Bekijk de Workshops →

Het verhogen van je trilling

Geplaatst op 28 april 2020

In het artikel over het Grote Ontwaken heb ik gesproken over het verhogen van je frequentie, ofwel je trilling. Dit verhogen van je trilling is om verschillende redenen belangrijk.

Zoals je misschien weet bestaat alles uit trilling: je huis, meubels, de bomen en planten, de dieren, de Aarde, emoties en gevoelens, kleuren en ook de mens.
Alles heeft een andere trilling, maar je kunt wel een onderscheid maken in hoge en lage trillingen. De vaste vormen hebben een lagere trilling dan vluchtige vormen van energie. De lage frequenties zijn traag, de hoge zijn snel. De kleur heeft rood een lage trilling en violet of magenta een veel hogere. Dit geldt ook voor je bewustzijn, want hoe hoger je bewustzijn, hoe hoger je trilling zal zijn.

Wij mensen bestaan voor 70% uit water en resoneren om die reden heel makkelijk mee met de trilling van de Aarde. Deze wordt weergegeven door middel van de Schumann Resonantie. Trilling van iets wordt weergegeven als Hz (Herz).
De trilling van de Aarde ligt al millennia op 7,6 Hz en de mensen voelden zich hier prettig bij. Vanaf 1995 is de Aarde haar trilling langzaam gaan verhogen. Op dit moment is het rond 27,4 Hz en ze verwachten dat het nog veel hoger zal worden.

De Aarde is zichzelf aan het reinigen en herstellen en ze doet dit o.a. door vulkaanuitbarstingen, tsunami's, orkanen en bosbranden. Ze wil liefdevol behandeld worden zodat zij ons kan voeden, ze wordt niet voor niets Moeder Aarde genoemd. Met behulp van onze toewijding kunnen we haar een handje helpen.

Doordat de trilling van de Aarde omhoog is gegaan, is ons lichaam hierop gaan reageren. De trilling in ons lichaam wil ook verder stijgen. Je kunt dit ervaren als ongemak, stress, ziektes die ontstaan. Net als de Aarde, is het voor jou ook nodig dat je jezelf reinigt. Dit reinigen gaat behalve over je lichaam ontdoen van chemische stoffen, zorgen voor goede voeding en beweging, ook over het opruimen van emoties. Emoties kunnen je in een lage frequentie houden met alle ongemakken van dien.
Ik zal je een overzichtje geven van emoties ...

First Second
Emoties met lage trilling:
- Angst 0,2 tot 2,2 Hz
- Woede 0,6 tot 3,3 Hz
- Pijn 0,1 tot 2 Hz
- Ontstekingsprocessen 0,9 tot 3,8 Hz
- Trots (misplaatste) 0,8 Hz
- Eenzaamheid 1,5 Hz
- Superioriteitsgevoel 1,9 Hz
First Second
Emoties met hoge trilling:
- Dankbaarheid 45 Hz
- Waardering 144 Hz en meer
- Vrijgevigheid 95 Hz
- Empathie 150 Hz en meer
- Dankbaar zijn vanuit het hart 140 Hz en meer
- Liefde, nog niet vanuit het hart 50 Hz
- Onvoorwaardelijke liefde ❤️ 205 Hz en meer

Het Coronavirus ofwel Covid-19 heeft net als andere virussen een lage trilling, ongeveer 5,5 tot 14,5 Hz, en sterft af bij 25,5 Hz en hoger. Wanneer je in een hogere trilling leeft, ben je dus minder vatbaar voor een virus en zal het misschien alleen een verkoudheid zijn. Je begrijpt nu misschien ook beter waarom kinderen minder vatbaar zijn hiervoor 😉

Het verhogen van je trilling betekent vooral dat je zenuwstelsel leert om hogere lichtfrequenties vast te houden en te transporteren. Daardoor wordt je uitstraling groter en groeit je bewustzijn; je energie gaat niet langer op aan overleven en in stand houden van je patronen, maar je hebt energie beschikbaar voor onder meer expressie en creativiteit.

5G
Ook je (energetische) immuunsysteem wordt erdoor versterkt, want je raakt niet bij het minste of geringste uit balans en je keert steeds makkelijker terug naar humor en blijheid. De ‘zware dingen’ van jezelf en anderen krijgen minder vat op je, denk aan machtsspelletjes, manipulatie, ergernissen, discussies, gelijk willen krijgen of afwijzing. Dit geldt ook voor invloeden van straling.

Op dit moment wordt 5G uitgerold in Nederland en ook al geactiveerd. Behalve dat je immuunsysteem een behoorlijke klap krijgt, zijn kortademigheid en hoofdpijn de eerst merkbare klachten. Als jij je trilling hoog kan houden, zul je veel minder klachten hebben. Dus ook hiervoor is het belangrijk om aandacht te geven aan je trilling. Kijk eventueel dit interview van David Icke waarin hij info geeft over 5G, of deze video van een voormalige baas van Vodafone.

Wat kun je doen om je trilling te verhogen

  1. Ga naar buiten, de natuur in. Leer kijken naar de kleine dingen, de jonge dieren, nieuwe bloemen, vruchten aan de bomen. Maak contact met de bomen en de dieren. Zij hebben een verhaal.
  2. Zing mantra's. Door de repeterende woorden komt er rust in je hoofd en in je lichaam.
  3. Geef aandacht aan oude emotionele en mentale patronen. Deze patronen houden je in het oude spoor en zo zal er niets veranderen. Alleen door deze patronen te gaan zien, de oude pijn die erbij hoort te voelen, kun je het doorbreken. Het lijkt op een soort afkicken, niet van drugs maar wel van een gewoonte.
  4. Doe de Ho'oponopono meditatie en kleur het Icoon. Deze werkt heel krachtig om je innerlijk kind te bevrijden van oude pijn.
  5. Het kleuren van Iconen helpt je oude pijn te verwerken op een diepe laag. Je kunt beginnen met de Challenge om het uit te proberen. Nog beter werkt Kleur je Happy!, want hierbij ga je met oude angsten aan de slag en verbeter jij je eigenwaarde en verhoog je dus je trilling. Wil je echt een traject in persoonlijke ontwikkeling doen, kijk dan eens bij van Rups naar Vlinder.
  6. Dan zijn er nog de Kosmische Mensjes. Zij helpen je bij het oplossen van (innerlijke) conflicten. Dit komt doordat er in ieder Mensje complementaire kleuren aanwezig zijn. Hiermee breng je jezelf innerlijk in balans. Voor een persoonlijk Mensje kan ik me op jou afstemmen en voel ik in welke je op dit moment nodig hebt.
  7. Mocht je er zelf niet uitkomen, dan is het natuurlijk ook mogelijk om je individueel te begeleiden. Hierbij maak ik gebruik van verschillende methodes die alles te maken hebben met kleur, geur en geometrie.

De meest eenvoudige manier om je trilling te verhogen is om je steeds weer verbinden met je gevoel, met je emoties en onderzoeken wat er in je leeft. Zo geef je er ruimte aan en kan het oplossen, een plekje krijgen. Doe dit steeds heel liefdevol, zonder oordeel, met compassie voor jezelf. Liefde heelt alles ❤️

Uitsluitend met naam- en bronvermelding heb je toestemming om deze informatie te delen.