Bekijk de Workshops →

De Aardemens vrijgeven

Kleurboek 7 chakra’s

De Iconen in dit kleurboek zijn gebaseerd op de 7 chakra’s en is een onderdeel van de 4e module van het traject van Rups naar Vlinder. Met behulp van deze 7 Iconen brengen we rust in ons lichaam en onze innerlijke wereld. We brengen het opnieuw in balans, zodat we ons leven in eigen hand kunnen nemen. We het kunnen her-scheppen.

Met deze zeven Iconen kun je kijken waar je nu staat, wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Je kunt een fundament maken, vrijgeven wat je niet meer dient om daarna een verandering in gang te zetten naar een leven in liefde.

De tekeningen zijn Iconen, ze "raken iets aan" in je onbewuste en starten een soort programma op in je lichaam om veranderingen in gang zetten. De Iconen hebben Heilige Geometrie als basis. Geometrie is een taal van het Licht en omdat wij zelf ook Licht zijn, herkent ons onbewuste, onze Ziel deze taal. Een Icoon hernieuwt het contact met je Ziel.

Elk Icoon is afgestemd op het thema en kleur van het chakra. Door naar het Icoon te kijken, maakt je Ziel contact met de boodschap van het chakra en zet je lichaam aan tot verandering en heling. Hierdoor ga je beter naar je innerlijke stem luisteren en kun je je gevoelens beter onderscheiden en uiten. Je hoofd en gevoel komen meer in balans, je wordt rustiger en meer ontspannen. Ook je intuïtie zal hierdoor versterken. Het Icoon van het chakra zorgt voor de werkelijke verbinding met jouw Ware Zelf.

Dit kleurboek heeft 3 bonus Iconen: Aantrekkingskracht, Eigenliefde en Vertrouwen.

€ 9,95, digitale versie
Bestellen

Terug naar alle kleurboeken