Bekijk de Workshops →

De Terugkeer van de Koning!

Kleurboek met 8 Paden rond het hart

Met dit kleurboek ga je de mannelijke energie in jezelf in balans brengen, terug van het hoofd naar het hart. Zo kun je vanuit je hart, vanuit onvoorwaardelijke Liefde, je gaan verbinden met de ander.

We kunnen niet zonder de mannelijke energie. Het is belangrijk om hier een balans in te creëren. Voor deze balans is het noodzakelijk, dat de mannelijke energie zijn eigen plek weer inneemt, en dat is in ons hart. Bij veel mensen zit de mannelijke energie nog in het hoofd. We zijn gewend om vanuit onze mind de dingen zo efficiënt mogelijk te regelen. Als we dit laten afdalen naar ons hart en van daaruit gaan regelen, zal alles veel vloeiender gaan, meer in de flow zijn.

De tekeningen zijn Iconen, ze "raken iets aan" in je onbewuste en starten een soort programma op in je lichaam om veranderingen in gang zetten. De Iconen hebben Heilige Geometrie als basis. Geometrie is een taal van het Licht en omdat wij zelf ook Licht zijn, herkent onze Ziel deze taal. Een Icoon hernieuwt het contact met je Ziel. In eerste instantie zal je dit niet direct herkennen, want dit gebeurt op onbewust niveau. Als je wél direct geroerd of geraakt bent door het Icoon, is er herkenning op zielsniveau.

Elk Icoon is afgestemd op het thema en Ridder van het Pad. Door naar het Icoon te kijken, maakt je onbewuste of je Ziel contact met de boodschap van het Pad en zet je lichaam aan tot verandering en heling. Dit heeft tot gevolg, dat je beter naar je innerlijke stem gaat luisteren.
Je kunt je gevoelens beter onderscheiden en uiten. Je hoofd en gevoel komen meer in balans, je wordt rustiger en meer ontspannen. Je intuïtie zal hierdoor ook versterken.
Het Icoon van het Pad zorgt dus voor de werkelijke verbinding met jouw Ware Zelf.

De Iconen worden gebruikt in module 2 van het traject van Rups naar Vlinder.

De afbeelding op de voorkant van het kleurboek is van Dorota Kudyba via Pixabay.

€ 9,95 digitale versie
Bestellen

Klik hier voor een grote afbeelding van de index.

Terug naar alle kleurboeken