna anders te gaan doen? Toen de eerste berichten kwamen van het stilzetten van de economie in verband met de verspreiding van corona, begon het langzaam tot mij door te dringen. Er kwamen ook steeds meer berichten vanuit de Lichtwereld dat DIT het moment was van de grote omwenteling. Toen moest ik ook aan the Wheel of Fortune denken, het Rad van Fortuin, kaart nummer 10 in de Tarot.

Bij deze Tarotkaart wordt duidelijk dat je een wiel pas de andere kant op kunt laten draaien als je deze eerst STIL zet. Dit is ook wat er nodig is bij onszelf, met ons werk, met de omgeving, met de wereld. Stilte om duidelijk te krijgen welke verandering er nodig is. En die stilte is er nu ...

Elke verandering begint bij onszelf. Door zelf bewust te zijn over hoe JIJ jouw leven wilt invullen, dit te visualiseren en dit groot te maken, zet je een eerste stap voor de Nieuwe Wereld, het Grote Ontwaken. Want besef wel, het wordt nooit meer zoals het was!

Wat jij doet zal zich als een vlek gaan uitbreiden, in je omgeving, in je land, in de wereld. Dit is het 100 apen syndroom, zoals Janet Ossebaard dit benoemde in Covid-19. Als je deze video's nog niet bekeken hebt, raad ik je zeker aan om dit te doen. Er is nu ook een deel 4 online gekomen, het is een update van de huidige situatie.

Dus stel je voor:

  • hoe jij de gezondheidszorg wil,
  • hoe jij het geldsysteem wil,
  • hoe jij de verdeling van voedsel wil,
  • hoe jij het klimaat wil zien,
  • hoe en wat voor werk jij wil doen,
  • hoe jij in harmonie met Moeder Aarde kan leven,
  • hoe kleurrijk jij in je leven wil staan!
    Hoe laat jij jouw Licht stralen?

Mediteer, visualiseer, maak één of meerdere moodboards over jouw Nieuwe Wereld.
Kijk daarnaast naar jouw angsten. Waar zijn deze op gebaseerd? Is dit nog waar? En wat als het niet waar is, hoe zou je het dan doen? Het is belangrijk om dit aan te gaan. Hoe leger je 'rugzak', hoe makkelijker en leuker je leven wordt. Het is echt zo, ik spreek uit ervaring ❤️🌈

Wil je hier hulp bij, dan sta ik voor je klaar om je hierbij te begeleiden. Je kunt zelf al beginnen met het kleuren van Iconen, de Challenge of nog beter Kleur je Happy!, want hierbij ga je met oude angsten aan de slag, verbeter jij je eigenwaarde en verhoog je jouw trilling. In een volgend artikel zal ik meer vertellen over het verhogen van je trilling.

Ik wil afsluiten met een fantastische video van Karina Schuil over The Great Awakening. Het pad zoals zij dit beschrijft lijkt enorm op mijn eigen pad, een grote herkenning dus.
Het is een oproep aan alle lichtwerkers en wayshowers om op te gaan staan in deze tijd waarin eeuwenoude profetieën en spiritualiteit samenkomen met actuele wereldgebeurtenissen. The Great Awakening is gekomen. Want.. If not now then when?

Dit is de link naar de video op Bitchute >>

Ik wens je fijne Paasdagen toe en een fantastisch nieuw begin 🌈 🌎

Uitsluitend met naam- en bronvermelding heb je toestemming om deze informatie te delen.