Bekijk de Workshops →

Verbinden met de Natuur

Kleurboek Maya 13 Manenkalender

De Iconen in dit kleurboek zijn gebaseerd op de 13 Manenkalender van de Maya en is een onderdeel van de cursus Verbinden met de Natuur. Met behulp van deze 13 Iconen kun jij een diep verlangen realiseren, weer terugkomen bij jezelf en manifesteren wat je altijd al wilde doen. Je gaat je (opnieuw) verbinden met je (innerlijke) Natuur.

De Maya’s hebben een vaste dag in het jaar waarop zij met de 13 Manenkalender beginnen, dat is op 26 juli. Op deze dag verschijnen de Zon en de ster Sirius elk jaar precies op dezelfde plaats en tijd aan de horizon. De Aarde, Zon en Sirius staan dan op één lijn, en dat maakt dat het een Nieuwjaarsdag is voor de Maya’s.

Elke Maan heeft een eigen Totemdier. Gedurende de 4 weken van de Maan zal dit dier je ondersteunen: als voorbeeld, als kracht, om je te focussen op je verlangen. Door met de dieren te werken, kom je meer en meer in verbinding met je innerlijke natuur.

De tekeningen zijn Iconen, ze "raken iets aan" in je onbewuste en starten een soort programma op in je lichaam om veranderingen in gang zetten. De Iconen zijn gebaseerd op de Heilige Geometrie. Geometrie is een taal van het Licht en omdat wij zelf ook Licht zijn, herkent ons onbewuste, onze Ziel deze taal. Een Icoon hernieuwt het contact met je Ziel.

Elk Icoon is afgestemd op de Maan, de Toon en het Totemdier. Door naar het Icoon te kijken, maakt je Ziel contact met de boodschap van de Maan en zet je lichaam aan tot verandering en heling. Hierdoor ga je beter naar je innerlijke stem luisteren en kun je je gevoelens beter onderscheiden en uiten. Je hoofd en gevoel komen meer in balans, je wordt rustiger en meer ontspannen. Ook je intuïtie zal hierdoor versterken. Het Icoon van de Maan zorgt dus voor de werkelijke verbinding met jouw Ware Zelf.

Voor optimale kleurervaring zijn alle Iconen geprint op hoge kwaliteit tekenpapier.
ISBN 978-90-825870-0-5

€ 12,95, digitale versie
€ 14,95, de verzendkosten zijn € 2,00
Bestellen

Klik hier voor een grote afbeelding van de index.
Wil je meer lezen over de bijbehorende cursus? Klik dan hier.

Terug naar alle kleurboeken