Bekijk de Workshops →

De Ontdekking van de Godin!

Kleurboek 13 hartverlangens

Dit kleurboek is een verdieping, het ontdekken en weer in bezit nemen van je eigen vrouwelijke kwaliteiten. Een stukje verdere heelwording van wat zo lang niet meer heeft mogen of kunnen zijn. Door het activeren en vervullen van dertien hartverlangens wordt je je bewust van jeZelf, je eigen goddelijkheid ofwel van de Godin in jezelf. Je kunt dan het verleden accepteren en achter je laten.

Maria Magdalena Code, een boek van Gabriela & Reint Gaastra-Levin, heeft mij geïnspireerd om deze Iconen te tekenen. Deze hartverlangens activeren dertien hartskwaliteiten om onze bewustzijnslichamen te laten ontwaken. Ze worden gebruikt in de 1e module van het traject van Rups naar Vlinder.

De tekeningen zijn Iconen, ze "raken iets aan" in je onbewuste en starten een soort programma op in je lichaam om veranderingen in gang zetten. De Iconen zijn gebaseerd op de Heilige Geometrie. Geometrie is een taal van het Licht en omdat wij zelf ook Licht zijn, herkent ons onbewuste, onze Ziel deze taal. Een Icoon hernieuwt het contact met je Ziel.

Elk Icoon is afgestemd op het thema, Godin en kleur van het hartverlangen. Door naar het Icoon te kijken, maakt je Ziel contact met de boodschap van het verlangen en zet je lichaam aan tot verandering en heling. Hierdoor ga je beter naar je innerlijke stem luisteren en kun je je gevoelens beter onderscheiden en uiten. Je hoofd en gevoel komen meer in balans, je wordt rustiger en meer ontspannen. Ook je intuïtie zal hierdoor versterken. Het Icoon van het hartverlangen zorgt voor de werkelijke verbinding met jouw Ware Zelf.

De afbeelding op de voorkant van het kleurboek is een schilderij van Annerie Mol uit Gouda en heet De Engel.

Voor optimale kleurervaring zijn alle Iconen geprint op hoge kwaliteit tekenpapier.
ISBN 978-90-825870-3-6

€ 18,95, de verzendkosten zijn € 2,00
€ 14,95, digitale versie
Bestellen

Klik hier voor een grote afbeelding van de index.

Terug naar alle kleurboeken