Bekijk de Workshops →

Hergeboorte van de Kosmische Mens

Kleurboek 13 chakra’s

De Iconen in dit kleurboek zijn gebaseerd op de 13 chakra’s en is een onderdeel van de 5e module van het traject van Rups naar Vlinder. Met behulp van deze 13 Iconen brengen we rust in ons lichaam en onze innerlijke wereld. We brengen het opnieuw in balans, zodat we ons leven in eigen hand kunnen nemen. We het kunnen her-scheppen.

Door veranderingen in het bewustzijn kan de Aarde-mens van het Vissentijdperk nu uitgroeien tot de Kosmische Mens in het Aquariustijdperk (vanaf 2000). In dit tijdperk evolueren we van een zevenvoudig bewustzijn met zeven chakra’s naar een dertienvoudig kosmisch bewustzijn met dertien chakra’s. In dit kosmisch bewustzijn kunnen we de opening van het hartchakra, en daarmee de wetten van liefde en eenheid, tot uitdrukking gaan brengen.

De tekeningen zijn Iconen, ze "raken iets aan" in je onbewuste en starten een soort programma op in je lichaam om veranderingen in gang zetten. De Iconen zijn gebaseerd op de Heilige Geometrie. Geometrie is een taal van het Licht en omdat wij zelf ook Licht zijn, herkent ons onbewuste, onze Ziel deze taal. Een Icoon hernieuwt het contact met je Ziel.

Elk Icoon is afgestemd op het thema en kleur van het chakra. Door naar het Icoon te kijken, maakt je Ziel contact met de boodschap van het chakra en zet je lichaam aan tot verandering en heling. Hierdoor ga je beter naar je innerlijke stem luisteren en kun je je gevoelens beter onderscheiden en uiten. Je hoofd en gevoel komen meer in balans, je wordt rustiger en meer ontspannen. Ook je intuïtie zal hierdoor versterken. Het Icoon van het chakra zorgt voor de werkelijke verbinding met jouw Ware Zelf.

Voor optimale kleurervaring zijn alle Iconen geprint op hoge kwaliteit tekenpapier.
ISBN 978-90-825870-1-2

€ 18,95, de verzendkosten zijn € 2,00
€ 14,95, digitale versie
Bestellen

Klik hier voor een grote afbeelding van de index.

Terug naar alle kleurboeken